lunca 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 [quote name='Mosty' date='17. Sep 2006, Najbolj pa me je zaskrbelo, ko sem ugotovila, da naša selitev sovpada z mojim vstopom v 3. fazo, sinovim v 2. fazo in začetkom sade satija pri mlajšem sinu. Upam da ni to slab znak. Selitev poglej aspekt, mogoče uran na IC? Spremembe, selitve pa tko al tko vplivajo na vse člane družine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ti že zdavnej nisi več v obdobju sade sati-ja.. Če sem prav pogledala,se ti je začel sade satij aprila 1996 in je trajal do aprila 2001..Samo 5 let??To mi je mal čudn,ker sem misla,da obdobje sade sati traja 7let..Tk piše v knjigi Veličastni saturn. Bo lunca popravla,če kj ne štima.. Morena kje in kako pa to pogledaš??? Hvala za odgovor Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Morena kje in kako pa to pogledaš??? Hvala za odgovor Pinka..to lahko pogledaš na efemeridih-evo en link http://www.astro.com/swisseph/swepha_g.htm Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Hvala Ksenia samo še malo pa boš ven s tega preverjanja saturna. Tvojo luno v raku je dve leti in pol nazaj saturn kar namatral, ohladil, kmalu ti bo tranzit jupitra na 21 stopinji škorpiona tvoril lep trigon z luno, zato ti mogoče že potiho tli želja za materinstvom, prijetna čustva (od oktobra do novembra), v istem času še jupiter v sekstilu z ASC, septembra že jupiter sekstil z jupitrom, v glavnem boš sporočila, kaj se ti bo prijetnega dogajalo.notranji mir s seboj, želja po potepanju v naravi, finančno stanje se izboljšuje (ampak ne moje osebno temveč skupno tule doma)... želim si pustit določene zadeve za seboj in imeti čas zase ter za stvari ki jih želim delati... zdravje ni ok... verjetno če ne bi bila tako zelo skoz utrujena, bi bilo življenje čisto drugačno. Materinstvo - hm mogoče ob druačnih okoliščinah Ja ugotovila sem, da je Življenje lepo kljub zadevam, ki me bremenijo... Saj dolgočasja pa tko ne maram ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Ja ugotovila sem, da je Življenje lepo kljub zadevam, ki me bremenijo... Saj dolgočasja pa tko ne maram ane No vidiš, kljub težavam jupiter v dobrem aspektu pomaga, da imaš filing, da je življenje še vedno lepo, če bi bil slabo aspektiran, bi bila situacija temačnejša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 jaz mam pa tako čudno obdobje,namreč ful sem živčna pa kr jokam...na mojo mamo se ful derem,pikra sem do nje,v stanovanju me duši....imam očima s katerim se ne preneseva...in se mi zdi da je zdej iz moje strani čedalje huje...po drugi strani sem pa srečna v službi,z imava kar lep odnos...doma sem pa pravi tiran,tega se zavedam ampak se ne morem zadržat...na živce mi gre če ni pospravljeno,pa čisto,včeraj sem recimo vse zmetala iz polic pa šla na novo zlagat... zdej pa me zanima,kaj če se je začela prebujat devica v meni,ker res nisem bila takšna nikoli...lahko sem imela razmetano sobo po več dni skupaj,pa se nisem sekirala...ali je to posledica sade satija ker sem glih na sredini,da sem z živci čist down...res..,prav strah me je da bom fasala živčnega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 lunca a si dobila,ker men mi ni nikjer zabeležilo da je bilo kaj poslano? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 lunca a si dobila,ker men mi ni nikjer zabeležilo da je bilo kaj poslano? :palec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 No vidiš, kljub težavam jupiter v dobrem aspektu pomaga, da imaš filing, da je življenje še vedno lepo, če bi bil slabo aspektiran, bi bila situacija temačnejša. npr v trigonu z Asc a sem postala trmasta, ko padem se poberem... neglede na situacije in "priložnosti"... je to Sade Sati šola ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 npr v trigonu z Asc a sem postala trmasta, ko padem se poberem... neglede na situacije in "priložnosti"... je to Sade Sati šola ? Saturn tudi nagradi, samo malo z zamudo, res preveri disciplino človeka in vztrajnost tudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Saturn tudi nagradi, samo malo z zamudo, res preveri disciplino človeka in vztrajnost tudi. Ja,jz sem še preveč desciplinirana in totalno vztrajna prav zaradi njega.....Nagradi pa bolj poredko tale saturn...Sam važno,da nagradi...In takrat je vse drugo pozabljeno.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 mogoče pa sploh ne opazimo da nagradi? Mogoče pa v nas prebuja hvaležnost za malenkosti, glede na vse bolj cenimo trenutke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 trenutno se je moje počutje zdej po polni luni izboljšalo...zadnjič sem naredila eno stvar,namreč neki sem obtoževala in sploh nisem imela podlage niti pravice...in potem sem se ubijala dva dni s slabo vestjo,dokler me ni poklical in te teme sploh nisva odprla in sva se pogovarjala kot da nič ni bilo,in zdej sem šele začela dojemat določene stvari,da mene resnično saturn uči...le negotovosti in nezaupanja,ki se mi je nabralo skozi vsa leta odnosov z ljudmi,se moram rešit...in se trudim da bom te svoje izbruhe ljubosumja in posesivnosti mal omejila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 ...moj sade sati se je končal leto dni nazaj,...pa bolj ko razmišljam zadnje čase, bolj imam občutek, da še vedno traja,... sicer me je S. res nagradil na koncu, a se mi vedno bolj dozdeva, da je bila ta nagrada obenem tudi nova kost za glodat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 mogoče pa sploh ne opazimo da nagradi? Mogoče pa v nas prebuja hvaležnsot za malenksoti, glede na vse bolj cenimo trenutke? Točno tako,Ksenia.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Hvala Ksenia samo še malo pa boš ven s tega preverjanja saturna. Tvojo luno v raku je dve leti in pol nazaj saturn kar namatral, ohladil, kmalu ti bo tranzit jupitra na 21 stopinji škorpiona tvoril lep trigon z luno, zato ti mogoče že potiho tli želja za materinstvom, prijetna čustva (od oktobra do novembra), v istem času še jupiter v sekstilu z ASC, septembra že jupiter sekstil z jupitrom, v glavnem boš sporočila, kaj se ti bo prijetnega dogajalo.sem se včeraj pri ginekologu spomnila na tole... oziroma bolj po tistem, ko mi je prijateljica na moje pripovedovanje, da je ginekolog neki videl izmeril slikal na ultrazvoku nato pa po ne vem desetih UZ vaginalnih in klasičnih ni več tega našel (ko mi je pokazal stvar ni bila majhna)... pa pravi prijateljica - mogoče te pa duša otroka spremlja... ampak zanimivo je bilo res.. še zdaj ne vem kaj je videl je rekel da sem izziv za ginekologa s tem.... me zanima kaj je bilo in kaj bo haha namesto da bi me skrbelo razmišljam Neptunsko... očitno Neptun bluzi v meni ampak res sem se spomnila nate Lunca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 a meni tud lahko mogoče kdo pomaga v zvezi z mojim Sade satijem oziroma Saturnom. Rojena sem 22. 9. 1976 ob 10. 50. v Ljubljani. Na astrodienstu sem ugotovila, da mi potuje Saturn čez ascendent od letos oktobra do drugega leta avgusta. Res sem precej v težavnem obdobju osebne transformacije, ki pa ga ne jemljem negativno. Traja pa že kar nekaj časa. Zanima me, če je to kaj povezano z mojim Sade satijem? Anyone please help. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Že to, da gre Saturn čez 12 hišo in Asc se mi zdi, da je neke vrste šola...Sade sati nastopi, ko pride Saturn v znamenje kjer je natalno tvoja Luna... naprimer jaz imam Luno v Raku, torej se mi je začel Sade sati ko je Saturn vstopil v znamenje Dvojčka... končal pa se bo ko bo vstopil v Devico, potuje čez 3 znamenja... upam, da sem napisala razumljivo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 da te popravim ksenia...sade sati nastopi eno znameneje pred znamenjem, kjer maš natalno luni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 ja vidim da sem storila napako... hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Že to, da gre Saturn čez 12 hišo in Asc se mi zdi, da je neke vrste šola...Sade sati nastopi, ko pride Saturn v znamenje kjer je natalno tvoja Luna... naprimer jaz imam Luno v Raku, torej se mi je začel Sade sati ko je Saturn vstopil v znamenje Dvojčka... končal pa se bo ko bo vstopil v Devico, potuje čez 3 znamenja... upam, da sem napisala razumljivo... Hvala vama obema Ksenia, Klarus Imam Saturna v levu na 13 stopinj 08 21 v 9. hiši in direktnega. Moja luna natalno je v devici na 9 stopinj 57 26 direktna med 9 in/ 10 hišo torej se je moj sade sati začel, ko je Saturn v levu in se konča, ko preide v škorpijona? To pa je še kar dolgo moram pogledati kdaj, to pomeni, da sem ravno zdaj v tem obdobju. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 aha zdej sem pogledala se pravi začelo se je avgusta 2005 in bo trajalo do maja 2010, ko Saturn preide v škorpijona. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Že to, da gre Saturn čez 12 hišo in Asc se mi zdi, da je neke vrste šola...Sade sati nastopi, ko pride Saturn v znamenje kjer je natalno tvoja Luna... naprimer jaz imam Luno v Raku, torej se mi je začel Sade sati ko je Saturn vstopil v znamenje Dvojčka... končal pa se bo ko bo vstopil v Devico, potuje čez 3 znamenja... upam, da sem napisala razumljivo...ti lahko malo pomagam? Sade sadi obdobje nastopi, ko Saturn vstopi na začetek znamenja, ki je eno znamenje pred tistim, kjer je natalno tvoja Luna, konča se pa, ko pride na zadnjo stopinjo znamenja, ki je eno znamenje po tistem, v katerem imaš natalno Luno.skratka, jaz jo mam v Levu (Luno). Sade sati se mi je začel, ko je Saturn prišel na 1. stopinjo Raka, končalo pa se bo, ko bo Saturn odšel ven iz Device. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Hvala vama obema Ksenia, Klarus Imam Saturna v levu na 13 stopinj 08 21 v 9. hiši in direktnega. Moja luna natalno je v devici na 9 stopinj 57 26 direktna med 9 in/ 10 hišo torej se je moj sade sati začel, ko je Saturn v levu in se konča, ko preide v škorpijona? To pa je še kar dolgo moram pogledati kdaj, to pomeni, da sem ravno zdaj v tem obdobju. js mam 1/3 za sabo sade sati pravzaprav pomeni sedem in pol let žalosti...oz sedem in pol let preizkušenj...in če lekcijo pravilno sprejmemo je to čas modrosti ponavlja se pa na 30 let.....za mene in ksenio je to že drugi sade sati, ker sma bile v njem rojene tudi ti si rojena v sade satiju...tak da že približno veš sceno čaka te pa še ene dobre tri lata sade satija.....ker tranzitni saturn rabi 2,5 let za eno znamenje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 še mal pa ga zaključujem, oje... me zanima če ga bom dočakala tud v tretje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.