Skoči na vsebino

Varanje

marjo

Recommended Posts

Tapravi se oglašajo ja...

Res...

Neverjetno je to, kako mal spoštovanja imajo nekatere ženske do sebe...

eni imamo pač manjši ego kot drugi

saj ne rečem da mi je bilo čist vseeno, samo meni se to ne zdi tako hudo (eni pač zaporedno menjajo partnerje, drugi pa vzporedno). Nekaj so tudi astrološke predispozicije (je verjetno enim težje kot drugim). Mi je pa kljub vsemu fajn, da so znani pogoji, tist na skrivaj in povezano z laganjem, je res malo mimo

gore so fajn
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kaj je men to smešno ..za vse je kriv ego ..bemu no...

Tudi meni. :palec:

Še bolj smešno mi je to, da imaš astrološko predispozicijo za izgovor.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ja, te astrološke fore so še sprejemljive. maš pa tut take k pravjo "ej, pa se nisem nič kriv... ona mi je dejansko padla gor." x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

ja, te astrološke fore so še sprejemljive. maš pa tut take k pravjo "ej, pa se nisem nič kriv... ona mi je dejansko padla gor." x:Dx

xrainbowx

x:Dx x:Dx x:Dx ampak :xx!:

Najbolj blesav je še vedno:"Pijan sem bil."

Moja astrološka dispozicija pravi, da sem promiskuitetna x:Dx x:Dx

xsmx xsmx

Kle se pa žal ne strinjam... ker sem bila lahko še tako nabasana, pa sem v tistem trenutko točno vedela, kaj delam...

Mogoče je z drugimi drugače...

tudi mogoče ...

vendar alkohol tako deluje ... x:)x

Evo, še enga od moške polovice, ki se ne srtrinja s tabo Strelka. Bil že dobr nabasan, pa nisem še nikoli študiral o tem, da bi kar s katerokoli šel. Uh, je pa kaka nabasana že znala težit..zelo direktno. x:Dx

Je pa z alkoholom po moje tak, da samo spodbudi tisto, kar si že itak prej razmišljal, oziroma pač neke ovire padejo al kak že. x:Dx x;)x

Je pa z alkoholom po moje tak, da samo spodbudi tisto, kar si že itak prej razmišljal, oziroma pač neke ovire padejo al kak že. x:Dx x;)x

ja, po moje tud. ko si pa res tolk pijan, da se ne zavedaš več kaj delaš, pa dvomim, da si še sposoben seksat al pač kako drugač varat.

pripraven izgovor, ja.

kako že pravjo, enga za pogum? :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

rome wasn't built in a day. x;)x

xrainbowx

To da misliti. Cel projekt lahko je lahko uničen z eno besedo, pol greš pa Rim zidat, da k seb prideš. x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

ok če se komu da zdaj razmišljat ..mogoče ven udarjo različne fantazija in hotenja , ki jih v "normalnem " recmo treznem življenju skrivajo ..evo njihova natur barva xDDx

Kaj tore misliŠ? Je človek resničen, ko je alkoholiziran ali pa je resničen, ko je trezen in alkohol pomuti njegov sistem, da se vse dogaja kot nekakšna okvara sistema?

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

skratka Strelka nima Avtoritete...in ji nihče nič ne verjame ... x:px

jp Mantis ...to je to... x:)x dobro si me razumela x:)x

Ne gre za tvojo avtoriteto. x:Dx

Lahko pride do mene 10x-ni doktor in mi predloži tono razlag dokazov o tem, kako vpliva alkohol na človeško telo in da bi moral ornk pijan naskočit vsako žensko, ki jo takrat zagledam. Vseeno, pa vem, kako je vplival alkohol na mene. Vse kar sem napisal je pač moja izkušnja.

Guest VilaSonca
Ne gre za tvojo avtoriteto. x:Dx

Lahko pride do mene 10x-ni doktor in mi predloži tono razlag dokazov o tem, kako vpliva alkohol na človeško telo in da bi moral ornk pijan naskočit vsako žensko, ki jo takrat zagledam. Vseeno, pa vem, kako je vplival alkohol na mene. Vse kar sem napisal je pač moja izkušnja.

to mi je všeč. folk, ki še zna opazovat sebe, razmišljat in ne živet po nekih navodilih kot večina. x:)x

to mi je všeč. folk, ki še zna opazovat sebe, razmišljat in ne živet po nekih navodilih kot večina. x:)x

jet pa pavim, naj vsak tko k mu paše, saj nenazadnje sam žanje kar seje.......varanje ma tok odtenkov, kokr je akterjev in zakaj b se sploh ukvarjali s tujimi zadevami, če se nas ne tiče....vsak, ki vaara ve zakaj vara in tudi prevarani ali prevarana točno ve zakaj je prevaran ali prevarana....res pa je, da blokada nastane zaradi tega, ker resnici nočemo verjeti in si za izgovor iščemmo drugo resnici, ki pa ne obstaja več.

Če je iskrenost, zaupanje in osebna svoboda, varanja ni, če pa karkoli od tega manjka j pa tko al tko samo začetek konca in je prav vseeno, če neka zveza koj razpade, manj boleče, kot pa po nekem pretečenem času, polnem bolečin in smiljenja samemu sebi...

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

jet pa pavim, naj vsak tko k mu paše, saj nenazadnje sam žanje kar seje.......varanje ma tok odtenkov, kokr je akterjev in zakaj b se sploh ukvarjali s tujimi zadevami, če se nas ne tiče....vsak, ki vaara ve zakaj vara in tudi prevarani ali prevarana točno ve zakaj je prevaran ali prevarana....res pa je, da blokada nastane zaradi tega, ker resnici nočemo verjeti in si za izgovor iščemmo drugo resnici, ki pa ne obstaja več.

Če je iskrenost, zaupanje in osebna svoboda, varanja ni, če pa karkoli od tega manjka j pa tko al tko samo začetek konca in je prav vseeno, če neka zveza koj razpade, manj boleče, kot pa po nekem pretečenem času, polnem bolečin in smiljenja samemu sebi...

:palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

S tem se ne morem strinjat.

dej no, če ženska ne začuti da nekaj ne štima, potem nobedn ne, sam bojite se resnice pol pa vse drugo prvo pride na vrsto, samo pravi vzrok ne, ker ga nočete videti. Če ti dedec okol plunka, če ne hodi redno domov, če se izgovarja na službeno zadržanost, če postane nervozen, k ga vpršaš kje j tolk časa bi....halo....In da se to ne zazna pri nekem odnosu, kjer naj bi bila dva kot eno, pa mne me basat no...

Sam bistvo ni v tem, bl je važn vzrok, zakaj nekdo vara, tu je potrebno iskati odgovor in samo na tem vprašanju se še da kaj rešiti, vse ostalo naprej je pa lahko samo še kompromis, ki pa ustvarja le bolečine in blokade in ni ga več vredno imenovati odnos dveh na skupni poti

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

boš šla čez. ti garantiram. čas pozdravi vse. sem imeu isto jebo. ampak ti povem, da obstaja dejansko več resničnosti. prav toliko, kolikor je ljudi. in pol se boš smejala, ko boš mislila na to. je pa treba cajt... to pa priznam. ampak, jebat ga... rome wasn't built in a day. x;)x

xrainbowx

Mah, čas ne pozdravi prav ničesar. Samo neko časovno obdobje mine, inteziteta ranjenih čustev se zmanjša, marsikaj pozabimo, ker smo pozabljiva bitja. Potem pride podobna ali celo enaka situacija in smo spet ranjeni. Kako to, če pa na splošno vehementno trdimo, da čas vse pozdravi?

Possible—but highly unlikely.

Mah, čas ne pozdravi prav ničesar. Samo neko časovno obdobje mine, inteziteta ranjenih čustev se zmanjša, marsikaj pozabimo, ker smo pozabljiva bitja. Potem pride podobna ali celo enaka situacija in smo spet ranjeni. Kako to, če pa na splošno vehementno trdimo, da čas vse pozdravi?

Spreminjamo se,..zato enake situacije ne prizadanejo enako. Sicer pa odvisno od posameznika.

Preberi (odlični ZF/filozofsko/psihološko/humoristični roman): Robert Sheckley: Menjava duha. Pa ne prebrat vsega kar piše v Wikipedii, sploh zadnji del bi označil za spoiler.

Čas ne pozdravi ničesar. Čas ti da samo čas, da kej nardiš. Al pa ne nardiš.

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

tako se reče. kaj je čas x?x čas ni nekaj tako kot je newton dejal, nekaj zunaj, ki bije po enakomernih časovnih presledkih. tako kot prostor ni nekaj zunaj, ločenega od časa, talilni lonec, kjer obstaja vse kar pač obstaja. ne, da se mi zavedamo časa, temu botruje sprememba/dogodki. brez sprememb mi zavedanja o času sploh ne bi imeli. in ko žaluješ za določeno situacijo oz. ko si psihično prizadet, takrat misliš, da bo takšno psihično stanje zavesti fiksno in bo trajalo neskončno dolgo. vendar temu ni tako. tako kot se v fizičnem svetu vse spreminja, nastaja, prehaja in zahaja, tako je tudi osebna psihična slika trenutna in spremenljiva. in ravno to naše individualno zaznavanje psihičnih sprememb (po solipsizmu drugega itak ne zaznavamo), ko se kar naenkrat ne počutim več tako "bad", ko kar naenkrat pozdravimo sonce in se začnemo smejati življenju v obraz, ravno te spremembe implicirajo čas. in zato je res ravno obratno... mi, z našo avtoregeneracijsko funkcijo, prav s tem, ko se zdravimo (tudi takrat ko depresiramo), sami ustvarjamo čas in v tem smislu čas ne pozdravi nikogar/ničesar. vendar je s tem tako, kot s kantovim kopernikanskim obratom ali s heideggerjevim hermenevtičnim. če hočem michelle povedati kaj pozitivnega in sporočiti, da ni vse tako kot se trenutno zdi, še več, da tako ne bo večno, imam dve opciji: lahko ji razlagam po principih relativnostne teorije, ki jih še sam ne razumem niti pod razno, lahko pa uporabim obče sprejeto, splošno priznano človeško govorico. obstajamo ljudje, ki ne znamo v trenutku presekati s trenutno psihično nastrojenostjo in potrebujemo več dogodkov, sprememb, da pridemo do drugega stanja. to občutimo kot trajanje in poimenujemo kot čas. zato pravimo, da čas zdravi rane. x:)x

ni pa to mišljeno tako, da grem v hofer po čas, da si pozdravim rane. x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Tako pa bo do naslednje podobne situacije, če se človek ni naučil iz ta prve tisto, kar bi se moral ;)

Torej, tudi s časom na tvoj način, v bistvu nič ne pozdravimo, ampak samo potlačimo, če česa posebnega ne spoznamo - začutimo - razumemo...

Je pa tudi po moje čas super zadeva. Ker se s časoma čustva umirijo in lahko lažje opazujemo sebe, brez čustvene "preplavitve" xDDx

zakaj potlačimo. en trenutek vsebuje 64 psihičnih stanj. zato imamo v enem samem trenutku 63 krat možnost, da spremenimo naše razpoloženje. ker pa ponavadi nismo razsvetljena bitja pa potrebujemo par let. itak pa govorim iz svoje izkušnje in videnja sveta.

zdej pa, če ne boš razumela bom začeu ploskat z eno roko. x:Dx

xrainbowx

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...