lunca 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Super bojka si to razložila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 7 let tole traja sem vedela, da bi blo bolje nekaj let prespat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 A lahko kdo men zračuna sadesati? K se mi zdi, da sem not padla... Rojsni podatki: 19.11.1970, 01.20, Brežice. Večno hvaležna! Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Beba, tvoj sade sati je ze nastopil ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 mislim, da bi bebi prišel prav tud podatek od kdaj do kdaj bo trajal Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Zacel se je nekje ob vstopu Saturna v Raka in bo trajal nekje do takrat, ko bo Saturn zapustil Devico. Skratka 7 let. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ja, pa sej je čist enostavno in zabavno to računat... Pred kratkim tud sama prebrala to knjigo, ... Je kar fajn Če si v obdobju sade sati, pa misliš kolk ti je hudo.... se samo spomni, kaj vse in koliko je pretrpel tisti kralj v knjigi, pa ti bo takoj lažje Sama romam proti koncu sade sati... še dobro leto ga imam... Pol bi blo pa fajn, da bi se tile planeti mal umirili za neki časa,... vsaj do saturnovega povratka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 jaz sem tud že krepko v njem... Oona hvala za včerajšnji pogovor mislim, da mi je sedaj mlo več jasno... upam, da bo kmalu čez nekaj let mimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Zacel se je nekje ob vstopu Saturna v Raka in bo trajal nekje do takrat, ko bo Saturn zapustil Devico. Skratka 7 let.To je pa že višja matematika - ups - astrologija zame. Bom kar počakala, da mine... Najkasneje čez 7 let mora, ne? Sem pa nekje slišala, da je fino vedet, kje se moraš paziti... Lp, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Oona hvala za včerajšnji pogovor mislim, da mi je sedaj mlo več jasno... upam, da bo kmalu čez nekaj let mimoVsi bomo dosegli svoj cilj ! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Čez 7 let vse prav pride, a ni to en pregovor no pri meni se tale obodbje konča konec 2007, začetek 2008, je prav ne, lepo počasi, step by stepsamo je pa zanimivo mal za nazaj razmišljat... kaj vse se mi je v teh 4 letih naredilo in koliko sem se naučila, koliko lekcij dala skoz...sej ni rečeno, da je vsega kri Saturn, ampak včasih je zanimivo mal svoj lajf prečekirat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Sedaj sem se pa podučila! Kot mi je Oona pravilno zračunala, imam natalno luno v Levu. Pojasnila mi je tudi, da se mi je začel Sadesati z vstopom Saturna v Raka in da se bo končal, ko bo izstopil iz Device. Zgrozila sem se! Še celih 5 let preizkušenj (ker so se mi letos dogajale res hude stvari, sem se kar ustrašila). Potem se pa prebrala Veličastni Saturn in ugotovila, da se mi natalna luna premakne za eno znamenje nazaj, ker jo imam na 4°, kar je manj kot ajanamša iz leta 1970. Jupi! Potem pa ugotovim, da se tudi saturnovi vstopi premaknejo v sideralnem zodiaku... Pa sem na istem! Še 5 let! Sicer sem se letos tudi veliko naučila. Če bo šlo tako še 5 let, bom na koncu še modrec! Mogoče pa ne bo tako hudo... Lp vsem, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Zgrozila sem se! Še celih 5 let preizkušenj (ker so se mi letos dogajale res hude stvari, sem se kar ustrašila).Ampak boš videla, kako močna boš postala po tem obdobju Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Zgrozila sem se! Še celih 5 let preizkušenj (ker so se mi letos dogajale res hude stvari, sem se kar ustrašila).Ampak boš videla, kako močna boš postala po tem obdobju Tnx! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Beba, drži se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Beba, drži se Pa kontra tud! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ... bova preživeli tole, boš videla . Samo kako si si pa ti tole izračunala,ker men tole poteče ko bo Saturn zapustil leva, baje.... in to naj bi bilo tam okrog leta 2008 (kolk se to daleč sliši) :o|o: in potem bom gore premikala... po 7 letih vse prav pride Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ... bova preživeli tole, boš videla . Samo kako si si pa ti tole izračunala,ker men tole poteče ko bo Saturn zapustil leva, baje.... in to naj bi bilo tam okrog leta 2008 (kolk se to daleč sliši) :o|o: in potem bom gore premikala... po 7 letih vse prav pride Mislim, da ne 2008 ampak 2007. Po sideralnem horoskopu v juliju, po našem pa ene dva meseca kasneje. Naj še kdo od večjih poznavalcev pove, če imam prav - da pomagamo Seleni, prosim. Lp, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ja imaš prav... 5.9.2007 bom že zunaj tegale... 2007 - no kaj čem samo res, kje so zanke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ? Sem pa nekje slišala, da je fino vedet, kje se moraš paziti... L ojla,da se malo vmešam in te,morda,potolažim. Sem šla,v zvezi s temo o sadesatiju in nekom,ki je rojen v istem letu kot ti ,pogledat tvojo karto .Zanimalo me je kje imaš Luno.Ob tem sem ugotovila da z zdravjem ,ne bi smela imeti posebnih težav.Lep aspekt(trigon) med Soncem in Luno to potrjuje. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 ? Sem pa nekje slišala, da je fino vedet, kje se moraš paziti... L ojla,da se malo vmešam in te,morda,potolažim. Sem šla,v zvezi s temo o sadesatiju in nekom,ki je rojen v istem letu kot ti ,pogledat tvojo karto .Zanimalo me je kje imaš Luno.Ob tem sem ugotovila da z zdravjem ,ne bi smela imeti posebnih težav.Lep aspekt(trigon) med Soncem in Luno to potrjuje. Lep pozdrav Hvala za trud! Tole z zdravjem je dobra novica! Si izvedela še kaj bolj zaskrbljujočega, pa mi zamolčala? Najbrž ne. Hvala še enkrat in lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 ? Sem pa nekje slišala, da je fino vedet, kje se moraš paziti... L ojla,da se malo vmešam in te,morda,potolažim. Sem šla,v zvezi s temo o sadesatiju in nekom,ki je rojen v istem letu kot ti ,pogledat tvojo karto .Zanimalo me je kje imaš Luno.Ob tem sem ugotovila da z zdravjem ,ne bi smela imeti posebnih težav.Lep aspekt(trigon) med Soncem in Luno to potrjuje. Lep pozdrav Hvala za trud! Tole z zdravjem je dobra novica! Si izvedela še kaj bolj zaskrbljujočega, pa mi zamolčala? Najbrž ne. Hvala še enkrat in lep pozdrav! ne ne...sem pogledala na blitz za Luno pa mimogrede opazla še Sonce Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Studentka 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hojla!Jst se sele zadne case zanimam za astrologijo, mam namen si sposodit ksno knjigo o tem...ampak to, kaj je sade sati, sem ze uspela osvojit, ampak nimam pojma, kako se izracuna, kdaj nastopi . A bi mogoce to kdo izracunov zame pa mi napisov? Rojena 28. 4. 1982, 10. 25 v Kranju.Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hojla!Jst se sele zadne case zanimam za astrologijo, mam namen si sposodit ksno knjigo o tem...ampak to, kaj je sade sati, sem ze uspela osvojit, ampak nimam pojma, kako se izracuna, kdaj nastopi . A bi mogoce to kdo izracunov zame pa mi napisov? Rojena 28. 4. 1982, 10. 25 v Kranju.Hvala!Hoj, če se ravnam po navodilih A.P.Kezele-ja, iz knjige Veličastni Saturn, se ti je sade sati začel 6.6.2000 in bo trajal do 16.7.2007. Pa lepo učenje ti želim! Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.