El Nino 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Tistile Leave your hat on, v pesmi počutja... me je spomnil da mam neki na zalogi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še mal mojih spodnjic ! Nino, vidim, da sva edina, ki vstrajava ! KVADRATKIIIIIIIIIIIIIIII Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še mal mojih spodnjic ! Nino, vidim, da sva edina, ki vstrajava ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Nino, Santos,bravo! Tole je pa moj hodeči del! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 dolge, še daljše, ... contesine... grrrrrrrr Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>grrrrrrrr ( :!!: ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nino, Santos,bravo! Tole je pa moj hodeči del! Conti..............................!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ( :!!: ) tole je blo mišljeno kt Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tole je pa moj hodeči del! Skor sm spregledu tole! Matr Conti,mljask! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Pa še tukaj bomo dali kako nude...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Tale pa ni slaba Santos, če odštejemo,da ima silikonsko oprsje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale pa ni slaba Santos, če odštejemo,da ima silikonsko oprsje! Itak, da ima silikonske...saj v Ameriki je to, kot za zajtrk...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Saj cool...sam si falu stran...tukaj se dajejo fotke ( nude ) !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Santos, mogoče pa je spodaj nude, kaj pa veš? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 fak zdej pa se še zbrisat ne da. Hm kaj pa naj, noge mam itaq preveč kosmate, hrbta mi ne more nišče slikat, sprednji del tud ne... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, mogoče pa je spodaj nude, kaj pa veš? Conti,ti pa imaš hudo domišlijo...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Ne ej stvarno dobite eno nude, sam ne še zdej ker mi digitalc crknu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne ej stvarno dobite eno nude, sam ne še zdej ker mi digitalc crknu Ah, zdaj pa se boš kr zgovarjal !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 edin ki ga še mam je na mobiju pa še tist ma tako resolucijo da se lahko samo jokaš zraven. No bom že nekako Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 glej ,glej tud to temo imamo kako pa to da je v vseh teh straneh te teme samo tolko fotk.....in too much filozofiranja bom probala tud jaz najt kako fotko za gor dat.....da se mal poveca stevilo slikc,al ima kdo kej proti? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Hih, so se mi že sline zacedile, ko sem videl kdo je zadnje postnil..... No, probaj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Ne Cigancica, nihce nima jasno nic proti - cakamo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 x:Dx O moji ne morjo.Prvic je nimam, drugic pa je ni gor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Česa nimaš? Riti? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.