majica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Jaz pa recem... Pri meni se ne kadi.. niti na balkonu.. Kaj pa kavo pije Da ne bo pomote... Tjazy, jez te čist podpiram, live and let live... vsak naj živi po svoje, nej menjava partnerje, nej kuha na WC-ju zarad mene, če mu tko paše... da le ne prizadane čustev drugih... ja, ko greš v vezo, moraš pač že na začetku razmišljat o tem, kaj pričakuješ od te veze in to bodočemu (ali bodočemu bivšemu ) tut to razložit...ne pa, da se gremo neke skrivalnice... OK vsak ima svoja pričakovanja, ne? Jez ne bi mogla bit s človekom, ki ne mara živali... to je zame poglavitnega pomena... če jih ne maraš, potem pač tut "mene nisi vreden... " ne želim spreminjat ljudi, ni treba, da jih ima na silo rad, samo mene ne bo zraven...ž A je v redu Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Mah, zadnje čase nimam nič "inovativnega" na tej temi za povedat..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa kavo pije ... vsak naj živi po svoje, nej menjava partnerje, nej kuha na WC-ju zarad mene, če mu tko paše... da le ne prizadane čustev drugih... ja, ko greš v vezo, moraš pač že na začetku razmišljat o tem, kaj pričakuješ od te veze in to bodočemu (ali bodočemu bivšemu ) tut to razložit...ne pa, da se gremo neke skrivalnice... OK vsak ima svoja pričakovanja, ne? Jez ne bi mogla bit s človekom, ki ne mara živali... to je zame poglavitnega pomena... če jih ne maraš, potem pač tut "mene nisi vreden... " ne želim spreminjat ljudi, ni treba, da jih ima na silo rad, samo mene ne bo zraven...ž A je v redu Kadar smo v težavah in želimo iz njih, ali želimo na določenem področju napredovati je vedno nekdo prizadet, nekdo drug ali pa mi sami, če tega ne naredimo. Je le stvar odločitve, kdo bo žrtvovan. Živeti tako, da ne bi koga prizadel je nemogoče. Ker smo lačni, ljudje vsak dan pojemo nekaj desetin milijard živali in rastlin. Kadar tekmujemo za nov posel, nekdo ostane brez in lahko propade. Kadar ljudje naredimo veliko tehnološko inovacijo vedno nekaj stotisočev družin po svetu ostane brez vira preživljanja itd. Zato je prav, da tudi stvari, ki jih lahko vidimo kot nekaj kar je tukaj zato, da nas prizadane dojamemo kot nekaj, kar je tukaj zato, da napredujemo. Lahko se sami odločimo ali bomo propadli s starimi stroji ali sprejeli novo tehnologijo. Lahko se sami odločimo ali nas bo bankrot spravil na štrik, ali bo to šolnina do uspeha. Sami se lahko odločimo ali nas razpad partnerstva prizadane in smo žrtev partnerja, ali je to priložnost, da si ustvarimo še večjo izpolnitev.Sprememba je edina stalnica univerzuma in enako velja za partnerski odnos. Pričakovati da bo partnerski odnos nekaj kar se da napovedati v naprej ali, da bosta partnerja ostala nespremenjena in še po nekaj letih ustvarjala enaka čustva, mentalna prepričanja in doživljanje odnosa je utopija. To je govorica udobja in strahu, ki želi v naprej pripraviti varen teren in zagotoviti fiksne pogoje, da ne bi prihajalo do sprememb. Tega v bistvu ljudi ni!!! Človek lahko prebere eno knjigo, sliši neko misel, ki se ga dotakne, doživi en dogodek, sreča eno osebo, zamenja eno karijero...pa je vse drugače. Vsak odnos je tveganje osebni, poslovni ali kateri koli. Zato je pravi odgovor FLEKSIBILNOST, ki omogoča, da se partnerja spremljata, sprejemata, sanjata, se prilagajata, skupaj rasteta, se širita in se skupaj SPREMINJATA. Če pa njuna veza ne zdrži je pomembno, da imamo moč in pogum, da gremo naprej in tudi tu fleksibilnost zelo pomaga. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, dej no, ta je pa bosa... sami krivi... nihče drug ni odgovoren za MOJA dejanja, kot jaz sama... ne morem rečt, ON me je napil... ON me je navadil kadit, ON me je... bla bla ... bull shit :xx!: če te bo tip nekega lepega dne udaril... kaj, boš ti kriva? Vsak je odgovoren za SVOJA dejanja...ja, lahko pa igraš žrtev, jez sem kriva, ker mu nisem recimo prinesla copat k postelji in je šel bos v kopalnico, vbogajme, vbogajme... Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Trans...itak vse to... nekam po domače sem povedala... ne moti me to, da se ljudje spreminjamo, da nam čustva 'uplahnejo'... to vse razumem... moti me BREZBRIŽNOST do sočloveka... in skakanje čez plot, ne da bi razčistil s partnerjem... to zame je brezbrižnost (oziroma, ena izmed...) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Trans...itak vse to... nekam po domače sem povedala... ne moti me to, da se ljudje spreminjamo, da nam čustva 'uplahnejo'... to vse razumem... moti me BREZBRIŽNOST do sočloveka... in skakanje čez plot, ne da bi razčistil s partnerjem... to zame je brezbrižnost (oziroma, ena izmed...) "Neizprosna je narava do umetnika stvaritve" piše Alfred Döblin v knjigi Berlin Alexanderplatz, kjer opisuje kako je melanholičnim čustvom zapadli pesnik otrokom skozi okno metal zvezke z rokopisi svojih pesmi, otroci pa so jih v igri trgali na koščke. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa kavo pije Da ne bo pomote... Tjazy, jez te čist podpiram, live and let live... vsak naj živi po svoje, nej menjava partnerje, nej kuha na WC-ju zarad mene, če mu tko paše... da le ne prizadane čustev drugih... ja, ko greš v vezo, moraš pač že na začetku razmišljat o tem, kaj pričakuješ od te veze in to bodočemu (ali bodočemu bivšemu ) tut to razložit...ne pa, da se gremo neke skrivalnice... OK vsak ima svoja pričakovanja, ne? Jez ne bi mogla bit s človekom, ki ne mara živali... to je zame poglavitnega pomena... če jih ne maraš, potem pač tut "mene nisi vreden... " ne želim spreminjat ljudi, ni treba, da jih ima na silo rad, samo mene ne bo zraven...ž A je v redu Ne vem ce je cist v redu... Seveda.. skrivalnice se ne obnesejo.. Ce se kdaj zaljubis v drugega.. si seveda to lahko poves.. saj je pratner najboljsi prijatelj a ne? he he.. Ti ne bi mogla biti s clovekom, ki ne mara zivali? Mam obcutek, da tega ne razumem..Torej, ti ne mores biti s clovekom, ki ne mara jesti, mesa.. ker potem ne ves, kaj bi mu kuhala? ali... Ne mores biti s clovekom, ki ne mara zivali.. torej uziva njihovo meso? Ali mora imeti rad samo dolocene zivali.. dolocene pa lahko ubije in poje? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>"Neizprosna je narava do umetnika stvaritve" piše Alfred Döblin v knjigi Berlin Alexanderplatz, kjer opisuje kako je melanholičnim čustvom zapadli pesnik otrokom skozi okno metal zvezke z rokopisi svojih pesmi, otroci pa so jih v igri trgali na koščke. ne zastopim kaj si hotel s tem povedati Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa kavo pije Da ne bo pomote... Tjazy, jez te čist podpiram, live and let live... vsak naj živi po svoje, nej menjava partnerje, nej kuha na WC-ju zarad mene, če mu tko paše... da le ne prizadane čustev drugih... ja, ko greš v vezo, moraš pač že na začetku razmišljat o tem, kaj pričakuješ od te veze in to bodočemu (ali bodočemu bivšemu ) tut to razložit...ne pa, da se gremo neke skrivalnice... OK vsak ima svoja pričakovanja, ne? Jez ne bi mogla bit s človekom, ki ne mara živali... to je zame poglavitnega pomena... če jih ne maraš, potem pač tut "mene nisi vreden... " ne želim spreminjat ljudi, ni treba, da jih ima na silo rad, samo mene ne bo zraven...ž nihče ne gre v zvezo zato, da bi namenoma drug drugemu prizadel bolečine.... oziroma zelo redki Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne zastopim kaj si hotel s tem povedati To je bil komentar na Majico, ki pravi, da jo moti brezbrižnost do človeka. Z njim sem želel povedati, da je proces razkroja del procesa materialnega sveta, materialne narave in je brezoseben in popolnoma brezbrižen do naših kreacij kot so naše telo, odnosi, delo, dosežki, izobrazba, slava... Mi sami občutimo propadanje tistega kar nam je drago kot čustveno bolečino in je posledica navezanosti. Želeli bi, da bi se tak proces dal zaustaviti in, da bi nekdo ali nekaj sočustvovalo z nami in nam pomagalo vzdrževati predmet naše navezanosti. Narava kot neka univerzalna sila pa je tista, ki nas v ta svet rodi in ponovno poje. In otroci kot bitja, ki še niso zgradila navezanosti na to zemeljsko niso prav nič prizanesljivi do tega kar je vredno odraslim. Ne pazijo niti lastnih teles, rišejo po zidovih, uničijo in polomijo vse kar se da itd. Človek se podobno vede kadar je pod intenzivnim vplivom močnih čustev ali strasti in takrat mu je vseeno, če zaradi tega razpade obstoječ odnos, slabše opravlja delo itd. Narava pa je brez obsojanja do tistega, ki kreira, vzdržuje ali razdira. Zaraščen vrt je nevšečen samo našim estetskim predstavam, v resnici pa je poln življenja. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 hvala sam ne zastopim kako naj to povežem z naslovno temo če ne poenostavlljam preveč, nam po tvoje mora bit vseeno ....bit brezbrižn al pa zagret že vem , mlačn Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem ce je cist v redu... Seveda.. skrivalnice se ne obnesejo.. Ce se kdaj zaljubis v drugega.. si seveda to lahko poves.. saj je pratner najboljsi prijatelj a ne? he he.. Ti ne bi mogla biti s clovekom, ki ne mara zivali? Mam obcutek, da tega ne razumem..Torej, ti ne mores biti s clovekom, ki ne mara jesti, mesa.. ker potem ne ves, kaj bi mu kuhala? ali... Ne mores biti s clovekom, ki ne mara zivali.. torej uziva njihovo meso? Ali mora imeti rad samo dolocene zivali.. dolocene pa lahko ubije in poje? Poglej... stvari je treba jemat preprosteje, drugač si boš total zakompliciru živleje... Da se mi ne boš na vsako besedo obesu... namesto 'rad', preberi 'spoštuje'... ne, da ne maram mesojedcev... ne maram ljudi, ki trpinčijo žival... ki je ne spoštujejo, ki se ne zavedajo, da ima toliko pravice biti tu, kot mi, nič več, nič manj... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> hvala sam ne zastopim kako naj to povežem z naslovno temo če ne poenostavlljam preveč, nam po tvoje mora bit vseeno ....bit brezbrižn al pa zagret že vem , mlačn Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 mlačnost pomeni bit mrtev pri živem telesu in živ zakopan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poglej... stvari je treba jemat preprosteje, drugač si boš total zakompliciru živleje... Da se mi ne boš na vsako besedo obesu... namesto 'rad', preberi 'spoštuje'... ne, da ne maram mesojedcev... ne maram ljudi, ki trpinčijo žival... ki je ne spoštujejo, ki se ne zavedajo, da ima toliko pravice biti tu, kot mi, nič več, nič manj... Aha.. bom probal biti bolj preprost, da si ne bom zakompliciru life.. To pomeni, da moram zamizati na eno oko in ne smem videti, da s tem, ko clovek v mesnicah in trgovinah kopuje meso, zeloooo pripomore k temu, da ni vec nobenega casa za spostovanje do zivali, ker potrosnikov je veliko.. in je potrebno nacrtno gojiti zivali v kletkah, da je ponudba mesa zadovoljiva.. Ni ravno kej velik spostovanja do zivali na raznih farmah a ne? Ne vem kako naj naredim, da si ne bom zakopliciral life.. Ce vidim eno.. vidim tudi drugo.. ne morem pomagati... Kako ze pravita Slon&Sadez... Zajeban je bit zival.. en bi te bozal, drug bi te klal Se nekaj zanimivega.. V ponedeljek zvecer, je cca 1 km od mojega doma vlak povozil medvedko in dva mladicka.. en mladicek pa je ostal ziv.. in mnogim je odleglo ob tej novici, ceprav ta medvedka ni povzrocala nobenih tezav... samo zivela je na tem podrocju.Ce bi povozilo clovesko mamico in dva otroka in en otrok bi bil se ziv, bi pa to bila tragedija... Cudno je to, a ne? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Kaj pa kavo pije Da ne bo pomote... Tjazy, jez te čist podpiram, live and let live... vsak naj živi po svoje, nej menjava partnerje, nej kuha na WC-ju zarad mene, če mu tko paše... da le ne prizadane čustev drugih... ja, ko greš v vezo, moraš pač že na začetku razmišljat o tem, kaj pričakuješ od te veze in to bodočemu (ali bodočemu bivšemu ) tut to razložit...ne pa, da se gremo neke skrivalnice... OK vsak ima svoja pričakovanja, ne? Jez ne bi mogla bit s človekom, ki ne mara živali... to je zame poglavitnega pomena... če jih ne maraš, potem pač tut "mene nisi vreden... " ne želim spreminjat ljudi, ni treba, da jih ima na silo rad, samo mene ne bo zraven...ž nihče ne gre v zvezo zato, da bi namenoma drug drugemu prizadel bolečine.... oziroma zelo redki ja, iz lastnih izkusenj lahko napisem, da je najhuje, ko oseba gleda nase(samo) in se kar naenkrat spomni, da ga veza utesnjuje in da ima tega dovolj in blah, blah....in ti obrne hrbet...pa da ne govorimo, kako to vpliva na otroke-če so del te veze-TO JE ZAME NEODGOVORNO...a po drugi strani pa verjamem oz. se strinjam s tabo lia, da nihce ne gre v vezo zato, da bi namenoma drugemu prizadel bolecine. vsi smo ljudje s custvi in potrebami-nikoli ne mores zagotovo trdit, da je TO TO, a od zrelosti osebe je odvisno, kako odreagira, ko se v vezi ne pocuti vec dobro. jaz bi recimo pred leti tipa pac skenslala v trenutku, ko bi mi zacel presedat, zdaj pa se vprasam, zakaj se mi to dogaja in kaj on meni kaze... ...upam, da nisem prevec zabluzila...lp Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha.. bom probal biti bolj preprost, da si ne bom zakompliciru life.. Kako ze pravita Slon&Sadez... Zajeban je bit zival.. en bi te bozal, drug bi te klal Se nekaj zanimivega.. V ponedeljek zvecer, je cca 1 km od mojega doma vlak povozil medvedko in dva mladicka.. en mladicek pa je ostal ziv.. in mnogim je odleglo ob tej novici, ceprav ta medvedka ni povzrocala nobenih tezav... samo zivela je na tem podrocju.Ce bi povozilo clovesko mamico in dva otroka in en otrok bi bil se ziv, bi pa to bila tragedija... Cudno je to, a ne? O tem sva si popolnoma enaka... sam ni to topic... (kar se tiče živali, pa... ) Pred mesecem se je 'na vrata' pred službo naselila muca z enim očesom... full nežna, crkljiva... jo božam, babe pa mi govorijo da sem fukjena...da bom bolezen staknila AJA...Če bi jo kdo imel, naj me kontaktira po os-u...mi je dost tega, se ne moremo zmenit kaj bi z njo...je pa lepo rejena, nekaj posameznikov nas skrbi zanjo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> mlačnost pomeni bit mrtev pri živem telesu in živ zakopan Umrl pri dvajsetih, pokopan pri osemdesetih. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Najpomembnejši energiji sta čustveno stanje in seksualno stanje V našem svetu sta najpomembnejši energiji čustveno stanje in seksualno stanje. Čustva so vezana na odnos do telesa, otrok, partnerjev… Stanja čustvene neurejenosti so jeza, ljubosumnost, posesivnost in osamljenost. Ljudje, ki nimajo urejenih čustev, so nagnjeni k obolenju želodca, podobno, kot so tisti, ki imajo nered na seksualnem področju nagnjeni k obolenjem ali bolečinam na področju križa. Narava je namreč zdrava. Bolezni delujejo le tam, kjer je takšen ali drugačen kaos. Ljudje, ki uredijo čustvenost in seksualnost spojijo svoje telo v eno bitje ter tako premagajo trpljenje in bolezni. Da bi to dosegli morajo prebuditi svobodo – čutenje svobode do čustev in seksualnosti. Negativni čustvena in seksualna energija sta glavni energiji suženjstva. Gre v bistvu za diktaturo nad otroci, partnerji in posledično povratno za diktaturo nad svojim telesnimi celicami – torej nad samim seboj. Svojim bližnjim moramo dati čustveno in seksualno svobodo ter jim pustiti, da sami odločajo o njihovem čustvenem in seksualnem stanju. To je tako, ker čustvena in seksualna energija ne pripadata nikomur. Vsak človek je te energije deležen toliko kolikor je te energije pripravljen dati drugim. Energije čustvenosti in seksualnosti so ljudem dane od božanskih sil. Dane so tudi živalim in rastlinam. Res pa je, da za razliko od drugih zemeljskih bitij ljudje sami odločajo koliko energije bodo lahko uživali. Tisti, ki energiji čustvenosti in seksualnosti omadežuje ju podi od samega sebe. Ljudje smo uporabniki in ne stvarniki življenja. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 a še kar varamo....ha ha Varanje ima svoj namen samo če prevarani ve, da je prevaran, drugače nima učunka in ne doprinese ničesar k učenju prevaranega. Sta pa prav gotovo v tem udeležena oba, torej je tudi krivda od obeh, tako tistega ki vara kot tistega, ki je prevaran, čeprav je krivda malo preostra beseda. Sam se bolj nagibam k temu, da se je to v karmični nalogi moralo zgoditi, da se oba nekaj na tem naučita, v sebi spremenita in potem, ko je nalogi zadoščeno tudi zase pokoristita to, kar sta se naučila..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a še kar varamo....ha ha Varanje ima svoj namen samo če prevarani ve, da je prevaran, drugače nima učunka in ne doprinese ničesar k učenju prevaranega. Sta pa prav gotovo v tem udeležena oba, torej je tudi krivda od obeh, tako tistega ki vara kot tistega, ki je prevaran, čeprav je krivda malo preostra beseda. Sam se bolj nagibam k temu, da se je to v karmični nalogi moralo zgoditi, da se oba nekaj na tem naučita, v sebi spremenita in potem, ko je nalogi zadoščeno tudi zase pokoristita to, kar sta se naučila..... Popolnoma se strinjam s teboj...Za varanje sta vedno kriva oba partnerja. Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Kuga je zdej, je kakšna frišna za dol dat, al je pa treba še vse ta stare porihtat. Nbrdrn se nč ne spomne, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 ....dan....N'primr: Dubis enga purucenga, ta jasn, vara svojo zeno, pa tut tebe, ne?Puzdrau - Binga-Bonga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
samba 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a še kar varamo....ha ha Varanje ima svoj namen samo če prevarani ve, da je prevaran, drugače nima učunka in ne doprinese ničesar k učenju prevaranega. Sta pa prav gotovo v tem udeležena oba, torej je tudi krivda od obeh, tako tistega ki vara kot tistega, ki je prevaran, čeprav je krivda malo preostra beseda. Sam se bolj nagibam k temu, da se je to v karmični nalogi moralo zgoditi, da se oba nekaj na tem naučita, v sebi spremenita in potem, ko je nalogi zadoščeno tudi zase pokoristita to, kar sta se naučila.....In kaj naj bi se prevarani naučil? Da ne more več zaupati? Namesto, da varaš, raje odnos končaj ali ga poskušaj izboljšati. Ker pa v igri niso samo čustva, je seveda najbolj primerno reči, da sta kriva oba, mogoče še bolje, da je kriv tisti, ki je prevaran ali pa celo tretja oseba. Ne me basat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ....dan....N'primr: Dubis enga purucenga, ta jasn, vara svojo zeno, pa tut tebe, ne?Puzdrau - Binga-Bonga Ja in kuga je pol. Vsem je luštn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.