Skoči na vsebino

Sade sati

StarGazer

Recommended Posts

:palec: Dober položaj, ker se prva in sedma hiša precej dopolnjujeta, saj veš, sedma je tvoj špegu, če pa tvorita še pozitiven aspekt, je pa sploh fino. Sonce imaš dobro aspektirano, želiš si komunikativnega, pametnega in izvirnega partnerja, samo preveč ga ne smeš idealizirat (sonce kvadrat neptun), da te kdaj ne razočara. x;)x

Hvala!! xsrcx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 537
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona

aja, Lunca, dodajam: imam Kirona na DSC v 7. v Dvo in tud Severni vozel v 7. lepo.

kvadrati so ovire ... ampak vedno so trigoni, torej so izhodi in rešitve. x:)x pol pa še odvisn, keri aspekti so bolj natančni, keri manj ..

aja, Lunca, dodajam: imam Kirona na DSC v 7. v Dvo in tud Severni vozel v 7. lepo.

kvadrati so ovire ... ampak vedno so trigoni, torej so izhodi in rešitve. x:)x pol pa še odvisn, keri aspekti so bolj natančni, keri manj ..

No tale kiron v 7 hiši na DESC ima precej težav z medčloveškimi odnosi in zato tak človek o teh odnosih veliko govori.

Drugi ljudje, ki so takemu človeku blizu in partner seveda tudi, odigrajo vlogo ranjenega učitelja, vendar je to le zracalna slika samega sebe in podoba njegove lastne notranje rane.

Severni vozel je karmična zanka, ki kaže, kje moramo graditi, delati, se razvijati, to pomeni, prav na tem področju. Ker pa mi že več znamo od prej na področju samega sebe, delamo ponavadi tam in zanemarjamo prav to hišo.

Tisti kvadrati, ki ponavadi v karti kažejo ovire, so prav možnosti za razvoj, kajti pri trigonih se precej uživa in fajn ima. x;)x

Guest mačona

saj to že vse vem ...

od zdaj pa res gledam tako .. če je kvadrat ... je tud trigon al sekstil ... karta je dana, pol pa delaj z njo oz. s sabo, kar želiš.

Ja, kdo pa misliš, da te bo imel raje? Pravijo, da kdor sebe ne ceni in se nima rad, tega ne dobi od drugih, zato je sonce v prvi hiši dober pokazatelj, da si odprta, da se imaš rada in te kot tako tudi drugi sprejemajo. Ljudje imajo radi sončne ljudi (sonce v prvi hiši).

Tole bi še na tvoj post lunca dodala:

Ja..sonce v 1.hiši je res pokazatelj,da sem odprta in da se imam na nek način rada..In drugi me hitro sprejmejo..

Samo ,če pogledam še svoj položaj lune ,ki je v 8.hiši v škropijonu in v slabem aspektu s saturnom,ki je v 7.hiši...in potem še saturn opozicija ASC...

Potem je to čist druga slika...

Odprta sem...ampak samo do ene meje...zaradi lune v 8.hiši sem zelo občutljiva in nezaupljiva...posebaj do ljudi s katerimi sem v bolj tesnem odnosu...Tako,da najprej me nekdo vidi vso nasmejano ...pa sončno,ko me pa spozna..pa nekek vidi čist drugo sliko mene...

Pač nazven res delujem sončno in odprto ..ampak moja čustva pa niso takšna...Zelo ne rada govorim o sebi,v resnici tudi nisem tako zelo odprta...Nazven delujem zelo enostavno...,v resnici sem pa zelo kompleksna.... :o|o:

Pač ljudje si zamišljajo ,da je z mano lažje shajati....

Richard Bach

glede na to, da sprašujem kdaj zapusti Leva, potem verjetno ne sprašujem za položaje po Djotišu ane? Po zahodni astrlogiji imam Luno v Raku in če se ne motim je Saturn po zahodni astrologiji v Levu.a imaš ti konj Luno Saturn v zahodni astrologiji, Djotišu ali v obeh ;)

nič, grem delat, je treba od česa živet, grem delat, čeprav gore vabijo me ;)

glede na to, da sprašujem kdaj zapusti Leva, potem verjetno ne sprašujem za položaje po Djotišu ane? Po zahodni astrlogiji imam Luno v Raku in če se ne motim je Saturn po zahodni astrologiji v Levu.a imaš ti konj Luno Saturn v zahodni astrologiji, Djotišu ali v obeh ;)

Ksenia, jaz bi Čemšeniško planino kar po tebi poimenoval, k je že v bistvu del tebe... :palec: xDDx

a imaš ti konj Luno Saturn v zahodni astrologiji, Djotišu ali v obeh ;)

kr v obeh :palec:

naj ti hitro mine :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ojla, kdaj Saturn zapusti znamenje Leva oziroma kdaj se men konča Sade Sati, če imam Luno na 21.24 Raka?

hvala

:palec: Tvoj šani se je že poslovil od tebe, ko je bil saturn nazadnje na 21 stopinji leva, se je končalo tvoje obdobje sade satija (velja en znak pred luno, to je na 21 dvojčka dve leti in pol, potem znak raka, dve leti in pol in do 21 stopinje leva.

:palec: xDDx Tu se pogovarjamo v glavnem o zahodni astrologiji, ker djotiš pri nas redkokdo obvlada, kar pa je normalno, živimo le v Evropi. Imamo tudi evropske navade, zato nam naša astrologija tudi bolj leži. Obdobje, ki ga omenjamo pa velja za položaj rojstne lune in tranzit saturna.

se mi je zdelo (zato sem navedla stopinje) oz. čutim da je tako, ne znam povedat zakaj, čeprav Ganeš je pa še vedno tu in še vedno dobim prej v naravi (jata vran ki se oglašajo) negativni odgovor (oz. opozorilo, da delam spet nekaj kar itak vem rezultat)na kakšno stvar kot pa v realnosti... tole bi pogrešala...

:palec: xDDx Tu se pogovarjamo v glavnem o zahodni astrologiji, ker djotiš pri nas redkokdo obvlada, kar pa je normalno, živimo le v Evropi. Imamo tudi evropske navade, zato nam naša astrologija tudi bolj leži. Obdobje, ki ga omenjamo pa velja za položaj rojstne lune in tranzit saturna.

ja mi je logično, da vprašam po postavitvi Saturna po z. astrologiji

se mi je zdelo (zato sem navedla stopinje) oz. čutim da je tako, ne znam povedat zakaj, čeprav Ganeš je pa še vedno tu in še vedno dobim prej v naravi (jata vran ki se oglašajo) negativni odgovor (oz. opozorilo, da delam spet nekaj kar itak vem rezultat)na kakšno stvar kot pa v realnosti... tole bi pogrešala...

ja mi je logično, da vprašam po postavitvi Saturna po z. astrologiji

:palec: :palec: Ja Ksenia, tu je še vedno, vedno nas bo na enem področju učil potrpežljivosti. Vesela bodi, da je tistega močnega preverjanja konec za nekaj let. x;)x

• 3 weeks later...

A bi bil kdo tok prjazn pa mi povedov kdaj se men začen sade sati.K zej pa sploh ne vem več :inocent: .Eni mi pravjo tko, drugi spet drugače.Vem le da sm mel saturnov povratek zele ki je fajn razdrmov zadeve x8Dx za sade sati pa nemam pojma kdaj.

27.2.78. 6.20 zjutrej Kranj.

Anyone please

A bi bil kdo tok prjazn pa mi povedov kdaj se men začen sade sati.K zej pa sploh ne vem več :inocent: .Eni mi pravjo tko, drugi spet drugače.Vem le da sm mel saturnov povratek zele ki je fajn razdrmov zadeve x8Dx za sade sati pa nemam pojma kdaj.

27.2.78. 6.20 zjutrej Kranj.

Anyone please

Začne se ti jutri :inocent: 3.9.2007,ko se prestavi saturn iz leva v devico ,trajal bo 7.let,do 2014 leta in sicer do 23.12.2014.

Konča se torej ,ko saturn stopi v strelca,24.12.2014.

Richard Bach

Drug sade satij se začne pri men leta 2009 v septembru,ko bo prestopu saturn iz leva v devico...

xrolleyesx xrolleyesx Tole nekej ne štima? Saturn je danes prestopu v devico, dons je na nulti stopinji device, pa smo šele 2007? Prestop saturna iz leva v devico je dons.

khm, khm...jst tut nič ne vem, še posebej o sade satiju - sploh mojem.

Če je kaka dobra duša, ki bi me razsvetlila, kdaj imam jst sade sati, bi bila zelo hvaležna x:Ix

torej: 1.4.1976, 8:15, Ljubljana

:8):

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Začne se ti jutri :inocent: 3.9.2007,ko se prestavi saturn iz leva v devico ,trajal bo 7.let,do 2014 leta in sicer do 23.12.2014.

Konča se torej ,ko saturn stopi v strelca,24.12.2014.

A pa si zih.Klarus mi nekej govori skos o naslednem letu. :inocent:

no, še čist mal, pa mi pride na asc......me prav zanima, kaj in kako bo tole zgledalo......

Oj, amis pol maš ti ASC tam ko so moji luna in saturn na kupu... :eek: xscratchx

khm, khm...jst tut nič ne vem, še posebej o sade satiju - sploh mojem.

Če je kaka dobra duša, ki bi me razsvetlila, kdaj imam jst sade sati, bi bila zelo hvaležna icon_smile_blush.gif

torej: 1.4.1976, 8:15, Ljubljana

cookie ti pa maš luno v ovnu. torej je tvoj sade sati že mimo in kar nekaj časa je do naslednjega x:)x

Začne se ko saturn gre v ribi in se konča ko pride v dvojčka. Torej se je končal pred sedmimi leti in kar dobrih petajst je do naslednjega. ti pa saturn hodi po četrti hiši in ga čutiš bolj na področju doma in enega od staršev...

lp. M xyiyax

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...