Aira 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Se čisto strinjam z Aiwo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ponavadi ne nosim črnega ampak.... the only thing that looks good on me ... Hehehehehe,Nino,sam da te vid moja švestr Nora je na kitariste! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> kt da je važn kera luna je!! važn da se dogaja!!! waw!!! the best. <{POST_SNAPBACK}>Se čisto strinjam z Aiwo Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehehe,Nino,sam da te vid moja švestr Nora je na kitariste! hehe, brez kitare je še hujš... bemu sam mi je zmankala batarija na digitalcu.... :xx!: pismu polnilc je pa v wajdušni.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Wow Santos, Nino Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Pih! nogice pa ritkice, ni slabo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 http://www.palace.is/images/535.jpg Stavim, da gre za Tajke. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Po zizikah...in barvi bi tud jaz rekel !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 santos...ufff, kaka ritka... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>santos...ufff, kaka ritka... Astra Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stavim, da gre za Tajke. Andres hehja tolk velike joškice mam pa skor js .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Bedne so...mam pa pol rajs vecje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bedne so...mam pa pol rajs vecje Zanimivo, da jih križ toliko ne boli. Vsaka tajka z velikimi joškami in malo špeha je tudi grša kot kaka belka zavalena. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Ne vem. Ne poznam te "scene". Mi pa v osnovi tajke niso vsec. Mi je lepo, da ima zenska obline, ne pa isto velike joske kot partner Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem. Ne poznam te "scene". Mi pa v osnovi tajke niso vsec. Mi je lepo, da ima zenska obline, ne pa isto velike joske kot partner Kolikor sem jaz lahko videl imajo večje joške kot partner. Opazil sem tudi, da imajo ene, ne tajke, ampak belke, kompleks velikih jošk. Isto kot imajo druge isti kompleks zaradi miniatur. Načeloma je tudi meni samo ena Tajka všeč. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 K lih mam fotkico.... zkaj pa ne Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Halo? Nic ne stekam, kaj za ena rec je tule gor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 velik kože Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 ah marsa nikol ne boš ugotovila, pol pa preden ugotoviš kako je to obrnjen... pol ti pa ni jasn kako je blo sploh to slikan.... eh... ne se matrat! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Eeee, ce ze vsi objavljate dele svojih teles, bom se pa jaz svoje levo oko, taksno kot je danes. Boli ko satan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Kroko,bljak! :xx!: Daj si kakšne kapljice v oko, saj imaš popolnoma vneto! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>K lih mam fotkico.... zkaj pa ne rama? to cry upon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Potem bi bila pa tole huda deformacija! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Nino...ne bi ti tole malo pojasnil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Nino, mislim da je prišel skrajni čas, da hitiš gor eno fotko s tvojo anakondo...!! Punce so potrebne...vode ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.