majica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Morda bi si ga zelel tudi spoznati.. Morda igra namizni tenis.. evo.. pa je vsj ena dobra stran.. pri tem.. alhko odspilava en spil.. Kaj ni to krasno? Krasen način za spoznavanje novih ljudi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> mrbit bi ga povabil na boks Da me potem se preboksa? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Krasen način za spoznavanje novih ljudi... Ti bi pa s tole majico verjetno kar privlacila moske.. a jo kdaj nosis? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Nosim sebe... ni to dovolj? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Verjetno je... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> to je pa res vir inspiracije Cosmopolitan Sam sem ga listal med tem, ko sem šel na kavo, ker sem bil radoveden kakšna revija je. Verjetno pa si marsikatera oseba v tej in podobnih revijah kreira svoje videnje sveta in način vedenja. In v tej številki, ki sem jo listal je bilo precej tem, ki so povezane s partnerstvom in posredno ali neposredno z varanjem. Kakorkoli že, dobil sem občutek, da v reviji sicer nagovarjajo na odprtost, a predvsem znotraj partnerskega odnosa. Nikakor pa ne na promiskuiteto. Veliko je nasvetov kako razumeti sebe in partnerja, kako popestriti odnos, kako ga vzdrževati in graditi, nikjer pa ne napeljujejo bralca na ideje v stilu daj jih čim več ali, če te partner enkrat postrani pogleda obupaj in pojdi z drugim. Vsaka stvar na tem svetu je lahko vir inspiracije, saj le ta ne prihaja od objekta, ki ga opazujemo, temveč izvira iz našega duha. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam sem ga listal med tem, ko sem šel na kavo, ker sem bil radoveden kakšna revija je. ni treba razlagat, tud če si naročen Vsaka stvar na tem svetu je lahko vir inspiracije, saj le ta ne prihaja od objekta, ki ga opazujemo, temveč izvira iz našega duha. drgač pa zunanji objekti včasih povzročajo ogenj na naših vžigalnih vrvicah , tako da je pažarna abramba na mestu....drgač lahko še kaj eksplodira Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ni treba razlagat, tud če si naročen Če bi bil bi pa to tudi povedal. Pazi na vžigalne vrvice, da ne bo tako, kot na dolenjskem, ko so našli bombo in jo vprašali"Buš pučla bumba?" "Bum!" je odgovorila bomba. :OO!: Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Tjazy! Bom kar na ta tvoj del odgovorila: Tebe pa bi to prizadelo.. prav... in mene strasno zanima.. zakaj? In kaj je tisto, kar bi te prizadelo?! Ko sem bila še mlajša, bi me prizadelo v tem smislu, ker bi si rekla, moram bit pa res zanič, oziroma da nisem dovolj dobra zanj, če je moral k drugi. Zdej, malo starejša, se zavedam, da človek pač še ni čustveno dozorel (žal ne verjamem v neustavljivo privlačnost - vedno se lahko ustaviš, nisi žival). Zdej bi pa na to zelo podobno gledala kot ti. No en tak smotan primer: ješ neko hrano, te vmes prime na wc - si ne umiješ rok in potem greš naprej jest = ne hvala, bljek.In zdej še en šolski primer: se moški poljublja z eno žensko, čez recimo minuto pa z drugo. Praktično ima druga ženska v svojih ustih tudi bacile tiste njegove prve ženske. Zdaj pa pomisli, kaj vse ima ta druga ženska v sebi, ko gre za malo več kot poljubljanje. Torej zame še večji bljek. In kaj bi me zdaj prizadelo? Še en čuden primer: imaš v roki super čokolado, ti pade iz roke v umazano lužo na cesti. Si ful slabe volje, ker je zdej ne moreš več jest (al bi jo obrisal in jedel naprej? ali je mogoče zdej še bolj slastna? menda ne enaka kot prej?)No, nekako tako bi jaz dojemala svojega partnerja telesno in čustveno - zapackal je tisto najino brezmadežno čustvenost, telesnost = najino "sterilnost". Pa to ne pomeni, da bi lahko bila le z devičnikom, kao pred mano ni mel nobene. Tudi, če je imel, sam se je energetsko, čustveno, telesno in kaj js vem kako še vsaj nekaj časa pucal (tedne, mesece..) preden je prišel do mene. No, in zato bi zdej tko reagirala: eh škoda, k je čist umazal najino čarobnost. Eh, zdej pa ne morem več tko pravljično sanjat, kaj bova še vse počela v življenju. Ni več čarobno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Najbolje za osebno srečo in rast je, da smo transparentni do drugih predvsem pa do sebe.Saj varanje je edino takrat kadar nekaj počneš in to skrivaš pred samim seboj in drugimi. Se pravi je stanje razdvojenosti med tistim kar je in kar se trudiš prikazati. In takrat se tudi sami slabo počutimo, ne samo drugi okrog nas. Potreben je pogum in moč, da lahko živimo življenje, ki nas izpolnjuje. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če bi bil bi pa to tudi povedal. Pazi na vžigalne vrvice, da ne bo tako, kot na dolenjskem, ko so našli bombo in jo vprašali"Buš pučla bumba?" "Bum!" je odgovorila bomba. :OO!: Pa da vrnem s štajerskim vicem.Pravi cuker pekar: "Gospa, ahtajte (prevod-pazite), da vam ne bo torta s sedeža padla. Pa pravi gospa: "Kaj se vi hecate, če bi bila previdna, ne bi bila mati treh otrok!" Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 EnaEva.. Ce bi tvoj sel z drugo.. kot sklepam iz primerov.. ti tisto drugo dojemas kot umazano luzo.. nekoga polnega bacilov, in umazan wc. Torej se ti gravza.. Kaj pa ce bi on sel s tvojo najboljso prijateljico? A jo primerjas z umazanim wc, umazano luzo in polno bacilov? Na vsak nacin zelis najti nek dovolj dober razlog, da bi ga zapustila.. Ampak ti razlogi, ki si jih navedla niso resnicni.. To je bolj tisto.. tudi ce ga pes na repu prinese.. Povej resnicni razlog, da bi te to prizadelo.. Koga v resnici bi to prizadelo? Drugace pa imas krasne ideje.. Ni vec carobno.. he he Full dobra tale ejjj.. sam.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Enaeva, odlično razloženo! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najbolje za osebno srečo in rast je, da smo transparentni do drugih predvsem pa do sebe.Saj varanje je edino takrat kadar nekaj počneš in to skrivaš pred samim seboj in drugimi. Se pravi je stanje razdvojenosti med tistim kar je in kar se trudiš prikazati. In takrat se tudi sami slabo počutimo, ne samo drugi okrog nas. Potreben je pogum in moč, da lahko živimo življenje, ki nas izpolnjuje. pol pa ilegale več nej trebej...pa ne pozitivnih afirmacij, psihosomatskih korekcij, telovadnih akrobacij, pa kozmetične in modne industrije.... a pol še kaj ostane od transparenta Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa da vrnem s štajerskim vicem.Pravi cuker pekar: "Gospa, ahtajte (prevod-pazite), da vam ne bo torta s sedeža padla. Pa pravi gospa: "Kaj se vi hecate, če bi bila previdna, ne bi bila mati treh otrok!" En mož, trije otroci, trije očetje. (prispevek na temo varanje) Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 en mož, šest otrok in tri mame in vsi živijo na robu.....revež komaj alimente plača Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Silki, tenkju! No no no, Tjazy, kaj pa vse tiste opombe, da gre za en smotan, en šolski primer? Samo primer. Kako ti uspe to prenest kar na mojo osebno realnost, da bi jaz tako videla človeka, polnega bacilov? To je samo slikovit, grobo opisan primer. Ravno to sem ti želela pokazat, da me zdej to ne bi prizadel (ok, še nisem niti doživela tega, da bi me kdo prevaral zato ravno ne morem govorit iz izkušenj, ampak me je bilo kljub temu včasih strah tega iz že prej navedenih razlogov). Eh, pa dejva še en primer: kupim umetniško sliko, ker so na njej posebne kombinacije barv, ki mi totalno "delajo" ko jih gledam. Uživam 100na uro. Zdej mi pa nekdo popacka sliko, so čist druge barve, sploh mi ni več lepa, zanimiva. Torej, kaj naj počnem z njo? Vržem stran. Nooo, in če sem ti do tukaj že bolj razumljiva, potem veš, da sploh ne iščem razlog, ampak se enostavno celotna "slika", hm, podoba človeka, ki mi je bila prej všeč (in zato sem s tem človekom) spremeni. mi ni več....nič od tistega, kar mi je predstavljal. Lej, če hočeš KAO ego razlago: on ima svoje probleme, jaz imam svoje probleme. Varanje pa v ego razmerju JE problem obeh. No in jaz, ki živim v ego okvirju ne mislim terapevtsko prenašat njegove "bolezni". Ja, ego Poleg tega bi bili v razmerju od takrat dalje trije, on, jaz in ta druga, ki bi visela nad nama, če bi že vlekla naprej tako zvezo. Menda ne misliš, da bi jo on ali jaz pozabila, ja pa kaj še...povsem mirna bi bila pri takšni zvezi le, če bi bila sama kakšna navdušena swingerka, pa pač nisem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bi jo pa poslal pod tus... Govorim hipoteticno.. in se z vami cist strinjam, da to ni potrebno, da bi kdo hodil drugam.. ne morem reci, da je to slabo.. ker vcasih prinese tudi kaj dobrega.. mogoce je vcasih tudi potrebno.. kakor za koga.. Ce to postane nacin zivljenja.. je 100% slabo.. ker ornk skodih sebi in drugemu verjetno.. ce se to zgodi kdaj.. cist spontano.. potem ni nujno da je tko slabo.. In verjetno bi tudi jaz odsel, ce bi moji partnerici to postal nacin zivljenja.. nacrtno.. da bi iskala partnerja.. in potem naslednjega.. in naslednjega.. to je popolna nezavednost.. Ce se ji spontano zgodi enkrat.. potem ni panike.. vse OK! Morda bi si ga zelel tudi spoznati.. Morda igra namizni tenis.. evo.. pa je vsj ena dobra stran.. pri tem.. alhko odspilava en spil.. Kaj ni to krasno? a nič ne bi gruntal,kako jo je pa kako jo ti? a te nč ne bi bolel al bi si kr reku - ma če je pa tko,je pa vseen če jo kr oba. tega ful ne razumem. ne vem,js si mislm, če je moj,naj bo moj al naj se pa spoka.nč ne rabm gledat pa gruntat, kako fukca okol.zame bi bil navaden lažnjiv prasec,če bi to počel pa hvala lepa za vse,tamle so pa vrata. bolel bi pa k hudič, itak, že sam če pomislim sicer pa kakor kdo ve... Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Ce se ji spontano zgodi enkrat.. potem ni panike.. vse OK! Morda bi si ga zelel tudi spoznati..lahko pa ga povabiš "špilat v troje Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 "NI VARANJA BREZ RAZLOGA!ZA VARANJE STA VEDNO KRIVA DVA!ZATO,KO PRIDE DO TEGA,MORAMO NAJPREJ POISKATI NAPAKE PRI SEBI,ZAKAJ JE PARTNER ODŠEL ISKAT TOLAŽBO DRUGAM.BREZ OBSOJANJA!!!KO TO DOJAMEMO LAHKO VSE OPROSTIMO.VSAKO DEJANJE.KER PREJ ALI SLEJ BOMO UGOTOVILI,DA SMO SI NAJBOLJ SAMI KRIVI.KER SE NISMO DOVOLJ POSVEČALI NEKOMU,KI NAS JE PRAV TOLIKO POTREBOVAL KAKOR MI NJEGA." Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Eh, dej no, ta je pa bosa... sami krivi... nihče drug ni odgovoren za MOJA dejanja, kot jaz sama... ne morem rečt, ON me je napil... ON me je navadil kadit, ON me je... bla bla ... bull shit :xx!: če te bo tip nekega lepega dne udaril... kaj, boš ti kriva? Vsak je odgovoren za SVOJA dejanja...ja, lahko pa igraš žrtev, jez sem kriva, ker mu nisem recimo prinesla copat k postelji in je šel bos v kopalnico, vbogajme, vbogajme... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a nič ne bi gruntal,kako jo je pa kako jo ti? a te nč ne bi bolel al bi si kr reku - ma če je pa tko,je pa vseen če jo kr oba. tega ful ne razumem.quote] Na razmisljam tako.. "Ce je moja, naj bo moja!" Tega zares ne maram.. Jaz razumem tebe, da bi te bolelo in da bi on moral spokat.. ti pac ne razumes mene, ampak meni se tole pakiranje in kreganje zaradi enega dogodka.. res ne zdi kej hudo koristno in logicno in modro.. Drugo je.. ce gre za ponavljajoce taksne dogodke.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tisti, ki ne zna zivet v zakonu in se ni pripravljen drzat pravil zakona, se naj ne poroci. Tisti lahko zivi tudi dobesedno *v koruzi* cist enostavno je to. Kdor se obveze, se prostovoljno obveze in ve, da se spusca v simbiozo s clovekom, ki ima tudi svojo osebnost. Pa smo spet pri pravilih. To se ze zacne s kajenjem, da se drzimo na dolocenih prostorih pravil, ce pa nam ne pase, pa ne gremo tja. A ne? Jaz recem npr.: pri meni se kadi samo na balkonu Pozdravcek! Tole vsekakor ni res.. V 21 stoletju pac zakonca zivita kakor se dogovorita in kakor njima pase.. in se jima ni potrebno ozirat na druzbene halucinacije. Kakor kdo pac zeli.. Vegeterjanec bi na primer rekel, da tisti, ki se ni pripravljen drzat pravil, da se zivali ne ubija.. naj raje umre od lakote.. Nekdo drug bi rekel spet nekaj drugega.. Kaksne zdaj spet streljas??!! Jaz pa recem... Pri meni se ne kadi.. niti na balkonu.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, dej no, ta je pa bosa... sami krivi... nihče drug ni odgovoren za MOJA dejanja, kot jaz sama... ne morem rečt, ON me je napil... ON me je navadil kadit, ON me je... bla bla ... bull shit :xx!: če te bo tip nekega lepega dne udaril... kaj, boš ti kriva? Vsak je odgovoren za SVOJA dejanja...ja, lahko pa igraš žrtev, jez sem kriva, ker mu nisem recimo prinesla copat k postelji in je šel bos v kopalnico, vbogajme, vbogajme... Tole je sigurno res... se cist strinjam.. Je pa tudi to res, kar pravi smajcica.. se tudi s tem cist strinjam.. Ras je tudi, da ko imas razloga za varanje.. lahko gres varat.. ali pa presedlas na drugega partnerja ker s tem nisi zadovoljen.. kar pa je v bistvu skoraj cist isto.. Gledano na ravni tistega, ki gre drugam.. je isto..Gledano na ravni druzbe.. pa je seveda cist drugace.. sao to je ze druga zgodba.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Tisti, ki ne zna zivet v zakonu in se ni pripravljen drzat pravil zakona, se naj ne poroci. Tisti lahko zivi tudi dobesedno *v koruzi* Čaki...tut koruzniki mamo odgovornosti do partnerja... da nauš mislna... je to ISTO, kot zakon... Naj živi sam, si hotla rečt... brž poprav Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.