Buddha 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ful me je. pa kwa pol ja tak, da se bo vidl cela naravna skulptura˝,veš maš pogum, si dovoliš, potem dobijo tut ostali pogum... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>nizje!!!! neveeeemmm... ti kar pusti buddho, naj ostane tam kjer je .... nižje lahk pa meni na OS.... se počutim nekam nespečno... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>danes sem bil v gorici, že vidim, da nisem videl najlepše goričanke mmmmm Aira... če uporabim tvoje besede Ful si dobra, in te je lih za prav, pa predvsem las, maš ful prijetno velik, pa kwa pol .... grrrrr tote primorke,... mi lušte delajo... danes.... vidu lih prele "taprvo"... ta prava lunina tehtnica si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ti kar pusti buddho, naj ostane tam kjer je .... nižje lahk pa meni na OS.... se počutim nekam nespečno... na OS pa ne morem, pa tudi nočem. (ovnova luna) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 ...pismo, su mi učke ven padle......jih grem iskat . Miceknega pa po tej fotki sploh ni treba iskat. Aira, bemu . Bom tih . Bemu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 haha, Mick si seveda ni pustil 2x rect tamle od Nina... ja, kul ritkica, Aira! Ste res bejbke, madonca, same dobre bejbe... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 mas take ustnice, kot bi jih kdo narisal... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>haha, Mick si seveda ni pustil 2x rect tamle od Nina... ja, kul ritkica, Aira! Ste res bejbke, madonca, same dobre bejbe... tudi tista tvoja fotka ko plavaš...mmmm...grem še enkrat pogledat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Aira, da ti slučajno ne zahtevaš preveč od sebe (in od svojega telesca)?Levemu očesu dopadljivo , desnemu pa sexy... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Kurc....ups....mickeni....te pa se čudijo, da si mal lnf dopusta vzameš . Saj več ne veš v ktero bi se vtaknu..... Pa glih ritko je dala gor bemu......k me to čist unič....pa še prav z dopusta nism pršu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aira, jajks jezus kristus. mmmm Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 haha ... jezus kristus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 hehe, Mick, zdaj si bova mogla oba vzet dopust da si ospočijeva od videnih oblin, že tko je tak vroč dan.... pol pa ... aaa... luna v ovnu praviš, hecno ja js oven ti tehtnica, js luno v tehtnici ti v ovnu, men je čist jasno da moreva probat en 69 da se lepo pokrije vse skupaj.... grrrrrr Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Kako mojo nude fotko pa boste lahko (ni še čist ziher) videli na Štuk-ovi strani. Seveda smo ga malo popili, pa neka obletnica je bla in Vesele štajerke so polko pičile in sva z mojo gdč. pune plesala , potem pa sem, v smislu teenagerk kavbojke dol potegnil, pa še spodnje hlače, potem pa sem spodnje hlače zabrisal na oder (mogoče mi je malo slabo od polke prišlo ). Tam sem videl, da so nekaj slikali, pa še kamera je bila (seveda sem zo opazil, ko sem se že nazaj oblekel). Drugo jutro pa takega moralnega, sam me je punca potolažila, da ji je blo sexy, sam da mi naj to ne pride v navado, je še dodala. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 hehe mipo and you don't need drugs to make your life tragic... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hehe mipo and you don't need drugs to make your life tragic... he he El Nino. Bom malce prilagodil tisti moj drugi quote: it's better to be embarest naked and cool than with clothes on and uncool Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Madona klele mam pa fejst inspiracijo za opravljanje ročnega dela pod tušem . Edinole ne vem al' pride Lijevanka ili Desanka v poštev Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa daj Marsa, mau povečaj sliko noooo Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 OOO, Aira, Buddha, fajn sta. Obema pašejo tangice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Madona klele mam pa fejst inspiracijo za opravljanje ročnega dela pod tušem . Edinole ne vem al' pride Lijevanka ili Desanka v poštev ajd js sem že premlad najbrž da bi zastopil ampak kje je štos Lijevanke ili Desanke? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ajd js sem že premlad najbrž da bi zastopil ampak kje je štos Lijevanke ili Desanke?V JEZIKU Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 tup tup tup... še zmer ne kapiram Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 ElNino....mogoče je štos v približn istem k v dilemi al Rukić al Šakić Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ajd js sem že premlad najbrž da bi zastopil ampak kje je štos Lijevanke ili Desanke?Ja, ja si še premlad, un k se dela nevednega po moje najbolj prakticira spretnosti Lijevanke i Desanke Šakič. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.