Marsa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 aja, mick, seveda, oprosti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 maš prav Marsa, rojen na 13. ponedeljek ob 3:15 zjutraj ammmm nežna dušca..hmmmm pa sm res.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh,joske mi drgac ,moje mislim,niso vsec.bi najrajs sla na operacijo :xx!: Men se pa kolk je moje oko sokolovo uspelo videt zdijo ravno "ta prave".....ti kar lepo verjem starmu mačkonu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ob 3:15 zjutraj Torej imas asc v biku. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Men se pa kolk je moje oko sokolovo uspelo videt zdijo ravno "ta prave".....ti kar lepo verjem starmu mačkonu ja,zato ker se vidi sam ena,he he Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 nevem, kje mam asc?? to bi verjetno ti znala bolje povedat? še ena slikca,mal za hec Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> to bi verjetno ti znala bolje povedat?sem ti ze - bik si, sem rekla. Kot contesa, sami lepckani. Dobr zgledas, moram rect! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>nevem, kje mam asc?? to bi verjetno ti znala bolje povedat? še ena slikca,mal za hec we want more! Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 oho, Cigancica, po racje, prikrito, sem morala 2x pogledat, da sem sploh stekala, kaj je kaj na fotki... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja,zato ker se vidi sam ena,he he Ja, te pa še drugo pokaž, ne ...pa da ocenimo Mah, k bi bil jst tvoj tip te na nbeno operacijo ne bi pusto.......puste "moje" joške na miru x!x ..... Uuuua . Vidu zdej še drugo fotko......dobra bejba , ful za cartat ta telešček Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>oho, Cigancica, po racje, prikrito, sem morala 2x pogledat, da sem sploh stekala, kaj je kaj na fotki... se vidi ,da sem fotografinja.....sama fotkala,pa moje fotke so zmeri ,da te kej mal zmede.... al pa mede Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, te pa še drugo pokaž, ne ...pa da ocenimo Mah, k bi bil jst tvoj tip te na nbeno operacijo ne bi pusto.......puste "moje" joške na miru x!x ..... Uuuua . Vidu zdej še drugo fotko......dobra bejba , ful za cartat ta telešček ja,mick,moj mozh bi se definitivno strinjal s tabo.....sam jst vchasih tezhim ,da bi imela drgacne.enkrat se mi je tko nasmejal,ko sem prjavla da mam joske ko zhizhole,tisti majhen sadez rjav.. pa je rekel naj neham tezhit s temi johkami,ce ne mi bo on dal dnar ,da grem na operacijo,sam da bom tih Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 hehehe.... fotke in manekenka na njih Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Cigancica,nice fotke ! Seal,pozdravljen ! Ena moja iz Turčije - Pamukale. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 dobre fotke hehe Luna v Raku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 hahah.. DIANA rabim jih p.s. Santos zdravo! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ..v vodi pa jih ne rabim Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 sexy Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ej pa od kot vi vse to veste v kateri hiši mate kajževragaje, pa kter element mate...? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>tudi jaz ne v vodi...(asc rak)... drugega pa nič,mislim tipično vodno nekaj, kaj jaz vem...spolzko, mokro, prilagodljivo, nežno, občutljivo...no tri od petih, mogoče če vse skupaj v chartu združimo...izpadem neptunovska (sanjavost, neprizemljenost) ... imam pa jupiter, uran, neptun v strelcu, mars, venero v levu in luno v ovnu. kar pomeni da čustvenemu obdobju sledi ognjeno. ljubosumna pa sploh nisem fino bi bilo če bi imela kakega bika ali škorpijona kje nula od nule. razen v peti hiši, ki je škorpijonska, čeprav zelo skulirana, če izločimo druge vplive. sem omenila da sploh nisem ljubosumne sorte?- zelo zanimivo- verjetno je to povezano z vodnarsko osmo hišo x:o)x (om) Santos se poteguje za naslov svetovnega prvaka v limanju fotk na LNF?? Kar se tiče naslova za svetovnega prvaka...mislim, da to energijo bom usmerjal v Bangkoku - marca v Tajskem Boxu !! Kar se pa tiče fotk...jebiga...rad se slikarim, saj jih imam ceu kup ! p.s.kupisi revijo; NOVA...me boš tud tam vidla ( fotka pa članek ) !! Kiss Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://www.lunin.net/astrologija/ Santos, če napišeš knjigo jo bom z veseljem prebrala. Nove pa ne poznam. Srečno na tajskem ...... Knjigo bom itak napisal...sam ne še zdaj...enkrat po tridesetih...(ko bom zaključil s kariero) ! Thanks za Tajsko ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej pa od kot vi vse to veste v kateri hiši mate kajževragaje, pa kter element mate...?No, si bil priden in že izračunal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 24. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2005 Cigancica... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 p.s.kupisi revijo; NOVA...me boš tud tam vidla ( fotka pa članek ) !! Kiss Santos...he he ... lepe tigraste hlačke Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 ok sem nekaj izračunla samo sem maso hiše razumel in hiše in planete une ascedente pa sem se zgubil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.