Skoči na vsebino

Sade sati

StarGazer

Recommended Posts

no, še čist mal, pa mi pride na asc......me prav zanima, kaj in kako bo tole zgledalo......

:palec: Če si potrpežljiva in spravljiva z njim, potem ne bo hudga, boš vidla, poglej pa kje je natalni saturn, tam te hoče učit, sigurno. Je pa istočasno v opoziciji z DESC, tvojim špeglom, zato bo verjetno povezava tudi s to pomembno točko.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 537
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Oj, amis pol maš ti ASC tam ko so moji luna in saturn na kupu... :eek: xscratchx

cookie ti pa maš luno v ovnu. torej je tvoj sade sati že mimo in kar nekaj časa je do naslednjega x:)x

:palec: Sade sati nastopi na vsakih 30 let, zato ga še kr nekej časa ne bo, glej kdaj pride saturn v ribi.

Drug sade satij se začne pri men leta 2009 v septembru,ko bo prestopu saturn iz leva v devico...

xrolleyesx xrolleyesx Tole nekej ne štima? Saturn je danes prestopu v devico, dons je na nulti stopinji device, pa smo šele 2007? Prestop saturna iz leva v devico je dons.

Ehhh...kje si to našla.. xrolleyesx

Narobe sem napisala...najbrž. :inocent:

Men se resnično začne sade sati v septembru 2009,vendar takrat bo suturn prestopil iz device v tehtnico. x;)x

Sj za Indya sem vredu pogledala in tud napisala,da z današnjim dnem prestopi saturn v devico. x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

:palec: Če si potrpežljiva in spravljiva z njim, potem ne bo hudga, boš vidla, poglej pa kje je natalni saturn, tam te hoče učit, sigurno. Je pa istočasno v opoziciji z DESC, tvojim špeglom, zato bo verjetno povezava tudi s to pomembno točko.

natalno je saturn v 6h v vodnarju....je v dobrem odnosu z jupitrom....z ostalimi pa so kvadrati in inkonjunkcije.....(če mal poenostavim).......6h je zdravje, a ne?.......

in kaj predstavlja descendent.....?.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

A pa si zih.Klarus mi nekej govori skos o naslednem letu. :inocent:

Ja sem sigurna. x;)x

Sade sati se pri teb začne,ko saturn prestopi v znamenje device,saj imaš luno v tehtnici.

Danes pa je ravno prestopil saturn iz leva v devico.. x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

natalno je saturn v 6h v vodnarju....je v dobrem odnosu z jupitrom....z ostalimi pa so kvadrati in inkonjunkcije.....(če mal poenostavim).......6h je zdravje, a ne?.......

in kaj predstavlja descendent.....?.....

In kako se odraža dober aspekt v natalo med Jupitrom in Saturnom pri tranzitu Saturna čez oba. Moja sta namreč v natalu oba v 6h v devici, tako da bo to počasi postalo aktualno.

Pričakujem čez 5 let sade ati,pa me tudi zanima kako izgleda če to vključuje tudi 8 hišo, kjer imam urana v sco, ki je z natalnim saturnom dobro aspektiran, medtem ko je moja luna bolj za en k... in ma polno kvadratov.

moj fant sade atija sploh ni občutil, vsaj tako pravi... njemu se je pravkar končal!

Tnx!

Ja sem sigurna. x;)x

Sade sati se pri teb začne,ko saturn prestopi v znamenje device,saj imaš luno v tehtnici.

Danes pa je ravno prestopil saturn iz leva v devico.. x;)x

No tolk da vem, ker en govori tko drug spet drgač men se pa tut ne da z tem preveč ukvarjat.

Tnx Liz x;)x

:palec: JA ZDRAVJE IN POSEL, DELO HKRATI, KAJTI, ČE NISMO ZDRAVI, TUDI DELATI NE MOREMO, JE PRECEJŠNJA POVEZAVA. REKLA BI, DA BOŠ V NADALJNIH DVEH LETIH PRECEJ PRIDNA, PRECEJ BOŠ DELALA. JAZ SEM V TISTEM ČASU NEHALA KADIT, PRECEJ ZAČELA HODIT V HRIBE, DELALA NA SEBI.

in kaj predstavlja descendent.....?..... DESC JE ZRCALNA TOČKA ASC (TEBE SAME), KAR POMENI PARTNERSTVO. VEČKRAT PRI PREHODIH ČEZ TAKO TOČKO PRIDE DO POMEMBNIH DOGODKOV TUDI NA TEM PODROČJU.

lunca hvala..... :flowers: .....no, upam, da se na področju dela izboljšajo tud finančni rezultati in ne bo sam "tlaka"........delo na sebi....to pa itak....s tem sem se že rodila..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

myrjam.....na začetku device, ja..... x:)x

No meni pa danes saturn pride točno na luno, torej mam sade sati na višku...septembra pa se dopolni saturnov povratek in še dobršen del 12 hiše je pred njim. me prav zanima kaj mi še prinese. Že prvih dve in pol leta sade satija me je čisto spremenil....pa je še pet let pred mano. Vmes bo šel še preko ASC....sicer pa se nič ne pritožujem. pestro je bilo že prvič tam okoli tridesetega in prav z radovednostjo čakam kaj vse mi prinese...vodnarka pač xrolleyesx

mava pa res mi dve veliko tega v devici....a veš da skorj vsi tečajniki imamo ali ASC ali luno tukaj, velik del vas pa ma še plutona tu nekje blizu. Moj je v levu, pa malo predaleč, da bi delal konjunkcijo s tole gužvo tukaj...zgleda res ni naključij....enkrat bi blo fajn še ostale aspekte pregledat... :vio:

lp. M

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

No meni pa danes saturn pride točno na luno, torej mam sade sati na višku...septembra pa se dopolni saturnov povratek in še dobršen del 12 hiše je pred njim. me prav zanima kaj mi še prinese.

:palec: Svetujem, da se precej posvetiš sama sebi, bolj izoliraš kot si ponavadi, kajti saturn želi osamitev, sicer naredi tko, da je človek prisilno malo sam. Jaz sem v tistem času samo brala, brala in sploh ni bilo tako hudo, nisem pogrešala nikogar. Naloga saturna v 12. hiši je, da precej popucaš svojo podzavest. Včasih se lahko vate prikrade strah, vendar, ko veš, zakaj se gre, sploh ni tako težko.

:palec: Svetujem, da se precej posvetiš sama sebi, bolj izoliraš kot si ponavadi, kajti saturn želi osamitev, sicer naredi tko, da je človek prisilno malo sam. Jaz sem v tistem času samo brala, brala in sploh ni bilo tako hudo, nisem pogrešala nikogar. Naloga saturna v 12. hiši je, da precej popucaš svojo podzavest. Včasih se lahko vate prikrade strah, vendar, ko veš, zakaj se gre, sploh ni tako težko.

Še kako res... letos sem šla v penzijo in sem planirala, da bom veliko okoli hodila...pa nič od tega. me je močno vnetje mišic (od zob-saturn) kar doma zadržalo in res veliko premišljujem in čitam...povsem sem se posvetila preučevanju obrobnih področij znanosti in se nekako oddaljila od tistega kar sem delala do sedaj. Tudi na netu sem sicer prisotna se pa bolj malo oglašam. Prav zanimivo pa je da me je glih te dni nekaj spodbudilo da sem se oglasila.

Lunca, hvala za spodbudne besede xDDx

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

Še kako res... letos sem šla v penzijo in sem planirala, da bom veliko okoli hodila...pa nič od tega. me je močno vnetje mišic (od zob-saturn) kar doma zadržalo in res veliko premišljujem in čitam...povsem sem se posvetila preučevanju obrobnih področij znanosti in se nekako oddaljila od tistega kar sem delala do sedaj. Tudi na netu sem sicer prisotna se pa bolj malo oglašam. Prav zanimivo pa je da me je glih te dni nekaj spodbudilo da sem se oglasila.

Lunca, hvala za spodbudne besede xDDx

:palec: Super, da sovpada tale saturn tudi s penzijo, a vidiš, vse ob pravem času, tudi to, da ne boš več tolk med ljudmi, to vse sporoča, da te sigurno ne bo pahnil v kakšno prisilno izolacijo.

Ti kar veselo proučuj, čas je pravi. :palec:

[ Jaz sem v tistem času samo brala, brala in sploh ni bilo tako hudo, nisem pogrešala nikogar. Naloga saturna v 12. hiši je, da precej popucaš svojo podzavest. Včasih se lahko vate prikrade strah, vendar, ko veš, zakaj se gre, sploh ni tako težko.

no tega je mene malce strah... je pa zanimivo da si prav želim samote... nekje v godzu sama s seboj in svojimi mislimi... tudi na nekaj urne sprehode najraje hodim sama... no bomo videli...

quote name='myrjam' date='3. Sep 2007, 09:28' post='882361'

cookie ti pa maš luno v ovnu. torej je tvoj sade sati že mimo in kar nekaj časa je do naslednjega x:)x

Začne se ko saturn gre v ribi in se konča ko pride v dvojčka. Torej se je končal pred sedmimi leti in kar dobrih petajst je do naslednjega. ti pa saturn hodi po četrti hiši in ga čutiš bolj na področju doma in enega od staršev...

lp. M xyiyax

Hvala lepa. Če traja ss eno leto, pol je blo res pestro :vragec: glih 8 let nazaj je biu urnebes :xx!:

Jap, tale saturn mi depro pod nos tišči...dom pa starši pa tak...

quote name='lunca' date='3. Sep 2007, 13:19' post='882430'

:palec: Sade sati nastopi na vsakih 30 let, zato ga še kr nekej časa ne bo, glej kdaj pride saturn v ribi.

ok.

hvala lepa. :palec: Zdej sm pa "mirna" tja do 46leta x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ok.

hvala lepa. :palec: Zdej sm pa "mirna" tja do 46leta x:o)x

:palec: No čist glih mirna ne boš, ko bo uran skakljal okrog tvoje natalne lune, takrat pride tudi do čustvenega nemira, vendar, še ne pride v ovna tako kmalu.

• 3 weeks later...

Zdravo!

Mi lahko kdo pove kdaj imam jaz sade sati, ker se mi zdi, da sem ravno v tem obdobju, ker mi gre vse narobe-predvsem na čustvenem-partnerskem področju. V katerih hišah je najbolj dejaven-se mi zdi, da najbolj v sedmi hiši-ali me že čaka boljše obdobje?

Rojena 31.1.1966, 14.40 uri, Maribor - Sonce: Vodnar, luna:dvojčka, ASC:rak

Hvala za odgovor in lepo pozdravljeni!

Popravljeno -> sonček1

Zdravo!

Mi lahko kdo pove kdaj imam jaz sade sati, ker se mi zdi, da sem ravno v tem obdobju, ker mi gre vse narobe-predvsem na čustvenem-partnerskem področju. V katerih hišah je najbolj dejaven-se mi zdi, da najbolj v sedmi hiši-ali me že čaka boljše obdobje?

Rojena 31.1.1966, 14.40 uri, Maribor - Sonce: Vodnar, luna:dvojčka, ASC:rak

Tvoj sade sate sati se je pričel pred leti (približno 7), ko je saturn prišel v znamenje bika, ker imaš luno v znamenju dvojčkov.

Na področju partnerstva gre marsikaj narobe, ker imaš v letošnji solarni karti tranzit marsa preko 7 hiše, oz. tranzit plutona (transformacijske spremembe) na DESC. Ta solar drži do januarja 2008. Mogoče se bo situacija takrat malo umirila.

Kar se tiče tranzita urana (spremembe) preko saturna, v tvoji karti še kar nekaj časa drži in spreminja področje ljubezni. Si se zaljubila neptunovsko. Neptun je namreč v tvoji natalni peti hiši, kar kaže, da ljubezen precej idealiziraš.

Tranzit neptuna preko hiše zakona, te navdaja s precej mešanimi občutki, kar človeka odmika od tal in mu pričara precej nerealnih pričakovanj.

Je zakonski partner zvest?

Pozdravljena Lunca!

Odgovor je: NE izvenzakonski partner ni zvest. Ali je to tako očitno? Ali je to moja usoda? Pa smo spet tam - vrtim se v začaranem krogu. Praviš, da bo 2008 bolje, ali lahko upam na bolje? Kako naj vplivam na to-mi lahko kdo svetuje, ker več ne vem kaj naj-trenutno se mi svet podira?

Lep pozdrav.

Pozdravljena Lunca!

Odgovor je: NE izvenzakonski partner ni zvest. Ali je to tako očitno? Ali je to moja usoda? Pa smo spet tam - vrtim se v začaranem krogu. Praviš, da bo 2008 bolje, ali lahko upam na bolje? Kako naj vplivam na to-mi lahko kdo svetuje, ker več ne vem kaj naj-trenutno se mi svet podira?

Taki občutki so mi znani, tako iz primerov iz kart, kot tudi iz lastnega življenja. Človek očitno mora sprejeti tudi tako vlogo, vendar svetujem, če ti uspe, da počakaš, da praktično ne narediš nič za to, da bi iztržila zase korist, zato boš dobila ogromno.

Zaupaj in upaj na bolje. Nikoli ne pomisli, da je s teboj kaj narobe, vse kar se ti dogaja vzemi kot lekcijo. Nikoli ne veš zakaj se ti to dogaja, to potuhtamo šele kasneje in ugotovimo, da je bilo to pač potrebno.

Sliši se čuno, kruto, vendar preverjeno na lastni koži.

Pozdravljena lunca!

Sedaj se pogovorjava kar na nekaj temah in tudi preko OS-pa vedno o isti stvari-zato pravim, da se vrtim v začaranem krogu. Mi svetuješ, da naj pustim stvari, da tečejo dalje po svoji poti in da, naj nič ne naredim zato. Verjetno imaš prav, saj spremeniti situacije sama tako in tako ne morem.

Hvala ti za vse kar si storila za mene in za vse odgovore, ki si mi jih dala-malo mi je lažje že če se pogovarjam s kom o tem. Hvala ti še enkrat in lep pozdrav.

Popravljeno -> sonček1

Pozdravljena lunca!

Sedaj se pogovorjava kar na nekaj temah in tudi preko OS-pa vedno o isti stvari-zato pravim, da se vrtim v začaranem krogu. Mi svetuješ, da naj pustim stvari, da tečejo dalje po svoji poti in da, naj nič ne naredim zato. Verjetno imaš prav, saj spremeniti situacije sama tako in tako ne morem.

:palec: Točno, skušaj biti kar se da ravnodušna, verjemi, zaupaj, zahvali se za tako situacijo in dobila boš več, kot si želiš.

Pozdravljeni!

Danes sem prvič slišala za djotish in sade sati.

Knjige "Veličastni saturn" v naši knjižnici na žalost nimajo,

zato prosim prisotne na forumu, če mi lahko poveste naslednje:

- kje bi lahko dobila več informacij o djotishu

- kje bi se lahko sama iz literature naučila delati izračune

- katerega dne se bo (je) začel moj sade sati in kdaj se bo (je) končal

(rojstni datum je 17.11.1968, ob 14:57, Slovenj Gradec)

Če prav razumem, je sade sati nek čas v življenju, ki se ponavlja vsakih 24 let in traja 7 let

ter s seboj prinaša določene življenjske preizkušnje in ovire.

Lep pozdrav!

- kje bi lahko dobila več informacij o djotishu

- kje bi se lahko sama iz literature naučila delati izračune

Eden boljših jotish astrologov je Predrag Kezele, ki včasih pride iz Zagreba predavat v Maribor. On je tudi pisec knjige Veličastni saturn, ki opisuje čas sade satija. Za študij te vede je potrebno precej časa, zato mislim, da je bolje, če se prej lotiš naše zahodne astrologije, potem pa počasi naprej.

Jst bi se tudi ful priporacal za izracun sade sati-ja xrolleyesx

10.1.1968, 13:10, Maribor

Hojla, tvoj sada sati se je pričel julija 1997 in trajal sedem let. To je bil čas preverjanja tvojega saturna, ki je natalno v 11 hiši, kar kaže, da imaš precej perfekcionističen odnos do prijateljstva. Verjetno v tvojem življenju ne bo veliko prijateljev, vendar tisti, ki pa bodo, bodo precej zanesljivi in na dolgi rok. Verjetno je bilo v času tega obdobja čutiti določeno razočaranje?

(rojstni datum je 17.11.1968, ob 14:57, Slovenj Gradec)

Tvoja natalna luna je na 17 stopinji vage, zato se čas sade satija približuje in sicer, ko pride saturn na 17 stopinjo device, to bo od oktobra 2008 naprej. Preberi knjigo Veličastni saturn, je zelo priporočljiva pravljica za odrasle, smisel v tem času je delati na sebi, biti potrpežljiv. Tvoj natalni saturn je v 12 hiši, ki načeloma želi pospraviti tvojo " podstrešno". Vlekel bo ven verjetno podzavestne strahove, mogoče bodo povezani s pretirano skrbjo za zdravje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...