Skoči na vsebino

Varanje

marjo

Recommended Posts

Guest mačona
sam vseeno, tudi če je zveza resna in se oba ljubita, kdo pa pravi, da kdaj koga ne bo zamikal seks z nekom drugim? xrolleyesx 20, 30, 40 let z enim in istim je po moje muka. :o|o: kljub ljubezni. nagon je le nagon.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sam vseeno, tudi če je zveza resna in se oba ljubita, kdo pa pravi, da kdaj koga ne bo zamikal seks z nekom drugim? xrolleyesx 20, 30, 40 let z enim in istim je po moje muka. :o|o: kljub ljubezni. nagon je le nagon.

... ja ko ni vec "bozjega lepila" se pac razides... kdo pa je reku, da morta bit 20,30,40 let skupi... ...no odvisno kako na te stvari gledas, men ni tezko biti sam... veliko lazje kokr pa se neki silit z nekom, ki ti ne dogaja (vec)... ne verjamem v 40 let trajajoce zveze, ce se mi pa slucajno zgodi, pa se tolk boljs... ...men se zdi spolna privlacnost zlo pomembna podlaga zveza in ce/ko ta mine...

..mam precej nekonvencionalne poglede na te stvari... tko, da bom tukaj to debato kar zakljucil... :inocent:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ja, to je res. sam vcasih je ljubezen mocnejsa od nagona!

ali pa ze obcutek do partnerja, da bo prizadet. Seveda pa je to lahko brezno, ker se potem mora osebek odlocat o lastni potrebi, zelji, ipd... in obcutkih partnerja. Vprasanje pa je, kdo se pravzaprav odloca!? ali um ali srce!?

Mislim pa, da ce je veza prava, ni potrebe po varanju!

Miselne potrebe po sexu z drugimi se da verjetno povsem presezt.

Hm, mislim, da ce se 2 ljubita in se tega tudi zavedata, ter sta z ljubeznijo tudi prezeta, pomoje nimata potrebe po drugih partnerjih. Hkrati pa, a si se kdaj vprasala iz kje izvira potreba po sexu? Iz kje izvira nagon? In ali je mogoce nagon kontrolirati, oz. energijo nagona usmerjati?

----------

a dej... kwa pa je to zate nekonvencionalno x;)x

ce ti je spolna privlacnost pomembna, meni to pomeni, da si ze v konvencionalnem kopitu!

nekonvencionalni pa se mi zdijo ljudje, ki so predani duhovnemu in dejansko asketsko zivljenje tudi zivijo (nune, duhovniki, kaksni duhovni ucitelji, presvetljenci, bolj zavestne osebe, ipd...); obratno pa tisti recimo, ki resnicno nimajo zavor in so povsem sprosceni v komuniciranju in predajanju svojih sexualnih in obcutkov oz. potreb, zelj in dejasnko okoli sebe rusijo tabuje in s tem zdravijo okolico nameno ali nenamenoma oz. preprosto skozi sebe spuscajo energijo, ki v okolico prinasa zavest. Le te pa seveda morda niso le povsem 'sexualne', temvec tudi drugacne. Ze pravi, uvezbani tantricni pari so nekonvencionalni v primerjavi vecine folka, ki se dol dajajo vse povprek ali pa pac z 1 partnerjem. Koliksno je pri tem zavestno imenjavanje energije, in sploh zavestno pocetje, pa je seveda vprasanje!

Ce mnogi od nas govorimo o zavesti, duhovnem, ipd... zakaj se ponavadi ustavi prav pri sexu, kjer se ljudje najveckrat prepuscajo povsem in samo nagonu ter umskim zeljam! Po besedah storkovnjakov, pa je dandanes probelm ze to, da se sodobni clovek prepusti, sprosti in izklopi um, kar se ponavadi zgodi sele ob oragazmu. Morda je prav zato povsod tako veliko povprasevanje po sexu. Bolj, ko je dezela razvita, bolj je zategnjena in vec je 'bolanih' spolnih nivojev. Um ni nikoli zadovoljen. Po svetu je na miljone zlorabljenih otrok, prodanih in izkoriscanih in nimajo niti najmanjse osnovne zivljenjske pravice. Morda bi razmislili o tem, oz. zakaj se to dogaja!

Preobremenjeni sodobni clovek, ki isce energijo, nacin, da je energetsko pretocen... se ulovi v kalup izmenjave energije. Ko eden izmed partnerjev preneha izmenjavati, se zacnejo problemi. Odvisnost. Dokler je izmenjava obojestranska ali vsaj priblizno taka in je energija usmerjena le v partnerja, pari se nekako gurajo. Um pa v poplavi informacij in izobilju ocem ponujene pohote kaj kmalu lahko zabrede v druge, nove in vedno drugacne potrebe, ki jim nikoli ni konca. Sex, potreba po denarju, moci, odbitost, drogiranje, ipd... postane kompenzacija za visje nivoje in predanost. Zavset se pricne iskati v izzivljanju in temu ni konca. Edini odmik iz tega so vsakodnevne obveznosti in problemi s katerimi se sooca. Iskanje ljubezni postane iskanje prepricanj, ki jih vsili druzba, prepricanj o lepoti, popolnosti in materialnem. Um se hoce priblizati druzbenim idealnostim.

Ob tem si je morda primerno zapomniti, da sta ljubezen in spolnost sta v nas! Um je tisti, ki hoce vec!

mislim da je tako.

---------

.....mam precej nekonvencionalne poglede na te stvari... tko, da bom tukaj to debato kar zakljucil... :inocent:

a dej... kwa pa je to zate nekonvencionalno x;)x

ce ti je spolna privlacnost pomembna, meni to pomeni, da si ze v konvencianalnem kopitu!

nekonvencionalni pa se mi zdijo ljudje, ki so predani duhovnemu in dejansko asktsko zivljenje tudi zivijo (nune, duhovniki, kaksni duhovni ucitelji, presvetljenci, ipd...); obratno pa tisti recimo tisti, ki resnicno nimajo zavor in so povsem sprosceni v komuniciranju in predajanju svojih sexualnih in obcutkov oz. potreb, zelj. Le te pa seveda morda niso le povsem 'sexualne', temvec tudi drugacne. Ze pravi, uvezbani tantricni pari so nekonvencionalni v primerjavi vecine folka, ki se dol dajajo vse povrek ali pa pac z 1 partnerjem. Koliksno je pri tem zavestno imenjavanje energije, in sploh zavestno pocetje, pa je seveda vprasanje!

Ce mnogi od nas govorimo o zavesti, duhovnem, ipd... zakaj se ponavadi ustavi prav pri sexu, kjer se ljudje najveckrat prepuscajo povsem samo nagonu. Po besedah storkovanjakov, pa je dandanes pobelm ze to, da se sodobni clovek prepusti, sprosti in izklopi um, kar se ponavadi zgodi sele ob oragazmu. Morda je prav zato povsod tako veliko povprasevanje po sexu. Bolj, ko je dezela razvita, bolj je zategnjena in vec je 'bolanih' spolnih nivojev. Um ni nikoli zadovoljen. Po svetu je na miljone zlorabljenih otrok, prodanik in izkoriscanih in nimajo niti najmanjse osnovne zivljenjske pravice. Morda bi razmislili o tem.

Preobremenjeni sodobni clovek, ki isce energijo, nacin, da je energetsko pretocen... se ulovi v kalup izmenjave energije. Ko eden izmed partnerjev preneha izmenjavati, se zacnejo problemi. Odvisnost. Dokler je izmenjava obojestranska ali vsaj priblizno taka in je energija usmerjena le v partnerja, pari se nekako gurajo. Um pa v poplavi informacij in izobilju ocem ponujene pohote kaj kmalu lahko zabrede v druge, nove in vedno drugacne potrebe.

Ob tem si je morda primerno zapomniti, da sta ljubezen in spolnost sta v nas! Um je tisti, ki hoce vec!

mislim da je tako.

---------

..konvencionalno je, da si zival in se potem pretvarjas da nisi(se najprej ravnas po nagonih, potem pa skusas le-te vecinoma neuspesno zatirati, in si prizadevati za nekaj cesar se nisi sposoben... odtod varanja etc.)... nekonvencionalne je vse kar je odmik od tega... vse kar zivi v skladu s samim sabo... ena varianta je taka, kot si jo ti opisal (da ti nagoni niso pomembni ze v izhodiscu.... ampak zgolj true love)... ali pa da si ze v osnovi priznas, da si zival in zivis po teh nacelih(nagonih, kot npr. jaz)... tako jaz razumem to...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ja, prou.

kaksna pa je potem razlika, da se prepuscas in pocnes le iz nagonov in temu da se prepuscas in pocnes zavestno!?

In ali te povsem zadovoljuje?

In kaj se zgodi, ce ljubis? In kaj se zgodi na recimo stara leta, ko ti ima partnerica gube, utrujenost na brazu, ipd... ?

ja, prou.

kaksna pa je potem razlika, da se prepuscas in pocnes le iz nagonov in temu da se prepuscas in pocnes zavestno!?

In ali te povsem zadovoljuje?

In kaj se zgodi, ce ljubis? In kaj se zgodi na recimo stara leta, ko ti ima partnerica gube, utrujenost na brazu, ipd... ?

...za1X me povsem zadovoljuje... kaj bo na stara leta pa ne vem... bom taX povedal... zivim za ta moment...

Frank Zappa

Jest sem napisal stvari in ne zadevi....in pa še to, da sta lahko združljivi.......

Je pa res, da nekatere beybike tega ne ločujete, da pa je to možno in pa 'normalno' tudi pri beybikah pa lahko vidiš pro 'prijateljicah noči', za moške pa itak tega ni potrebno posebej razlagat x:Dx

Guest mačona
ja, to je res. sam vcasih je ljubezen mocnejsa od nagona!

ali pa ze obcutek do partnerja, da bo prizadet. Seveda pa je to lahko brezno, ker se potem mora osebek odlocat o lastni potrebi, zelji, ipd... in obcutkih partnerja. Vprasanje pa je, kdo se pravzaprav odloca!? ali um ali srce!?

Mislim pa, da ce je veza prava, ni potrebe po varanju!

Miselne potrebe po sexu z drugimi se da verjetno povsem presezt.

Hm, mislim, da ce se 2 ljubita in se tega tudi zavedata, ter sta z ljubeznijo tudi prezeta, pomoje nimata potrebe po drugih partnerjih. Hkrati pa, a si se kdaj vprasala iz kje izvira potreba po sexu? Iz kje izvira nagon? In ali je mogoce nagon kontrolirati, oz. energijo nagona usmerjati?

ja in potem se pojavijo psihoze (neupoštevanje in tlačenje potreb) - čeprav se tudi strinjam, da se da potrebe preusmerjati, ampak za to moraš biti dozorel. pa kdo pravi, da če z nekom sexaš, je že tvoj partner? :eek: xrolleyesx

seks je ipak seks. x:Dx

So True http://link-to.mysmilies.info/sex/Liebe-machen.gif.............http://link-to.mysmilies.info/love/654.gif x:Dx xokkx

Trudi, WB! xDDx x;)x

mam podobne izkusnje :sori: kt da duse ni zravn al kwa??

---------

Mene pa porivanje, fuk, sex, karkoli brez ljubezni pustijo prazno... ja, lahko je vesoljno dober, me živalsko zadovolji, a kljub vsemu pusti neko praznino... tega ne rabim in nočem...

:eek: jaka modrost...a naujo vseh pokopal....

mi liči na ono, vsi boste umrli mogoče tudi jaz x:o)x

:vio:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Veste, moj duhovni učitelj mi je nekoč rekel:

"Kaj boš odgovoril punci, ko te bo vprašala če ji boš zvest ?"

Pa sem ga nekaj časa gledal in razmišljal. Hm?

Ko ni dobil mojega odgovora je samo še nadaljeval: "Bodi iskren in ji povej resnico !!" :palec:

V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI.

Michael newton

oduim.p.'s Blog

x;)x to se ti je mogu pol režat, tale tvoj duhovni učitelj x8Dx

:wacko:

kaj pa je resnica? čigava? tvoja? njena? njegova? relativna ?resnica danes? včeraj? jutri?

zvest v čem? si mislil na drugo? ......

:vio: ma sej sploh ne vem kaj hodim sem gledat...firbec x8Dx xrolleyesx

:vio:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Dokler nisem bil prepričan, da sem lahko zvest le eni, sem to enostavno povedal.

Kar nekaj deklet sem imel, ki so to sprejele in vseeno ostale z mano. Seveda tudi jaz od njih nisem pričakoval, da bodo ta čas samo "moje".

Jih je pa nekaj na brzino odjadralo ko so slišale to mojo filozofijo!!

V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI.

Michael newton

oduim.p.'s Blog

Dokler nisem bil prepričan, da sem lahko zvest le eni, sem to enostavno povedal.

:8): tale izjava je izjava leta....kdaj si pa lahko v kaj prepričan....

tu je malo spolzek teren....dlje časa ko sem na svetu v vedno manj stvari sem prepričana....edino smrt je dokaj zanesljiva.....

Kar nekaj deklet sem imel, ki so to sprejele in vseeno ostale z mano. Seveda tudi jaz od njih nisem pričakoval, da bodo ta čas samo "moje".

Jih je pa nekaj na brzino odjadralo ko so slišale to mojo filozofijo!!

Pošteno :palec: za tebe, za jadralke in ostale prizadete!

En tip, ki neprestano vara, mi je rekel, da ne more enega in istega mesa "jest" celo zivljneje. Slucjano pac ima sreco, je ful priljubljen. In ko ga poslusam, vidim, da še nikol ni bil v nobeno zaljubljen. Mogoce je to vzrok - ni custvene vezave.

Mogoče je pa gurman x:o)x

Varanje so igrice,katere te kasneje pokopljejo!Varajo zmedeni,neodločni,nezadovoljni ljudje in se mi po svoje smilijo! x;)x

Še prej te pokoplje veza s partnerjem,ki te ne zadovolji.Bodisi v življenju ali pa sexu.In,ko zaradi takega človeka si zaradi takih ali drugačnih okoliščin primoran ostati z njim v zakonski vezi.Je to zelo hudo za celo družino.

Pa naj nikar nihče ne reče,da če ti neka veza ne paše ,se pač ločiš ali umakneš.Ker žal vedno to ni mogoče.Še posebno takrat ne ,ko so v zakonu otroci in ,ko je pomanjkanje denarja,kateri ti prepreči,da se lahko od partnerja osamosvojiš.

Zato dragi Alef....je še vedno boljša opcija,če nisi zadovoljen s svojim zakonom,rešitve v njem ni,ti si primoran še naprej ohranjat to vezo,da si najdeš prijateljico ,ki ti bo v oporo pa tudi za sprostitev.Veliko lažje preneseš vse probleme

O zvestobi se lahko pogovarjajo le tisti,kjer v njihovi vezi obstaja obojestranska naklonjenost ,spoštovanje,ljubezen in navsezadnje zaupanje in svoboda.Če vsega tega ni je vedno eden od dveh,ki trpi.

Obsojam ljudi,kateri prav nič ne naredijo,da bi svojega partnerja osrečili.Od njega pa kljub vsemu zahtevajo ,da so idealni in prfektni.Brez ljubezni,spoštovanja in vredotenja svojega partnerja,to ni mogoče.

Zato ponavljam,da sta vedno 2 kriva,ko pride do varanja.

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...