lunca 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Pozdravljeni! Tudi sama sem že brala nekaj o djotiš astrologiji pa moram reči, da je zelo zanimiva. Nisem pa se ukvarjala s tem, kako izračunat sade sati pa bi prosila, če mi lahko izračunaš. Moji podatki so: 13.3.1980ura: 9.27kraj:Slovenj Gradec Malo pred 38- tim rojstnim dnem boš prešla v to obdboje, to pomeni čez dobrih 10 let, feburarja 2018. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Ojla, tole sem pa zelo zgodaj opazila Pogledala sem tvojo karto in kot vidim tvoj višji um deluje še eno inštanco više kot treba:).....LPHvala ČVEKA - nekatere besede so mi kar privlekle nasmešek na ustnice, HVALA! Nisem razumela samo spodnjega - se pravi, zdaj se nahajam v SS, kdaj bo pa minil? Je to eden močnejših mojih SS, ali samo nekaj povprečnega? Resnično hvala za tvoje besede - te lahko vprašam samo še, katere duhovne vede si imela v mislih (s čim naj bi se ukvarjala)? Tujina JA, me vleče na veliko v tujino, ampak zaenkrat so to samo potovanja... xrosex Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Aja, pa še tole... malo sem gledala in brala tole temo in vsi na veliko govorijo čez Saturna (nisem poznavalec, zato ne vem ). Kaj v konkretnem primeru pomeni zame tale Saturn glede na to, da imam strelca v asc in saturna v 9H? Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Aja, pa še tole... malo sem gledala in brala tole temo in vsi na veliko govorijo čez Saturna (nisem poznavalec, zato ne vem ). Kaj v konkretnem primeru pomeni zame tale Saturn glede na to, da imam strelca v asc in saturna v 9H? NO TOLE JE VERJETNO NAPAČNO NAPISANO, MIŠLJENO VERJETNO PRAV, asc je v strelcu, saturn v 9 hiši. Poglej kako je saturn aspektiran, kdaj bo tranzitni saturn v devici zakvadriral na natalno pozicijo, takrat bo verjetno nekaj težav, mogoče v zvezi z učenjem, študijem, mogoče saturn kaže v 9 hiši, da se bo študij nekoliko zavlekel, vendar z disciplino se uspešno zaključi.Saturn v 9 hiši ponavadi tudi pove, da se v tujini ne počutimo dobro, oz. imamo tam kakšne zaplete.To je samo krajša razlaga tega saturna, poglej aspekte in precej več bo jasnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 NO TOLE JE VERJETNO NAPAČNO NAPISANO, MIŠLJENO VERJETNO PRAV, asc je v strelcu, saturn v 9 hiši. Poglej kako je saturn aspektiran, kdaj bo tranzitni saturn v devici zakvadriral na natalno pozicijo, takrat bo verjetno nekaj težav, mogoče v zvezi z učenjem, študijem, mogoče saturn kaže v 9 hiši, da se bo študij nekoliko zavlekel, vendar z disciplino se uspešno zaključi.Saturn v 9 hiši ponavadi tudi pove, da se v tujini ne počutimo dobro, oz. imamo tam kakšne zaplete.To je samo krajša razlaga tega saturna, poglej aspekte in precej več bo jasnega.No, če bi vedela, kakšni so aspekti... A se na te stvari na žalost ne spoznam Kaj je tranzitni saturn, kdaj bo kvadriral, kaj je natalna pozicija - nimam pojma, s tem se nisem nikoli ukvarjala in zato ne vem. Se pa priporočam, če ima kdo "višek časa" hihi :) Ne, ne - tujina je zakon, ko sem v tujini, se počutim zakon, tako, da mislim, da bo prej držalo to, da bom odšla v tujino in tam živela in delala, kot da se ne bi dobro počutila.... Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 No, če bi vedela, kakšni so aspekti... A se na te stvari na žalost ne spoznam Kaj je tranzitni saturn, kdaj bo kvadriral, kaj je natalna pozicija - nimam pojma, s tem se nisem nikoli ukvarjala in zato ne vem. Se pa priporočam, če ima kdo "višek časa" hihi Ne, ne - tujina je zakon, ko sem v tujini, se počutim zakon, tako, da mislim, da bo prej držalo to, da bom odšla v tujino in tam živela in delala, kot da se ne bi dobro počutila.... Izjeme potrjujejo pravilo in verjetno si ena izmed njih. Ponavadi saturn prinese nekaj blokad na področju, kjer je. Glede na letnik rojstva, si očitno še premlada, da bi imela precej izkušenj s tem. Očitno se vidijo saturnove energije šele okrog 29-30 leta, ko saturn pride na natalno pozicijo in pove njegovo lekcijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Glede na letnik rojstva, si očitno še premlada, da bi imela precej izkušenj s tem. Očitno se vidijo saturnove energije šele okrog 29-30 leta, ko saturn pride na natalno pozicijo in pove njegovo lekcijo. Kaj pomeni ta starost, zakaj ravno 29-30 let? Je to kakšno trajanje česa ali kaj? Saj to bo kmalu - čez 2 leti Uff, komaj čakam, tole vse skupaj postaja že kar malo dolgočasno... Sem pa ravno včeraj gledala, da sem očitno vstopila v SS šele sredi leta 2007, se pravi še do 2014?!?!? Čeprav ne vem, če tole drži, kar sem si izračunala, ker bi prej rekla, da se bo SS kmalu zaključil, glede na dogajanja v zadnjih 4,5,6 letih. Ali pač? Se ljubi komu pogledati, kdaj se mi je začel SS? (08.09.1980, Jesenice, 13:50) Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Glede na letnik rojstva, si očitno še premlada, da bi imela precej izkušenj s tem. Očitno se vidijo saturnove energije šele okrog 29-30 leta, ko saturn pride na natalno pozicijo in pove njegovo lekcijo. ------ Lunca, saj tako presneto mlada zopet ni. Nekaj let življenja ima že za seboj. V njenem času, recimo, sem bila poročena in pričakovala prvega otroka . Kar se Loonanainega Saturna tiče je tako, da astrooška gramatika pravi, da je kar dobro postavljen.Prihaja iz natalno 2. hiše, ki pomeni hišo vrednot. Ga pa z ozirom na 1. st.orbisa, štejemo že v naslednjo,to je 10.hišo, kjer pride Saturn še kako prav. Posebej če, kot njej, dela lep trigon na vladarico 10.hiše ,Venero.V znamenju Vage je Saturn ekzaltiran. Venera pa v znamenju Leva...ohoj Loonain, kar se kariere in podobnega tiče, ne bi smelobiti kakršnegakoli razloga za skrb.Verjetno pa prihaja vse z zamudo.Saturn je Bog časa ima veliko časa, katerega sine dovoli vzeti.Voziš rada stare avtomobile ? Morda oldtimerje ali kaj podobnega? So ti všeč?A veš kaj, tolk te pa zopet nimam rada , da bi šla po efemeridah brskat kdaj je pričel tvoj SS. Nekako pred tremi leti če ti to kaj pove. Si ravno v epicentru SS-ja, ki bo trajal vse, dokler ne gre t.Saturn v znamenje ,Škorpijona. O tem ti je dostipovedala Lunca. Pred seboj imam karto človeka za katerega lahko rečem, da bo lepega dne( asc.7.st.Vage, sedel v avto, starejše izdelave inse odpeljal iskat svojo srečo nekam v tujino. (komod samo do prvega letališča) Pri tebi me najbolj skrbi 1. hiša v kateri imaš Neptuna. Krizno, saj človek ne vidi jasne slike sebe oz. svojega življenja in komod zabluzi.Prva hiša je le začetek vsega, smo le mi osebno. Tako, da svetujem, da hodiš po svetu z odprtimi očmi, vse trikratpreveriš predno se odločiš, poslušaj nasvete drugih ... z ozirom na Saturna tam zgoraj, starejših.Progresirana Luna iz 8.hiše pravkar potuje po tvoji 9.hiši oz.planetih,ki so tam.Prinaša velike spremembe, ki se bodo dogodile v času , nekako, 2.let.Karkoli že počneš, v tem času boš, morala dokončati.Sicer ti bo, zares, ponagajal Saturn oz.SS. Srečno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 o čveka, ti si res čveka in take imam rada... tele tvoje besede ---> puff, tole mi je resno šok. po pravici povedano si mi povedala tisto, kar sem želela slišat, oziroma kar sem vedela... tole mi ni jasno, ker uporabjate te "profi" izraze:Prihaja iz natalno 2. hiše, ki pomeni hišo vrednot. Ga pa z ozirom na 1. st.orbisa, štejemo že v naslednjo,to je 10.hišo, kjer pride Saturn še kako prav. Posebej če, kot njej, dela lep trigon na vladarico 10.hiše ,Venero.V znamenju Vage je Saturn ekzaltiran. Venera pa v znamenju Leva to si zadela v nulo: Voziš rada stare avtomobile ? Morda oldtimerje ali kaj podobnega? So ti všeč? A veš kaj, tolk te pa zopet nimam rada , da bi šla po efemeridah brskat kdaj je pričel tvoj SS. Nekako pred tremi leti če ti to kaj pove. Si ravno v epicentru SS-ja, ki bo trajal vse, dokler ne gre t.Saturn v znamenje ,Škorpijona.ah daaaaaaaaaaaaaj no xrosex Pred seboj imam karto človeka za katerega lahko rečem, da bo lepega dne( asc.7.st.Vage, sedel v avto, starejše izdelave inse odpeljal iskat svojo srečo nekam v tujino. (komod samo do prvega letališča)čakam ta dan, ja.... Pri tebi me najbolj skrbi 1. hiša v kateri imaš Neptuna. Krizno, saj človek ne vidi jasne slike sebe oz. svojega življenja in komod zabluzi.Prva hiša je le začetek vsega, smo le mi osebno. Tako, da svetujem, da hodiš po svetu z odprtimi očmi, vse trikratpreveriš predno se odločiš, poslušaj nasvete drugih ... z ozirom na Saturna tam zgoraj, starejših.o tem dobivam neka "višja" obvestila. pri vsem tem sem se naučila to, pred čimer me opozarjaš... sem včasih kar preveč skrbna, če ne celo panična... pravijo, da sem "ziheraš" hej, čvekica, še nekaj.... na podlagi vsega tega, kako me sedaj "poznaš", kakšne poklicne vode bi mi priporočala? trenutno sem še študentka pedagogike, imam pa plan enkrat v prihodnosti - po zaposlitvi - študirat še psihologijo oz. psihiatrijo... Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 krasen in pravšnji poklic si izbrala.Delaš lahko z mladimi(Merkur) ali starimi oz.starejšimi(Saturn)Ker je 9. hiša v znamenju Device je poklic zdravnika še kako zaželjen in ker je Pluton v hiši tvoje kariere in dela krasen sekstilna Neptuna... ja, psihiater ali psiholog pridejo v poštev oz. boš to delo tudi opravljala. Komod pa se boš ali šolala, izpopolnjevala ali pa službovala, v tujini.Verjemi mi, da se boš željenega študija lotila in ga dokončala. Kot sem omenila...dve leti ,od danes dalje, je pomembno obdobje.Vse se odvija v tebi. Morda še tole: z ozirom na Kirona v 5. hiši bi rekla, da so otroci po eni strani tvoja rana, po drugi strani pa sepreko njih oz. ravno z njimi, zdraviš. Tako, da pedagogika...ja brez astro vedenja, si zadela bingo. Res pa je tudi, da te vodijo spomini zadnje inkarnacije, ko si nekaj podobnega, če že ne enakega, počela.Da bi o tem nadaljevala? O ne, to je pa je preveč Sade sati pa... www.astro. com efemeride, poišči Saturna, čekiraj ga od leta 2004 ali 05, dalje.Zelo enostavno. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Verjemi mi, da se boš željenega študija lotila in ga dokončala. Kot sem omenila...dve leti ,od danes dalje, je pomembno obdobje.Vse se odvija v tebi.V tem času nameravam zaključit tale faks, imam še kar nekaj dela, imam dvopredmetni študij, poleg pedagogike še zgodovino, torej dve diplomi, dve opciji zaposlitve Čeprav je tista druga bolj malo verjetna, jaz bi bila kakšna egiptologinja ali pa bi raziskovala Maje, Inke, Azteke in podobno... Hja, vidiš, tu je lahko ta tujina :D Morda še tole: z ozirom na Kirona v 5. hiši bi rekla, da so otroci po eni strani tvoja rana, po drugi strani pa sepreko njih oz. ravno z njimi, zdraviš. Tako, da pedagogika...ja brez astro vedenja, si zadela bingo..Bingo ali neko "višje" zavedanje hehe... Sedaj si me čisto v tole potegnila, veš! Zakon si, čveka Ampak, tile otroci... Pa rana in podobno... Je to povezano, misliš, samo s poklicnim ali tudi kaj z zasebnim življenjem? Upam, da bo napočil kmalu čas tudi za tole poglavje življenja... Res pa je tudi, da te vodijo spomini zadnje inkarnacije, ko si nekaj podobnega, če že ne enakega, počela.Da bi o tem nadaljevala? O ne, to je pa je preveč Sade sati pa... www.astro. com efemeride, poišči Saturna, čekiraj ga od leta 2004 ali 05, dalje.Zelo enostavno.Ah, daj no, to je najbolj zanimivo od vsega... Prejšnja življenja... Na astro sem registrirana in nisem nikjer zasledila kaj o prejšnjih življenjih... Daj prosim prosim prosim poveeeeeeeej... Kje na astro lahko najdem tole efemeride? Sem iskala, nisem našla nič... Mi lahko daš še kakšen bolj jasen napotek, kako prit do tega? Tole je res zanimivo, vedno bolj me vleče vse skupaj... Vidiš to je to - učenje, neprestano izobraževanje. Ker sem tak firbec, da moram vse ampak res VSE vedet. Pa saj v bistvu, globoke v sebi vse vem, ampak kaj ko ne pridem do tja -še Hej čveka, res ti hvala za vse tole, seveda se ti priporočam za naprej, ampak si mi že sedaj polepšala dan oziroma dneve HVALA Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 ------ Lunca, saj tako presneto mlada zopet ni. Nekaj let življenja ima že za seboj. V njenem času, recimo, sem bila poročena in pričakovala prvega otroka . JA ČVEKA, V NAŠIH CAJTIH JE BILO MALO DRUGAČE, PRIMERJAM TUDI LETNIKE V PRIMERJAVI Z NAŠO STAROSTJO. Prinaša velike spremembe, ki se bodo dogodile v času , nekako, 2.let.Karkoli že počneš, v tem času boš, morala dokončati.Sicer ti bo, zares, ponagajal Saturn oz.SS. NO TOLE JE ODGOVOR, NA TISTO OD 29-30 LETA, KO TRANZIT SATURNA POKAŽE SVOJE ENERGIJE. TAKRAT JE TOČNO VIDI, V KATERO SMER MORAMO RAZVIJAT NJEGOVO ENERGIJO, ČE NE, JO DOBIMO PO GLAVI. PO 30 LETU JE OSEBA PRECEJ BOLJ ZRELA KOT PRED TEM. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 PO 30 LETU JE OSEBA PRECEJ BOLJ ZRELA KOT PRED TEM.s tem se strinjam! kaj ni nekako tudi, da do 30. leta pri človeku prevladujejo značilnosti ascendenta, po tem letu pa sonca (pri ženskah lune)? Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 s tem se strinjam! kaj ni nekako tudi, da do 30. leta pri človeku prevladujejo značilnosti ascendenta, po tem letu pa sonca (pri ženskah lune)? Precej je odvisno od primarnih direkcij, premikanje sonca stopinjo za leto pomeni, da se ti npr. sonce na 15 stopinji device, premakne pri 30 letih na 15 stopinjo vage, kar pomeni, da precej vpliva tudi vagina energija na sonce. Kako je z luno je pa odvisno tudi od progresivne lune, ki pa je vsaki dve leti in pol v drugem znamenju, vmes pa je potrebno upoštevat še solarno luno, ki se tudi menja vsako leto in seveda solarni ASC. Tako, da lahko rečem na kratko, brez, da imaš pred sabo kompletne vsaj tri karta (natalno, solarno, progresivno in primarne direkcije) je prešlampasto govoriti kdaj bolj vleče in seka pri človeku ven. Če pogledamo še tranzite na natalno karto, potem v primerjavi s solarno karto ,vidimo potek dogodkov (dobro - trigoni, sekstili ali slabo- kvadrati, opozicije) in na kateri relaciji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Precej je odvisno od primarnih direkcij, premikanje sonca stopinjo za leto pomeni, da se ti npr. sonce na 15 stopinji device, premakne pri 30 letih na 15 stopinjo vage, kar pomeni, da precej vpliva tudi vagina energija na sonce. Kako je z luno je pa odvisno tudi od progresivne lune, ki pa je vsaki dve leti in pol v drugem znamenju, vmes pa je potrebno upoštevat še solarno luno, ki se tudi menja vsako leto in seveda solarni ASC. Tako, da lahko rečem na kratko, brez, da imaš pred sabo kompletne vsaj tri karta (natalno, solarno, progresivno in primarne direkcije) je prešlampasto govoriti kdaj bolj vleče in seka pri človeku ven. Če pogledamo še tranzite na natalno karto, potem v primerjavi s solarno karto ,vidimo potek dogodkov (dobro - trigoni, sekstili ali slabo- kvadrati, opozicije) in na kateri relaciji.ah, to je zame že preveč... Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 ah, to je zame že preveč... Normalno, za to je potrebnih kar nekaj dolgih let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 kot je rekla čveka - dve leti od sedaj :) Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 NO TOLE JE ODGOVOR, NA TISTO OD 29-30 LETA, KO TRANZIT SATURNA POKAŽE SVOJE ENERGIJE. TAKRAT JE TOČNO VIDI, V KATERO SMER MORAMO RAZVIJAT NJEGOVO ENERGIJO, ČE NE, JO DOBIMO PO GLAVI. PO 30 LETU JE OSEBA PRECEJ BOLJ ZRELA KOT PRED TEM. Ja bi rekla, da se tisti Čvekin odgovor nanaša točno na tole trditev zgoraj, vendar z znanjem astrologije to nima nič opravka, pač pa z zrelostjo človeka, ki skozi saturnove lekcije pride do ene višje razvojne stopnje, ni pa nujno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 V tem času nameravam zaključit tale faks, imam še kar nekaj dela, imam dvopredmetni študij, poleg pedagogike še zgodovino, torej dve diplomi, dve opciji zaposlitve Čeprav je tista druga bolj malo verjetna, jaz bi bila kakšna egiptologinja ali pa bi raziskovala Maje, Inke, Azteke in podobno... Hja, vidiš, tu je lahko ta tujina :D ------- Azteke,Maje Inke in podobno predstavlja Saturn . V karti imaš lepo opisan načrt študijain tega kar boš počela kasneje. Saturn namreč predstavlja stare vede, stara ljudstva.. zgodovinoin tako postavljen Saturn kot je pri tebi želi, da se v vse to poglabljaš.(iz načrtov v realiziranje)------- Ampak, tile otroci... Pa rana in podobno... Je to povezano, misliš, samo s poklicnim ali tudi kaj z zasebnim življenjem? Upam, da bo napočil kmalu čas tudi za tole poglavje življenja...Ah, daj no, to je najbolj zanimivo od vsega... Prejšnja življenja... -------- Jaz sem, po ovinkih, navezala na poklicno življenje vendar 5. hiša predstavlja veliko več kot to. Med drugim tudi naše hobije.Pravzaprav je 5. hiša, hiša našega življenja. Saj je to hiša Leva, hiša Sonca.Kiron pa predstavlja naše rane in obliž za te rane. Tako, da nič skrbet. ----- Na astro sem registrirana in nisem nikjer zasledila kaj o prejšnjih življenjih... Daj prosim prosim prosim poveeeeeeeej... ---- Interpretacije 12. hiše na astro.com verjetno ne boš našla. Ti pa prilagam link za iskanje efemerid: efemeridi poglej leto 2005(avgust) in potem naprej. ------- Tole je res zanimivo, vedno bolj me vleče vse skupaj... Vidiš to je to - učenje, neprestano izobraževanje. Ker sem tak firbec, da moram vse ampak res VSE vedet. Pa saj v bistvu, globoke v sebi vse vem, ampak kaj ko ne pridem do tja -še ------- Seveda globoko v sebi vsi vse vemo. Pri tebi je zanimivo, da je vrh 12. hiše (zadnja inkarnacija in spomini nanjo) v zn. Škorpijona in se nadaljuje oz. konča v zn. Strelca ... gre torej za Plutona in Jupitra. Oba pa sta še kako prisotna v tvoji 9.( načrti,višji um, višje šole) in 10.hiši (kariera)Uran, ki se nahaja v tvoji 12. hiši pa te vrača v preteklost.Si, vsaj zame, eden zanimivih primerov, ki zna živeti svojo karto. Kaže, da boš zahteve, kateresi obljubila tudi dovršila oz. končala. Še enkrat- imaš krasno karto zato se nikoli ne boj ničesar.Pogumno pot pod noge in pamet v glavo pa bo. Hej čveka, res ti hvala za vse tole, seveda se ti priporočam za naprej, ampak si mi že sedaj polepšala dan oziroma dneve HVALA ------ ma ja, nooo Takole, mislim, da bodo odgovori v rumenem polju . Nekako ne vem kako počnete, da se vamlepo izrišejo vprašanja v rumenem in odgovori na beli podlagi. Se bom še naučila Srečno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Takole, mislim, da bodo odgovori v rumenem polju . Nekako ne vem kako počnete, da se vamlepo izrišejo vprašanja v rumenem in odgovori na beli podlagi. Se bom še naučilasamo klikneš okenček '' citiraj in ti ves zadnji odgovor citira Azteke,Maje Inke in podobno predstavlja Saturn . V karti imaš lepo opisan načrt študijain tega kar boš počela kasneje. Saturn namreč predstavlja stare vede, stara ljudstva.. zgodovinoin tako postavljen Saturn kot je pri tebi želi, da se v vse to poglabljaš.(iz načrtov v realiziranje)Vidiš, tega tudi nisem vedela. Potem sem si tudi ta študij izbrala nekako namenoma. Misliš, da zato, da nečesa nisem razrešila v preteklosti in se bom na ta način vračala vanjo? Joj, življenje je res zanimivo... Imam pa občutek, da sem v enem od prejšnjih življenj živela v Peruju. Tam sem bila pred tremi leti in sem praktično "bila doma". Saj verjetno poznaš ta občutek, ne? Interpretacije 12. hiše na astro.com verjetno ne boš našla. Ti pa prilagam link za iskanje efemerid: efemeridipoglej leto 2005(avgust) in potem naprej.je, tole sem pogledala, ampak meni je to še sedma šola (ali kako se že reče...). sem pa imela danes po službi namen iti v knižnico po kakšno astro knjigo, a so mi jo pred nosom zaprli Si, vsaj zame, eden zanimivih primerov, ki zna živeti svojo karto. Kaže, da boš zahteve, kateresi obljubila tudi dovršila oz. končala. Še enkrat- imaš krasno karto zato se nikoli ne boj ničesar.Pogumno pot pod noge in pamet v glavo pa bo.Tole je kot lek za mojo slabo samopodobo Pravi čas si "me našla", ali pa jaz tebe.... Tvoje besede v božja usta, ne? Veš, enkrat mi je ena ženska, ki je prav tako delala te karte in tudi prerokovala, da imam v sebi nek močan dar, močnejši od njenega. Da bom na vrhuncu življenja okoli 30-33 leta in da bom v tem času ustvarila toliko, kot večina nikoli ne ustvari. Če omenim še to, da mi je prerokovala smrt v družini in dediščino, pa se je to vse izpolnilo, potem ji MORAM verjet. Pa saj, če si v nakaj tako pozitivno prepričan in v to verjameš, je to samo dobro... Sedaj me fant priganja, naj ti dam še njegove podatke, da poveš, kako nama kaže skupaj, ampak bom verjetno že predrzna, hihi... No, ampak veš, tudi on je zelo zanimiv človeški primerek zato si bom vseeno napisala še njegove podatke, če lahko (28.02.1976, Kranj, 19:20). Ob priliki... Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 morda, za fanta, kdaj drugič. Toliko kot sem povedala tebi, na forumu,ni ravno v navadi,pripovedovati. Vsaj meni se, običajno, niti ne ljubi Nasploh se astrologijo rada učim, berem, obiskujem predavanja, astro srečanja.. zelo nerada padelam interpretacije kart. Vzame ogromno časa, katerega nimam ravno na pretek. Ti si me nekak pritegnila oz. me je pritegnila tvoja karta. Morda se celo poznava iz kakšnega prejšnih življenj Hvala za info o rumenih kvadratkih.Verjetno jih moraš poplavit ali kaj podobnega. Aja:Peru spada pod domeno Tehtnice, tvoja 12. hiša v kateri zavzemata važni mesti Škorpijon in Strelec pagre pod domeno Bolivije. Srečno Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 morda, za fanta, kdaj drugič. no, če boš kdaj imela kaj viška časa, bi te samo za ujemanje prosila - kako se ujameva. saj to že vem, da sva popolno nasprotje, in da naju ravno tu združuje, ker se drug od drugega učivaToliko kot sem povedala tebi, na forumu,ni ravno v navadi,pripovedovati. Vsaj meni se, običajno, niti ne ljubi Nasploh se astrologijo rada učim, berem, obiskujem predavanja, astro srečanja.. zelo nerada padelam interpretacije kart. Vzame ogromno časa, katerega nimam ravno na pretek. Ti si me nekak pritegnila oz. me je pritegnila tvoja karta. Morda se celo poznava iz kakšnega prejšnih življenj imaš prav... že sam način, kako si vse skupaj pisala in razlagala, mi je bil nekako poznan.. jaz mislim, da sva nekje hodili skupaj v šolo, reciva v indiji, v 16.stoletju - kaj praviš? Aja:Peru spada pod domeno Tehtnice, tvoja 12. hiša v kateri zavzemata važni mesti Škorpijon in Strelec pagre pod domeno Bolivije. no saj tudi na področju današnje bolivije se je raztezalo inkovsko cesarstvoSrečno Čveka - res si carica! xrosex Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 no, kaj sem našla še zase: In addition, you may have been one of the higher- ranking Vikings who, like other royalty, also had an exciting lifestyle. And in far earlier times, during and after the last days of Lemuria and Atlantis, you may have been among the Incan pyramid builders in the mountains of South America, the Mayan plains of Central America, and of course, Egypt, the land which is virtually synonymous with great pyramids.moje prejšnje inkarnacije,,, Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rainyday108 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Dragi Lunca in Čveka!! Tako sem se veselila odgovora, pa sem imela tako frko zadnje dni, da nisem uspela niti pogledati, če je morda kdo odgovoril! Res res iskrena hvala za odgovor! Ja, sem prav res čutila, da se je s koncem 07 zame nekaj odvalilo! Prav komaj sem čakala in tako kot naj bi bilo je bilo to obdobje zame zares...hmm...poučno w:Iw . Ampak sem se kar naučila, da življenje vzamem kot dragoceno lekcijo, tako da juhej . Ja, mama , pomembne zadeve so se dogajale, imava precej kompleksen odnos, zelo močan v bistvu. So pa se tudi tu v času teh let stvari zelo spremenile, zdi se, da napetost počasi popušča oz očitno je bilo zame dovolj lekcij, da nekako ne padam več na njene "materinske fore". Kaj pa pomeni ta odnos Luna/Saturn oz kajježe...tisto kar je poravnano? x:)x Kaže na izrazitejše odnose z mamo?Lep pozdravček vsem, bom jutri z veseljem prišla!r aja, še glede točnosti podatkov, ja vem, moja ura rojstva je res mal weird natančna, pa zares ne vem, ali so jo vpisali kar tako na "uč" ali pa sem res natančno natempirala . Ne, v tem življenju sem vse prej kot tako natančno na uro narejena, moj občutek za čas je izjemno ribji )) pozdravčker Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sk%) 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 Vsem Leep pozdrav! Hefemeridi, sestevanje stopinj, use to me je tako zmedl, da zdj res v zadnji sili pisem..Res bi rabila pomoc, ker nimam pojma kaj se mi dogaja zadnje 2,3 leta...zgleda da morjo bit to saturnove lekcije, sicer pa Srcno prosim, da mi kaka dobra dusa pove kdaj nastopi ta cas zame.. Rojena 1.5.1987 ob 2:41 ponoci. Ze vnaprej, hvala .. Citiraj Moznosti so neskoncne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.