lunca 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 živjo. a lahko še kdo zame pogleda! Rojena sem 23.05.1983 ob 17:04 v LJ . Tvoj čas saturnovega preverjanje se prične na začetku septembra 2009. V tem času te bo saturn pripravil tudi na močno lekcijo tranzita preko ASC in natalne lune, zato boš v času od 2009 in še nekaj nadaljnih let izpostavljena trdemu delu. Tega časa se ni potrebno bati, ker čas prinaša trdo delo in delo na sebi in to v pozitivnem smislu, čeprav ni vedno z rožcami postlano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Mene pa zanima, kakšne so vaše izkušnje s Sade Satijem, če imate Luno in Sonce v istem znamenju?Kakšni so potem filingi v času Saturnovega povratka istočasno na natalno Sonce in še Luno .Je to potem dvojni efekt , no če ima kdo izkušnje, ki je to že dal čez mi lahko zaupa ?Drugač pa to, ko pravite o možni čustveni ohladitvi itd itd v tem času, men bo to ravn prou pršlo mejbi, če pride intenzivnost čustevmal do ohlajanja ne bo tolk narobe, bom vsaj v ravnovesju. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Mene pa zanima, kakšne so vaše izkušnje s Sade Satijem, če imate Luno in Sonce v istem znamenju?Kakšni so potem filingi v času Saturnovega povratka istočasno na natalno Sonce in še Luno .Je to potem dvojni efekt , no če ima kdo izkušnje, ki je to že dal čez mi lahko zaupa ?Drugač pa to, ko pravite o možni čustveni ohladitvi itd itd v tem času, men bo to ravn prou pršlo mejbi, če pride intenzivnost čustevmal do ohlajanja ne bo tolk narobe, bom vsaj v ravnovesju. Jaz mam to tudi! Pa me prav tako zanima... Po mojem obdobje ni lahko, čustvene in zivljenjske preizkušnje, morda tud na zdravstvenem področju, odvisno v kateri hiši je natalno tud. Jaz mam saturn že natalno v konjunkciji s soncem (v škorpijonu) 1.-2.hiša, in se mi zdi, da sem ze cel lajf na preizkusnji, po mojem bo zame povratek neke vrste zaključni izpit in da mi bo prinesel še kakšno dodatno življenjsko modrost in izkušnjo, pa ne le preveč negativne. Sicer pa, če si baje "priden" in si upoštevaš vse njegove šole, potem bi to moral biti čas žetve... Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Sicer pa, če si baje "priden" in si upoštevaš vse njegove šole, potem bi to moral biti čas žetve... Čas žetve je pri saturnu čutiti malo kasneje, ko enkrat čas sade satija že mine, mine pa, ko saturn pride v znak takoj za znamenjem, kjer natalno luna je. To pomeni, če imaš sonce in luno v škorpionu, bo ta čas preverjanje minil, ko bo saturn zaplul iz strelca, čas traja sedem let in pol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 mal več kot 6 let me še čaka kaj pa se lahka pričakuje, ko ti povozi natalno luno, pluton, merkur in uran Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 mal več kot 6 let me še čaka kaj pa se lahka pričakuje, ko ti povozi natalno luno, pluton, merkur in uran Odvisno je predvsem, kako so ti našteti planeti aspektirani natalno s saturnom in ostalimi planeti, kajti potem konjukcija T saturna na luno, pluton, merkur in uran, potegne za sabo kar niz dogodkov. Na luno se veže precej na bolj pesimistično gledanje na svet, ohladitev čustev, mogoče težave z mamo, drugimi ženskami osebami. Precej je od same narave saturna v natalni karti odvisno, kako vpliva na konjukcijo z merkurjem, plutonom in uranom. Pogledati je potrebno tudi v kateri hiši, da veš na katero področje se nanaša (dom, študij, zdravje, podzavest, promet, študij). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 aha Moon in the Ninth House 9th hsMoon in Virgo Moon Opposition Jupiter Moon Square Ascendant Moon Square Neptune Moon Sextile Uranus Moon Sextile Mercury luni mi bo enkrat drugo leto povozu Mercury in the Eleventh House 11th hsMercury in Libra Mercury Conjunct Uranus Mercury Square Saturn Moon Sextile Mercury Uranus in the Eleventh House 11th hsUranus in Libra Mercury Conjunct Uranus Mars Conjunct Uranus Jupiter Trine Uranus Moon Sextile Uranus merkur in uran mam pa čisto proti koncu vage kaj pa ko si izven sade satija...so saturnove lekcije tudi tako močne....sploh če ti pofura natalnega marsa, sonce in venero Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Če sem si prav izračunala... iz knjige Veličastni saturn... potem me Sade sati trofne šele leta 2015... kaj je bilo pa vse to do zdej in kaj me šele takrat čaka ..ce si do zdaj skoz najebala in predvsem ce si se iz tej NAUCILA, te lahko celo nagradi... kaznuje samo neposlusne... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ... bemu, šibam meditirat... se harmonizirat... iskat boga v seb k je mal zviznu ...jah najboljs en 360 dnevni post ob sami vodi usekat... pol ti saturn ne bo mogu nc vec... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ..ce si do zdaj skoz najebala in predvsem ce si se iz tej NAUCILA, te lahko celo nagradi... kaznuje samo neposlusne... Super, če to veš, potem je treba bit samo discipliniran, potrpežljiv, vedet, da se iz vsake slabe izkušnje tud nekaj pametnega da potegnit, to je TO. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 upam, da sem se vsaj neki malega naučila Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 upam, da sem se vsaj neki malega naučila Seveda, če ne pa spet čez 30 let jovo na novo, nazaj v prvi razred, ta pravila so hujša kot naše šolstvo. Tle ne moreš nč pogulfat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 eh zdle je super....sploh ni takak kriza, ko je bla ko mi je šel čez natalnega..pa ko mi je šel čez 7. in 8. bajto....še dobr do bo spet neki čas mir Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 sem ugotovila - (upam, da pravilno), da sem glih dobro ven. Zdaj mi je marsikaj jasno Zdaj imam pa prbl. 20 let fore Mislim, da sem nekaj potegnila ven iz tega . Je bila kar šola uuuuj kok sem vesela Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Seveda, če ne pa spet čez 30 let jovo na novo, nazaj v prvi razred, ta pravila so hujša kot naše šolstvo. Tle ne moreš nč pogulfat. mislim da bo dvakrat čist dost čeprav mislim še dolgo zemljo tlačt.. ampak je že čas da kej potegnem v drugo, v prvo sem pa tud ziher... sej sem bila še čisto odprat za ta znanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 mislim da bo dvakrat čist dost čeprav mislim še dolgo zemljo tlačt.. ampak je že čas da kej potegnem v drugo, v prvo sem pa tud ziher... sej sem bila še čisto odprat za ta znanja Ja, seveda, saj nekej znanja prinese s sabo, še od prej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 A lahko lepo prosim še meni kdo izračuna, kdaj mam sade sati, ker zdej sm že 3 različne variante slišala... 11.06.1980, 00:15, Ljubljana. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 A lahko lepo prosim še meni kdo izračuna, kdaj mam sade sati, ker zdej sm že 3 različne variante slišala... 11.06.1980, 00:15, Ljubljana. A veš, da maš še kr nekej fore. Tvoj sade sati se prične, tam okrog leta 2023 in sicer, ko saturn prvič pride v ovnu na 25 stopinj. Še prej boš verjetno tam od 2019 občutila tranzit saturna preko 12 hiše, malo kasneje še preko ASC in potem boš verjetno precej bolj pripravljena na to obdobje, zato ne bo nč hudga. Tvoja luna je v lepem trigonu s saturnom natalno, zato kaže, da ti saturn ne bo napravil večje škode. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Najlepša hvala, lunca. Zelo prijazno od tebe. No, vsaj tuki bom mela mir, glede na to, da je karta bl štala. Ne damo se. vecnaborka.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Ne damo se. vecnaborka.com To je beseda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 a mi lahko kdo pove, kdaj Saturn dokončno zapusti znamenje Leva... verjetno trenutno dobivam še zadnje učne napotke ane? Sicer pa se mi zdi, da se bom potem malo izolirala, saj mi prihaja v 12 hišo... ampak če po rpavici povem, da mislim da sem ozavestila občutek veličine in majhnosti življenja ter da sem ponosna nase da znam uživati tudi v igri sončnih žarkov, melodiji šelestenja listov... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 a mi lahko kdo pove, kdaj Saturn dokončno zapusti znamenje Leva... verjetno trenutno dobivam še zadnje učne napotke Nisem še enkrat preverla pa efemeridih, ampak zdi se mi, da septembra 2007. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 septembra bo saturn seku mojo luno..upam, da sem bom do takrat dosti naučila, da ne bo krize Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 jst sem preživela hvala Lunca, potem ga nobena retrogradnost več ne zapelje nazaj... mislim, da me je naučil kar sem rabila... vsaj upam, da sem dobro razumela njegovo lekcijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 če sem tranzit plutona čez asc preživela..pol bom tud to Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.