Skoči na vsebino

Sade sati

StarGazer

Recommended Posts

obe sma rojeni s šibkim saturnom v sade satiju :inocent:

tud js sem bla obupno nerodna in samotar in tarča posmeha ..vse potolčeno...prebita buča...mlečni zob se mi je zaril do konca v čeljust itd x:o)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 537
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

da ne pozabim občutka nebogljenosti, zavrženosti (pojma nimam od kje), manjvrednosti... še danes tolažim tisto punčko v sebi... ni bilo prijetno ane? mami mlada 18 let stara bolj se je trudila manj mi je znala dat občutek pomembnosti, še sedaj iščem potrditev... če si imela vsaj malce podobno otroštvo v sebi kot jaz :2src: vredni sva vsega lepega xsrcx

ma js sem pa sredinski otrok :inocent: ti vedn najebejo :o|o: vedno je blo zakaj nisi taka kot brat :o|o: pa sej ne morš bit taka kot sestra..ona je mlajša :o|o: tak da sem pač bla en x v familiji :inocent: tud po izgledu..vsi so temnopolti, temnolasi..js pa tam ena bjonda x:o)x xrolleyesx v bistvu sem bla bol samorastnik :8):

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Sade sati je obdobje, ko saturn pride v en znak pred znakom, kjer je natalna luna in drži toliko časa, da saturn prehodi pot skozi ta znak, nato skozi znak, kjer luna je in še en znak za znakom kjer je luna. To pomeni skozi vsak znak dve leti in pol, skupaj sedem leti in pol preverjanje saturnovih lekcij. Iz tega prideš precej bolj izklesan in zrel.

hmm x?x Ja,pol pa še jz nisem v obdobju SADE SATI..Moja natalna luna je v škropijonu,saturn je pa zdj v levu,torej se bo začelo moje drugo obdobje SADE SATI ,ko bo saturn pristopil v znamenje tehtnice..Men se zdi,da se bo to zgodilo tam nekje konec 2008 leta.. :xx!:

Mam prav,lunca??

Pa do 2015 bom pol v tem obdobju,kjer bom imela veliko saturnovih lekcij..Ql...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

hmm x?x Ja,pol pa še jz nisem v obdobju SADE SATI..Moja natalna luna je v škropijonu,saturn je pa zdj v levu,torej se bo začelo moje drugo obdobje SADE SATI ,ko bo saturn pristopil v znamenje tehtnice..Men se zdi,da se bo to zgodilo tam nekje konec 2008 leta.. :xx!:

Mam prav,lunca??

Pa do 2015 bom pol v tem obdobju,kjer bom imela veliko saturnovih lekcij..Ql...

:palec: :palec: Super štekaš, tko ja. Saturnove lekcije si bodo sledile najbolj na področje, kjer imaš saturna natalno, to so njegove lekcije. x;)x

:palec: :palec: Super štekaš, tko ja. Saturnove lekcije si bodo sledile najbolj na področje, kjer imaš saturna natalno, to so njegove lekcije. x;)x

Torej bo največ lekcij na področju partnerstva,ker imam saturna v 7.hiši... x;)x Sj prav,itak se mi zdi,da še vedno preveč sanjam in sanjam na tem področju..Me more tale saturn enkrat postavit na trdna tla..Tako ali drugače.. x^x

Richard Bach

če iz tega potegneš ven najbolše, malo odrasteš..potem bš temu nekoč še hvaležna..vsaj js sem :vio: :palec:

Sj jz tud upam,da bom iz tega obdobja potegnala vse najboljše..

Sicer,sem pa prvo obdobje SADE SATIJA že preživela..Zdj ,ko gledam nazaj ,je to obdobje trajalo od mojega 4 do 11 leta,pač točno si nisem izračunala.Sem pa v tem obdobju res doživljala hude stvari,pa tud full nepriljubljena sem bla med sovrstniki,mela sem sam eno prijateljico,s katero sva tk po mojem sorodne duše,tako dolgo se že druživa...No,pol,ko sem pa enkrat začela obiskovat 5.razred osnovne šole,sem pa postala čist druga jaz.Sproščena,zabavna,prijateljev mi ni manjkalo....Bolj samozavestna... :eek: Ma ja...res..čist drugač sem zadihala..Prej sem bla pa taka tiha ,boga punčka...

Richard Bach

Sicer,sem pa prvo obdobje SADE SATIJA že preživela..Zdj ,ko gledam nazaj ,je to obdobje trajalo od mojega 4 do 11 leta,pač točno si nisem izračunala.Sem pa v tem obdobju res doživljala hude stvari,pa tud full nepriljubljena sem bla med sovrstniki,mela sem sam eno prijateljico,s katero sva tk po mojem sorodne duše,tako dolgo se že druživa...No,pol,ko sem pa enkrat začela obiskovat 5.razred osnovne šole,sem pa postala čist druga jaz.Sproščena,zabavna,prijateljev mi ni manjkalo....Bolj samozavestna... :eek: Ma ja...res..čist drugač sem zadihala..Prej sem bla pa taka tiha ,boga punčka...

:eek: a je potem tole kar sva opisovali s Klarus res delo Saturna?

:eek: a je potem tole kar sva opisovali s Klarus res delo Saturna?

Ja,po mojem vse to dela saturn..Sta prav napisale s Klarus..Pač odvisno kolk si star tud po mojem.. Bolj kot si star,hujše lekcije ti poda tale saturn-po mojem..x;)x :eek: x;)x

Vse se da preživet..tk ,da ni panike...

Richard Bach

Sicer,sem pa prvo obdobje SADE SATIJA že preživela..Zdj ,ko gledam nazaj ,je to obdobje trajalo od mojega 4 do 11 leta,pač točno si nisem izračunala.Sem pa v tem obdobju res doživljala hude stvari,pa tud full nepriljubljena sem bla med sovrstniki

:palec: :palec: Ja na vsakih 30 let je verjetno delovanje saturna v isti hiši, ker pa v zgodnjem otroštvu nismo obremenjeni še s partnerstvom, se to kaže med vrstiki, javnost, ljudje okrog nas in podobne fore. Občutek nepriljubljenosti je sigurno vezan na sedmo hišo. Čez 30 let spet, pa čas osame, ko se postaramo, ljudje nas zapuščajo, otroci gredo od doma, partner nas zapusti tako ali drugače, v glavnem vedno težje je. Če sproti saturnove lekcije sprejemamo tako, kot je prav, imamo pri tretjem prehodu že precej trdo kožo. x;)x

Guest mačona

:eek: :eek: :eek:

pol pa ni čudn, da sem jaz ko sem zamenjala OŠ pri 8. letih, ko mi je glih tranzitiru 7. hišo, bla eno leto med sošolci čist osamljena, mutava, se počutila nerazumljeno, plašna sem bila, čist avtistična .... :V: no sej nisem več. x:)x

in zdej ta finta, 3 leta nazaj je spet bil v 7. hiši. takrat je spet blo neki s komunikacijo narobe ... depresija, hladni odnosi, agresija, prepiri, .... :xx!: :xx!:

je mim že. v 8. mi je pomagu, da končno prepoznavam svoja čustva in jih tudi razumem, govorim o njih. zdej ko ga mam pa v 9., pa sploh nimam besed. :palec: pa sem v sade satiju! nič tragičnega ni, sam vzorce je treba pometat nekam stran! in ne depresirat! x:)x

Mene pa zanima še nekaj glede SADE SATIJA...

Kaj pa tisti ljudje ,ki se rodijo v obdobju Sade satija..??Kako je z njimi?Imajo pol to energijo sade satija skoz prisotno,ker nekje sem prebrala,da tud marsikoga sade satij spremlja celo življenje..Je to možno??

Jz ,če bi se rodila npr,par dni prej z luno v devici in s saturnom v levu..pol bi bla glih rojena v tem obdobju sade satija... x?x x?x

Richard Bach

...No,pol,ko sem pa enkrat začela obiskovat 5.razred osnovne šole,sem pa postala čist druga jaz.Sproščena,zabavna,prijateljev mi ni manjkalo....Bolj samozavestna... :eek: Ma ja...res..čist drugač sem zadihala..Prej sem bla pa taka tiha ,boga punčka...

Moje mnenje pa je, da bi morala malo pogledat tudi tranzit Urana.... Ker je mene v otroštvu tudi spremenilo iz tihe, plahe deklice v živahno, bolj samozavestno, drzno deklico... Pa je bil kriv tranzit Urana čez ASC, ... Par let zatem pa me je Saturn čez ASC zresnil, in sem postala spet tiha, plaha, zaprta...

Drugače, glede Sade sati, pa mi je Saturn tranzitiral 5,6,7, in delno 8 hišo v obdobju Sade Satija... ko ga je bilo konec, pa sem padla v eno zvezo(prej skoz sama), za katero se mi pa tud zdi, da je bolj saturnovsko obarvana.... ne grem natančno računat, a mislim, da ko je tranzitiral 7hišo, je bilo tudi pri meni obdobje nepriljubljenosti, ravno takrat enkrat sem se razšla oz nehala družit z eno sošolko in je bilo čutit pol neko nepriljubljenost tud med ostalim folkom... xrolleyesx kot bi jih ona neki našuntala proti meni...

Moje mnenje pa je, da bi morala malo pogledat tudi tranzit Urana.... Ker je mene v otroštvu tudi spremenilo iz tihe, plahe deklice v živahno, bolj samozavestno, drzno deklico... Pa je bil kriv tranzit Urana čez ASC, ... Par let zatem pa me je Saturn čez ASC zresnil, in sem postala spet tiha, plaha, zaprta...

Drugače, glede Sade sati, pa mi je Saturn tranzitiral 5,6,7, in delno 8 hišo v obdobju Sade Satija... ko ga je bilo konec, pa sem padla v eno zvezo(prej skoz sama), za katero se mi pa tud zdi, da je bolj saturnovsko obarvana.... ne grem natančno računat, a mislim, da ko je tranzitiral 7hišo, je bilo tudi pri meni obdobje nepriljubljenosti, ravno takrat enkrat sem se razšla oz nehala družit z eno sošolko in je bilo čutit pol neko nepriljubljenost tud med ostalim folkom... xrolleyesx kot bi jih ona neki našuntala proti meni...

Ja,tranzit urana bi tud mogla pogledat...To pa še bom... x;)x

In kdaj se ti bo začel drugo obdobje Sade satija??Men konec leta 2008.. x:Ix

Richard Bach

Mene pa zanima še nekaj glede SADE SATIJA...

Kaj pa tisti ljudje ,ki se rodijo v obdobju Sade satija..??Kako je z njimi?Imajo pol to energijo sade satija skoz prisotno,ker nekje sem prebrala,da tud marsikoga sade satij spremlja celo življenje..Je to možno??

Jz ,če bi se rodila npr,par dni prej z luno v devici in s saturnom v levu..pol bi bla glih rojena v tem obdobju sade satija... x?x x?x

jst sem se rodila s Saturnom v znamenju Dvojčka, Luno pa imam v Raku ;)

je pa zanimivo da naj bi imela ob spočetju dvojčka oz. dvojčico, katerega/katere plod je skozi nosečnost odmrl... kar so ugotovili šele po mojem rojstvu (ko je imela mami čudno obliko trebuha in so se namučili da so spravili tisti plod iz nje...) škoda...

x:Dx :palec: Kar daš, se podeseteri. x;)x

si zaslužiš xsrcx

Jz sem ravno včeri študirala,da me tega obdobja SADE SATIJA sploh ni strah..Če sem preživela progresirano luno v škropijonu(plus,da imam še natalno luno položeno v škropijona v 8.hiši) in sem zgubila vse kar se da zgubiti..no razen doma in staršev...Pol tk ne vem,če je lahko še huje...V obdobju,ko je bla moja progresirana luna v Škropijonu od 2004 do aprila 2006..sem najprej konec avgusta 2004 prekinila 3 letno zvezo z moškim v katerega sem bla noro zaljubljena.Kr naenkrat je šlo vse nekam v tri krasne,on se je za 100% spremenil,jaz pa tud nisem mogla vztrajati v taki vezi..Sem pol 1 leto rabla ,da sem ga prebolela..Potem v oktobru 2004 je kamijon povozil mojo psičko Ajči,ki mi je pomenila preveč...še zdj jo pogrešam in povsod mam njene fotke razobešene.. xsrcx Pa ,ko sem gledala ja tale saturn bil ravno takrat tudi v moji 6.hiši,kar baje dostikrat prinese smrt kakega hišnega ljubljenčka...No 2005 leta pa sem zgubila službo v kateri sem delala 3 leta in pol in s katero sem bila zelo zadovoljna.No,res plača je bila bolj slaba..Sam se je kr dalo shajati s tem denarjem...

No,evo zdj ,ko je pa luna -progresirana v strelcu je pa saturn v moji 7.hiši.tako kot je tud natalno..In se tud nekam čudno počutim,predvsem v tem smislu,da nimam želje po partnerstvu,vsaj pretirane ne..kot sem jo mela včasih..pa bolj za sebe se držim...No,ko bo šel pa tale saturn iz moje 7.hiše se bo pa začelo obdobje Sade satija..Tako,da...morem bit optimistka ,če ne bom čist na tleh pristala.. x^x x;)x xcivx xsrcx

Richard Bach

No,ko bo šel pa tale saturn iz moje 7.hiše se bo pa začelo obdobje Sade satija..Tako,da...morem bit optimistka ,če ne bom čist na tleh pristala.. x^x x;)x xcivx xsrcx

xrolleyesx Ne glej tko slabo, tisti saturn ti razbije nekaj zato, da naredi prostor boljšemu, zato imam občutek, da ti skozi ta prave lekcije pošlje v življenje dobrega, zrelega, mogoče starejšega parnterja. Ne glej črno in ne pričakuj najslabše, to je tudi del njegovega vpliva.

jst sem se rodila s Saturnom v znamenju Dvojčka, Luno pa imam v Raku ;)

je pa zanimivo da naj bi imela ob spočetju dvojčka oz. dvojčico, katerega/katere plod je skozi nosečnost odmrl... kar so ugotovili šele po mojem rojstvu (ko je imela mami čudno obliko trebuha in so se namučili da so spravili tisti plod iz nje...) škoda...

si zaslužiš xsrcx

:palec: Hvala x:)x

Ksenia samo še malo pa boš ven s tega preverjanja saturna. Tvojo luno v raku je dve leti in pol nazaj saturn kar namatral, ohladil, kmalu ti bo tranzit jupitra na 21 stopinji škorpiona tvoril lep trigon z luno, zato ti mogoče že potiho tli želja za materinstvom, prijetna čustva (od oktobra do novembra), v istem času še jupiter v sekstilu z ASC, septembra že jupiter sekstil z jupitrom, v glavnem boš sporočila, kaj se ti bo prijetnega dogajalo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...