triple x 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Ehehehehe,ja,vetr,vetr..... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 no....se bom jest zdej poslovila....grem mal na dž majčko zmočt....k pridm nazaj na lnf hočm kako nude novo..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Vetr? Hm, pa vlažno je blo tud? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 no....se bom jest zdej poslovila....grem mal na dž majčko zmočt....k pridm nazaj na lnf hočm kako nude novo..... Ja,dej,dej, eno z mokro majčko! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 ...in spodaj brez Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Hehehehehe,Mick Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Apolonija,z njima bi si pa pustil zapret usta... Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Selene... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Marsa, zelo lepa fotka! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 O, kaj, glih sem hotla dat dol, ker v bistvu se mi je zazdelo, da ni ne tic ne mis ta fotka. Thanx ContesA - je pa diskret, pa je nude. Ipak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Marsa, pih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 saj res, cist pozabila, kaj pa je, saj se nic ne vidi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 med drugim je tam tud en skriti nasmešek, pa uživanje v kristalni vodi, pa..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Foto MitjaZakaj dajat dol, ko pa se LE vidi, da si riba, hehe?Drugače to kar nekaj skrivaš ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 neprespana, grem spat, sicer pa pih, pa kaj je to takšnega midva, mojemu mal glave fali Hmm, seveda sem videl, seveda pa sem tudi našel nazaj, kar sem nekoč že videl... (me je naučil naš maček) Sem si raje vzel čas, Je treba reč kar več ... prvi hip sem gledal, ali si ti ali nisi. Sproščenost. Tvoj ... čeprav imam včasih po pisanju drugačen vtis, se mi zdi fajn dečko. Ni samo fajn slikca, te kar potegne v neke druge kraje, neko drugo sceno, nek drug čas.Naj malo povoham - hhhhh diši ena dobra krema za sončenje! Doterana frizurca tudi na plaži Aja, poudarek slike je na ritki ... in nogice ... in tisto, kar zakrivajo roke, breskvice, se nimaš kaj sramovat in zattooo skrivat.Sem vedel, da se nekje zadaj (pa nisem vedel, da je to samooo za obleko), na slikcah ki sem jih do sedaj videl, skiva kaj več! xrosex P.S. na koncu sem slišal še eno prijetno brundanje, nekdo zadaj za tabo se mi zdi dobre vole... ja tvojemu nič ne fali!P.P.S. mislim, da se ti je splačalo malo počakat, hehehe Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Apolonija in Marsa lepo da sta se opogumili, sicer pa je malo zakrito, malo vidno in ravno prav privlačno Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Boris in Piko hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Selene, zdaj sem šele videla fotko! Super si! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Tule se počutim dolžnega še nekaj napisati ... Ko sem videl Andresa, sem se spomnil, da sem lani začel goščo tam okoli striči z mašinco ... dokler sem še tekel. Ker so kocine sila porozne in pijejo švic, meni pa se je ves švic stekal tja dol... Pod pazduho mašinco uporabljam že dolgo. No, in Tjazyju se bom opravičil, majčkeno sem pretiraval. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> No, in Tjazyju se bom opravičil, majčkeno sem pretiraval. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 xrosex ooooselene, marsa, apolonija! waw! bejbike.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 jao, a tolko dolge lase maš že....olapremal se te vid, dai nizje, sj nis napačna..probi zlati profil uporabit (ko pridem domu podam še jest kaj....) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ful me je. pa kwa pol danes sem bil v gorici, že vidim, da nisem videl najlepše goričanke mmmmm Aira... če uporabim tvoje besede Ful si dobra, in te je lih za prav, pa predvsem las, maš ful prijetno velik, pa kwa pol .... grrrrr tote primorke,... mi lušte delajo... danes.... vidu lih prele "taprvo"... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.