Skoči na vsebino

Sade sati

StarGazer

Recommended Posts

Mantis, Klarus je napisala da jo je Saturnov povratek popolnoma sesu (neki v tem smislu) in da Sade satija ali ne občuti ali ji je pa ga ne razume in njej je bil namenjen moj stavek.. pač da ji želim da ne doživi pretresov...če si dobro prebrala moj zgornji post sem tudi sama že pol življenja v tem obdobju ;) celo rodila sem se v njem... med rojstvom izgubila sestro ali brata (plod odmrl med nosečnostjo) in verjemi da poznam občutek praznine...in če bi prebrala še kakšen moj psot za nazaj bi ugotovila da sem preživljala težke trenutke vendar začela ceniti malenkosti...

x:Xx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 537
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Res je, da ce si rojen v casu, ko je Saturn en znak pred tvojo Luno, da te zelo kmalu doleti konjunkcija Saturna na Luno in da je precejsnja moznost preizkusenj, telesnih ali custvenih pretresov ze zgodnja. TA ZGODNJOST je edina razlika.

Vendar dvomim, da bi vsi otroci rojeni na taksno leto v sade satiju imeli izkusnje trpljenja in izgube, ali da bi od vseh dvojckov tisto leto prezivel le eden, vsako leto se jih veliko narodi.

In tud jaz ne razumem, cesa bi se naj preko (telesnega) trpljenja naucila, kar pravi Klarus.

a sem tole jst kje rekla?

Za trpljenje ali preizkusnje ni kriv samo sade sati. Ker se lahko trpi in še kako, ko je Satrurn na Soncu, na Marsu, na Veneri ali v kvadratih in opozicijah nanje :xx!:

Za naprej pa bo , upam, tako, kot bo sama hotela. Ce bom sploh kaj hotela in ce bom še ziva. In ce se mi ljubilo sploh kaj hoteti. Ker za zdaj zaenkrat niti nic kaj posebnega nocem.

mantis nise me razumela, pa nič zato... in za ničesar ne krivim Saturna, ne Plutona, ne Boga, ne mamo in ne očeta - vse je moja lastna pot k spoznanju... in ne sekiram se za stvari za nazaj, mogoče mi je samo žal da nisem odreagirala drugače. In žal mi je, da si morala skozi to izkušnjo.

Čar je v tem da ničesar nočemo... če se preveč oklepaš neke zadeve si potem razočaran...

ravno sem iz obiska v bolnišnici pri stari mami (ok to ne spada v temo Saturn ampak vseeno)... nekako mi njeno spanje in gibi med spanjem ne gredo skupaj... in niti pod razno si ne želim dočakati teh let, da bom odvisna od volje med. sestre ali bom pokakana ali čista... ok, tole sem morala dat ven, ker sem mamo dobila v postelji golo, umazano, neumito, v bolečinah... a ni bilo včasih tako da si bolnika pripravil vsaj na obisk... na bruhanje mi gre, pa ne pogled na mamo temveč odnos ljudi .... tako da je mogoče danes bolje da se ne spuščam v razne debate...

mantis pri teb želodec..pri meni grlo..oz angine ;)

že sam prvi saturnov povratek je bil pri 2. mescih(r.satrun v natalni karti)...pri 2. mescih je mama zgubla mleko..sem pa z njo karmično povezana

celo otroštvo sem padala imela praske, potolčena kolena, pri 2. letih sem tak padla, da sem si v čeljust zabila zob..sploh niso vedl al bom mela 1. al ne...prebita glava...

in seveda angine...nonstop...so šle tak daleč, da so me skor na slepiču operiral..pa se je izkaal za angino.....vnetje kolkov...posledica angine....dopovej ti 4. leta staremu otroku, da more bit pri miru...plus, da ima na nogicah navezane uteži, da so vlekl kolke narazn ;)

veš kaj je hec..da ima moja nečakinja podobno..angine, angine, angine..podobna pozicija satruna(8.) lune (9.) (njena lunapade na moj mc in mja na njen :vio: )

in je tudi pri enaki starosti imela tudi sum na slepič..isto angina....največja fora je pa ta, da sta bla ista zdravnika dežurna, kot pri men :lol:

zdejšnji satrunov povratek, pa ni bil na fizični bazi...bil je na duševni...vse se je zamajal..vera v ljubezen, vera v boga, vera v prijateljstvo....vse skoncentrirano, ko sem bila izadana in sem se znašla sama, čisto na podnu.....pa sem se sama pobrala....

rajš bi bila bolana, kot pa kaj takega dat skozi

bila je konkretna čistka, da so se pač zadeve skristalizirale....da se je ves balast odstranil

sade sati je šala mala proti temu kar je bilo prej.....sicer bom pa septembra zvedla, kak je ko ti gre saturn čez luno.....prav veseim se ga

to je pač moje logično sklepanje..če sem kiksla, sem pač kiksnala xnckrivx

There is

One Mind,

One Truth,

Saturnov porvratek gor dol, sade sati še bolj.Dol mi visi za vse skupej.Sam nikakor ni naključje da mi je začel trgat 27. julija tako kot je forecast na Astro.com

Če se da kjermu brat :

Saturn conjunction Saturn: Pruning your life

27 July 2007 until 12 August 2007: This is one of the most important times in your life. A major cycle of experience is closing, and great changes are about to take place. How great these changes are depends largely on what you have been doing with your life over the past several years. Have you been living as you feel you should or as you think others want you to? If you have been doing the latter, this influence will have a greater impact.

This influence occurs about every twenty-nine years. The first such influence occurs now that you are about twenty-nine.

Last year, many aspects of your life have begun to change. Relationships may have changed, and you may have changed your residence or your job; you have been dominated by an urgent feeling that if you don't do everything you have always wanted to do, you will never have another chance. And now, at about twenty-nine, you will feel that a substantial portion of your life has passed and that you had better get on with making it all work. If your relationship is unsatisfactory but you have been making the best of it, you will examine that relationship even more thoroughly now and may decide to end it. Certainly you will have to change it substantially. The same is true of any other aspect of your life that you have tolerated but not found very rewarding.

Consciously or unconsciously, you are pruning your life of everything that is not relevant to what you really are as a human being. If this process is not happening consciously, you may experience a sense of loss for the elements of your life that are coming to an end now. However, do not dwell upon these losses, for they are necessary in order to clear the decks for the major period of action in your life.

This is a time of endings and new beginnings. If you have built your life up to now around activities that are inappropriate for you, it will be a period of crisis. If you have been doing what you should in previous years, this influence will simply mark a time of solidification and the beginning of new phases of activity.

In nikakor ne dovolim da mi take "napovedi" drezajo v naravni ritem mojega življenja ker kot pravim se poživžgam na to.Sam če sem iskren me je 2 dni nazaj začelo pošteno metat in sem siguren v stvari v katere sm bil prej v dvomih.Naključje.Ne verjamem.Filingi so premočni da bi bli fejk in nimajo nikakršne veze z umetno projekcijo te napovedi.

Čar je v tem da ničesar nočemo... če se preveč oklepaš neke zadeve si potem razočaran...

:palec: Točno, fajn je poznat naravni zakon življenja, vendar žal, do tega spoznanja ne prideš tko, da prebereš par knjig in si že tam, je treba odživet nekaj pravih življenksih izkušenj, tle teorija ne pomaga dost. x;)x

No Ksenia, zate vem, da si kar priden saturnov učenec. :palec:

na kšn pir zihr spada zravn a ne? x:px

:palec: Pomaga Janko, pomaga, sploh, če oseba brez pirčka ne da dol z duše, tist, kar mu leži na duši, je treba kar sproti popucat. x;)x

mantis pri teb želodec..pri meni grlo..oz angine ;)

Vse se manifestira iz glave na telesu, to same veste. Npr. želodec trpi, če človek potiska dol in čustveno ne odreagira tako, kot je treba. Pri pogostih anginah bodite pozorni tisti, ki niste povedali na glas tisto, kar bi radi, tudi zato, se grlena čakra zablokira.

Preberite Luise Hay, ona je opisala vsak nastanek bolezni na tak način, zato tudi smatra, da vsako bolezen, oz. vzrok, pozdravimo na ustrezen način, da odblokiramo sebe, spremenimo mišljenje in podobno. :palec:

Guest mačona
meni je sade sati čist naravno stanje. in žalost je čist kul. :2src: če v njej znaš uživat ... kako bi sicer počela to in ono ... ustvarjala, kar ustvarjam, ko ustvarjam ... mislim, da ga mam še 2,5 leti. whatever. ne razmišljam dost o njem. saj mam itak v natalu LU 90 SA in sem to že dala čez ... pravzaprav taka sem. ne maram, da mi kdo reče, da sem depresivna. kaj pa če hočem bit? kaj pa če je tko prav zame, edino prav? dokler ne odpravim enih blokad in vzorcev in najdem ravnotežje. tablet ne žrem, tud s hrano sem se skulirala, sladkorja skoraj več ne uživam, niti opazila nisem, da več ne jem čokolade in podobnega dreka, ker se mi zdaj gabijo ... zato pa kavo in cigarete ... na eks. x:Dx kompleks odstavitve ... mamikaaaaaaa .... saj bo. x:)x optimist. x:)x nič drugih poslušat.

meni je sade sati čist naravno stanje. in žalost je čist kul. :2src: če v njej znaš uživat ... kako bi sicer počela to in ono ... ustvarjala, kar ustvarjam, ko ustvarjam ... mislim, da ga mam še 2,5 leti. whatever. ne razmišljam dost o njem. saj mam itak v natalu LU 90 SA in sem to že dala čez ... pravzaprav taka sem. ne maram, da mi kdo reče, da sem depresivna. kaj pa če hočem bit? kaj pa če je tko prav zame, edino prav? dokler ne odpravim enih blokad in vzorcev in najdem ravnotežje. tablet ne žrem, tud s hrano sem se skulirala, sladkorja skoraj več ne uživam, niti opazila nisem, da več ne jem čokolade in podobnega dreka, ker se mi zdaj gabijo ... zato pa kavo in cigarete ... na eks. x:Dx kompleks odstavitve ... mamikaaaaaaa .... saj bo. x:)x optimist. x:)x nič drugih poslušat.

lunca pravi, da smo ljudje z asc v strelcu srečkoti x;)x

le tako naprej :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

Guest mačona

dvorezni meč. x;)x

res je, da je pri meni še večja sreča, da je sam vladar ASC direkt na ASC, torej kar vladar 1. Jupiter/Strelec res daje protekcijo .... in s tem tudi zanašanje na srečo. :vragec: vendar pa pri meni ne gre, kaj hitro me udari po buči, imam namreč Sonce kvadrat Jupiter. x:Dx

vendar si ti bolj SCO ... in DEV. jaz pa ... bog si gavedi .... sem mislila, da sem mešanica Device/Leva/Strelca s pikico Vodnarja, Tehtnice in Rib, potem pa mi Ante reče, da sem po indijski astrologiji v podznaku Škorpija in da mam poudarjeno Virgo/Scorpio ... xnckrivx OK, potem pa tako. x:Dx

ti, Klarus imaš za razliko od mene močnejše oz. bolj poudarjene ter v drugačni smeri, lastnoisti Rib. x;)x mene pač zanima ples, fotografija, slikarstvo, balet, rada plavam, rada imam vodo ... to je pa tud vse. x:Dx trigon Venera Neptun mi to dela. :inocent: pa Neptun v 1., no ja, dobro, da ga nimam na ASC, ker me več ne bi bilo po moje. x:Dx

ma dej čista riba sme :ermm:

vladar asc v ribih, neptun na vrhu asc, sonce v 12. hiši

sploh ne vem kje se moj sco skrivo..oz prida na plan sam takrat, ko ga res nucam x^x

da ne omenjam lune v devici x:o)x

še bern mi je reku, da sem čist ribja x:Dx

v glavnem sade sati je fejst..enga sem dala skoz...pa tud ta ne bo nč hudga x^x x:px

There is

One Mind,

One Truth,

Guest mačona

mogoče ravno zato, ker je Sonce kar v 12. hiši, "skrito"? :inocent: Pluton pa v 11.?

ja, Ribika si ti. xDDx mam rada Ribe. x;)x ribe pa malo manj. x:Dx

ma dej čista riba sme :ermm:

vladar asc v ribih, neptun na vrhu asc, sonce v 12. hiši

sploh ne vem kje se moj sco skrivo..oz prida na plan sam takrat, ko ga res nucam x^x

da ne omenjam lune v devici x:o)x

še bern mi je reku, da sem čist ribja x:Dx

v glavnem sade sati je fejst..enga sem dala skoz...pa tud ta ne bo nč hudga x^x x:px

Jz sem pa po tej logiki čist škropijon. :inocent:

Vladar ASC(uran) v škropijonu

luna v škropijonu v konjkuciji z vladarjem ASC

luna in pluton v 8.hiši(,ki ji vlada škropijon)

Ja,mam dost teh škropijonovih for...Predvsem sovraštvo je močno...( xsingx mrzeči pomalo i sebe i druge...),čustva zelo globoka in intenzivna,ljubosumja sicer ni dost (bil pa je prisoten....)...kaj še...

pogosto stopim v kako stvar zelo globoko...nezaupljiva kar preveč...Rada delujem na skrivnem,potrebujem svoj brlog ,kjer si lahko odpočijem in ližem rane. :o|o: Preveč rada raziskujem o vsem mogočem ..nimam mira...

Drugače občutim tudi nekaj ribje energije (ki je baje zelo prikrita ,vendar močna v mojem osebnem horoskopu),pa nekaj kozorogove energije in veliko marsove energije..(hitra v vseh pogledih)

Drug sade satij se začne pri men leta 2009 v septembru,ko bo prestopu saturn iz leva v devico...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Guest mačona

Lisbona, jaz tebe močno vidim kot Scorpio woman. pa tud Aries. zdi se mi pa, da maš samo sebe najraje. :inocent:

ja kaj sem pa pol jaz? ne tič ne miš. x:Dx samo bom vzela Antejevo teorijo, njegovo znanje in modrost spoštujem, torej sem tko kot Agatha Christie: Virgo/Scorpio. sam da moram začet pisat detektivke. x:Dx pa kao pobegnit (avtomobilska nesreča) in se znajdt v hotelu. kok bi uživala, ko bi me iskali, jaz bi pa mislila, da sem nekdo drug .... :2src: aha, to mi dela pa Neptun v 1. bajti. x:Dx

Lisbona, jaz tebe močno vidim kot Scorpio woman. pa tud Aries. zdi se mi pa, da maš samo sebe najraje. :inocent:

x:Dx

Sem se nasmejala ob tem tvojem zadnjem stavku...

"Zdi se mi pa, da maš samo sebe najraje.."To mi je že marsikdo očital..predvsem tisti,ki me poznajo... :inocent:

Ja priznam,sem egocentrik s soncem v 1.hiši.Predvsem sem preveč samopomembna...drugače pa verjamem ,da bi se lahko imela veliko bolj rada kot se imam sedaj(tud delam na tem).

Ja..nekak kombinacija škropijona in ovna bi znala bit(imam tud venero v ovnu in marsa v 1. hiši)

Richard Bach

"Zdi se mi pa, da maš samo sebe najraje.."To mi je že marsikdo očital..predvsem tisti,ki me poznajo... :inocent:

Ja priznam,sem egocentrik s soncem v 1.hiši.Predvsem sem preveč samopomembna...drugače pa verjamem ,da bi se lahko imela veliko bolj rada kot se imam sedaj(tud delam na tem).

Ja, kdo pa misliš, da te bo imel raje? Pravijo, da kdor sebe ne ceni in se nima rad, tega ne dobi od drugih, zato je sonce v prvi hiši dober pokazatelj, da si odprta, da se imaš rada in te kot tako tudi drugi sprejemajo. Ljudje imajo radi sončne ljudi (sonce v prvi hiši).

Guest mačona
x:Dx

Sem se nasmejala ob tem tvojem zadnjem stavku...

Ja..nekak kombinacija škropijona in ovna bi znala bit(imam tud venero v ovnu in marsa v 1. hiši)

to sem mislila v pozitivni smeri. xDDx

tole Sonce ... v 1. pomeni, da maš zdravo osebnost in se boš ZIHER mela rada, če se nimaš zdaj, pa pol enkrat. začni zdaj.

ti si tud punčka. in ne možača. :sori:

saj maš Sonce v Ribi. če to ni dovolj ... za rast. kaj pa jaz? NIČ v vodi. NIČ. sam ogenj. :xx!: mal zemlje in lufta. xrolleyesx sam verjetno se bom znala potegnit iz lastnih pasti.

good luck xsrcx

Ja, kdo pa misliš, da te bo imel raje? Pravijo, da kdor sebe ne ceni in se nima rad, tega ne dobi od drugih, zato je sonce v prvi hiši dober pokazatelj, da si odprta, da se imaš rada in te kot tako tudi drugi sprejemajo. Ljudje imajo radi sončne ljudi (sonce v prvi hiši).

:palec: Ja ..vse kar si napisala drži lunca...

Ko smo glih pri soncu v 1.hiši...bi te še nekaj vprašala lunca:

vladar moje 7.hiše je sonce in gre v mojo 1.hišo.

Tvori naslednej aspekte:

sonce konjukcija merkur

sonce trigon uran

sonce kvadrat neptun

Vladar sonca pa je neptun,ki je v 10.hiši

in tvori naslednje aspekte:

neptun kvadrat merkur

neptun trigon venera

neptun sextil mars

neptun trigon saturn

pluton sextil neptun

In ,če sonce predstavlja moškega v horoskopu ženske,kako lahko iz teh podatkov sklepam kakšen bo moj moški???

Ali je to dober znak za partnerstvo ,če vladarja 7.hiše inASC- edenta tvorita pozitiven aspekt ??

Prebiram (in malo preučujem)knjigo Astrologija za današnji čas od Joanna Watters v kateri je full dost teh analiz rojstnih kart znanih oseb in podobnega...

Dobra knjiga..Priporočam...Sicer je res bolj za začetnike...pa vseeno...če koga zanima... :inocent:

Richard Bach

to sem mislila v pozitivni smeri. xDDx

tole Sonce ... v 1. pomeni, da maš zdravo osebnost in se boš ZIHER mela rada, če se nimaš zdaj, pa pol enkrat. začni zdaj.

ti si tud punčka. in ne možača. :sori:

saj maš Sonce v Ribi. če to ni dovolj ... za rast. kaj pa jaz? NIČ v vodi. NIČ. sam ogenj. :xx!: mal zemlje in lufta. xrolleyesx sam verjetno se bom znala potegnit iz lastnih pasti.

good luck xsrcx

Ja, imam res kar zdravo osebnost...čeprav imam tud jz dost izpadov..takih in drugačnih.. :inocent:

To pa nisem vedla,da nimaš nič vode v natalni karti... :inocent:

:palec: Potem sigurno iščeš družbo vodnih bitij..Si mela kdaj kakšnega ribaka,raka ali škropijona za partnerja??

Baje nas najbolj privlačijo tisti ljudje ,ki imajo v horoskopu veliko tistega elementa,ki ga mi nimamo....

Ker jz pa nimam skor nič zemlje v natalni karti (razen jupitra v biku)in mi res najbolj odgovarjajo ljudje,ki imajo veliko zemlje v natalani karti...Veliko izkušenj imam z biki in devicami ,s kozorogi pa žal še dobene... :vio:

Tud jz teb želim veliko sreče in....: xsingx pusti....naj te voda nosi... x;)x

Richard Bach

Guest mačona
Ja, imam res kar zdravo osebnost...čeprav imam tud jz dost izpadov..takih in drugačnih.. :inocent:

To pa nisem vedla,da nimaš nič vode v natalni karti... :inocent:

:palec: Potem sigurno iščeš družbo vodnih bitij..Si mela kdaj kakšnega ribaka,raka ali škropijona za partnerja??

Baje nas najbolj privlačijo tisti ljudje ,ki imajo v horoskopu veliko tistega elementa,ki ga mi nimamo....

Ker jz pa nimam skor nič zemlje v natalni karti (razen jupitra v biku)in mi res najbolj odgovarjajo ljudje,ki imajo veliko zemlje v natalani karti...Veliko izkušenj imam z biki in devicami ,s kozorogi pa žal še dobene... :vio:

Tud jz teb želim veliko sreče in....: xsingx pusti....naj te voda nosi... x;)x

jaz tudi izpade ... take in drugačne. če komu kaj ne paše, naj se obrne in stran. :vragec: meni je v moji družbi čist kul. :D

pa ... mela sem take z Luno v SKO al RAKU, tud kšnga Sco bolj tko (nič resnega :inocent: ). Ribe mam rada, pa mi nobene ne uspe upecat. :sori: Raka pa neb mela za noben dnar, nkol več, folk z Luno v Raku je RAK. :vragec: x:Dx pač ne gre z mojo Levjo luno skup. x:)x naj bi se štekala s SCO kot Devica, sam se ne ... med frendi mam pa dost folka z močno Ribo v karti. xDDx v njihovi družbi se najbolje počutim, najbolj sprejeto. SCO me takoj hoče manipulirat. :o|o: samo so fajn za ....... x:px pa dost se družim s folkom, ki ma podznak SCO.

vedno sem si želela Dvojčka za tipa. ne vem zakaj. za brezveze. itak so dvolični in površni. jaz pa takega najmanj rabim. pač 7. hiša v Dvo, kaj čm. Merkur pa v Tehtnici v 10. bajti, pa lepo aspektiran, ne morem brez ljudi. :sori: ker je itak skor na MC-ju ... itak to, kamor grem in moje vrednote. dobri medsebojni odnosi. samo merkur moram lepo razvit. pa razrešit tist kvadrat med Luno in Saturnom ... ja, pa Plutonom, je še huj, strah na n-to potenco. žal v 11. bajti una dva malefika in Luna v 8. :sori: , tko da sm konstantno razočarana ... baje bi pa znala tud sama dobro vodit množice .... oz. dobro začutim baje na podzavestni ravni v skupinah najbolj subtilne reči ... karkol že. če tko pravi moja astrologinja, bo že res. x:Dx sam jaz ji moram verjet.

tenks. xsrcx daj ti meni malo vode ... jaz tebi zemlje žal ne morem dat. torej nič ne bo s kupčijo. ogenj pa maš, ne? skratka nič. x:Dx

:palec: Ja ..vse kar si napisala drži lunca...

Ko smo glih pri soncu v 1.hiši...bi te še nekaj vprašala lunca:

vladar moje 7.hiše je sonce in gre v mojo 1.hišo.

In ,če sonce predstavlja moškega v horoskopu ženske,kako lahko iz teh podatkov sklepam kakšen bo moj moški???

Ali je to dober znak za partnerstvo ,če vladarja 7.hiše inASC- edenta tvorita pozitiven aspekt ??

:palec: Dober položaj, ker se prva in sedma hiša precej dopolnjujeta, saj veš, sedma je tvoj špegu, če pa tvorita še pozitiven aspekt, je pa sploh fino. Sonce imaš dobro aspektirano, želiš si komunikativnega, pametnega in izvirnega partnerja, samo preveč ga ne smeš idealizirat (sonce kvadrat neptun), da te kdaj ne razočara. x;)x

Guest mačona

kakšen bo pa moj moški? x:px

Sonce v 9. bajti v Devici, konj. MC, kvadrat Uran in Jupiter.

vrh 7. v Dvo, Merkur v 10. bajti v Tehtnici, konj. MC (že celih 10 stopinj sicer), Merkur sekstil Uran in Jupiter in ASc, kvadrat Neptun.

Mars v Levu v 9., konj Luna.

Luna v 8. v Levu, kvadrat Saturn in Pluton. Luna trigon ASC, Jupiter in Uran. Luna sekstil Merkur.

Venera v 9. v Levu, trigon Neptun, kvadrat Asc.

vse potrebne podatke maš, Lunca.. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...