Indy 13. junij 2009 Prijavi Deli 13. junij 2009 we wonna nude pictures x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 7. avgust 2009 Prijavi Deli 7. avgust 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. avgust 2009 Prijavi Deli 10. avgust 2009 Dobri joški x:Dx Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Newec 5. oktober 2009 Prijavi Deli 5. oktober 2009 hvala.http://wwwdelivery.superstock.com/WI/223/1444/PreviewComp/SuperStock_1444R-251071.jpg znaš kako je... http://www.istockphoto.com/stock-photo-5997322-nude-man.php Citiraj ljubezen je kot čokolada, treba jo je odviti, pojesti in prebaviti brez muje se čevelj ne obuje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Newec 15. oktober 2009 Prijavi Deli 15. oktober 2009 http://farm1.static.flickr.com/38/94570195_da67a83b8e.jpg Citiraj ljubezen je kot čokolada, treba jo je odviti, pojesti in prebaviti brez muje se čevelj ne obuje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. oktober 2009 Prijavi Deli 16. oktober 2009 Ja. Čisto všečno. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 ql buši Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 no, sej so kar spodbudni posti. tudi ko bo svet že skoraj popolnoma razpadel, bo šel ljudem po glavi samo fuk. in to je veselo oznanilo, kaku bi reku, vsaj ena konstanta... pa čeprav ni glih...kozmološka. 3 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 Jao Marsa, a si že dol pobrala? c-c-c-c-c ja sej sem rekla.. pa tud nobenga najmicenejšega plusa nisem dobila za pogum, pol sem se pa razpogumla. Fajn si piknila. Marsa je poslušala... Itak... sej je fajn da je žur, a ni? A dej no, zakaj pa Na FB sem vse prej kot v burki aja ne vem, nisem na FB... (že tu komaj dohajam s kontakti pa tem )...Si ob priliki počekiram... (če seveda nouš dol pobirala oz. menjala in to)(jaz govorim o vtisu od tu... k te pač tle vidm...) Surprise, surprise .... Mogoče se še kdo opogumi. Še kdo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 Jaz bi ti ga dala, samo sem komentar prej pisala in, ko ga postnem vidim, da ni-ni več Dej še enkrat ja sorči...ne bom... je bil trenutek. ja če se že običajne fotke u sekundah merijo, se bodo te pač u stotinkah jp... Bravo marsa za tisto sekundico poguma nesramnica! (*aja ni bilo glih telo... je blo sam par udov pa tega - neke roke in noge.. nič takega... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 ja sej sem rekla.. pa tud nobenga najmicenejšega plusa nisem dobila za pogum, pol sem se pa razpogumla. Smatraj ta post kot plus. Samo res..sem ti mislu dat plus, pa me je slika tak prevzela, da sem pol pozabu. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 Thanx, Objemček! hehe, Valkira!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 aaaaaaaaaaaaahahahaha... bom svoj kolen fotknla pa dala med nude fotke :D ... včas je bil že gleženj cel halo... vsi zrajcani okol hodil Sej koleno,..al pa gleženj.. sta komot bolj seksi kot pa cela noga. Pol domišljija zraven nariše vse kar manjka in to še boljš kot bi blo sicer, hehe. Pa kaj sploh govorim, ko ženske to predobr veste. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 a to nej bi bil kompliment? Haha. Pol me pa demantirajte, če morete. (pokažite, da je realnost še boljša kot moja domišljija) x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 kje, kdaj? Huh, počasi dekle. najprej kvalifikacije. Pošlji tri slike /profil, kopalke, detajl po izbiri) na osebna sporočila, potem dobiš pa mejl, če si uvrščena v drugi krog. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 ok, poslano Rečmo, da zrajcan glih nisem (je domišljija morala delat bistveno več, kot sem si želel) , sam je pa blo dobro sporočilo. So še neke šanse kdaj v nedoločeni prihodnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 nope... vse, kar je blo zahtevano itak, fotkič že ve. kej bl zanimivga pofotkaj Valkira, ti kr pošlji. Maš vse šanse še,..tut če Mačka eventualno pride v drugi krog (zdaj je nekje vmes). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 kaj go objemček. go bejbe... pošiljajte OSe Čestitam. Si v drugem krogu. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 Ma tole je zame čist preveč ambiciozno ... pred nastopi in tekmovanji imam tremo Sej tut za sramežljive pupe se najde pob. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 ste me nasmejal Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 Ane - mene tudi prav luštni so, dogaja kot da bi bila pomlad že tu Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 Ane - mene tudi prav luštni so, dogaja kot da bi bila pomlad že tu Kaj se zaj smejita.. slike pošljita! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 2. november 2010 Prijavi Deli 2. november 2010 Kaj se zaj smejita.. slike pošljita! glih tkox:o)x Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 3. november 2010 Prijavi Deli 3. november 2010 Kaj se zaj smejita.. slike pošljita! Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. november 2010 Prijavi Deli 4. november 2010 kaj smo smesni s tem nedajanjem slik k nam ocitno velik pomeni kaj si drugi mislijo o nas al kaj!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.