Chandra 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Santos taka šajni ritka Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>zelo odločno in samozavestno odlocno, ja.samo-zavestno - v bistvu tudi ja.samozavest si folk vecinoma napak razlaga. ce mi nekaj na meni ni tolk vsec, se ne pomeni, da nisem samozavestna...se zavedam sebe, skratka. Z drugimi besedami - vem kaj sem in kaj nisem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Marsa smo te ćže videli v kopalkah tule in vsi popadali od zavisti, tak da vse kar tebi na sebi ni všeč je mnogim nam zagotovo. Kapo dol, ker zgledaš Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 se popolnoma strinjam v obeih postih Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Chandra!! Seal, kwa nakladas, saj me nisi se videl v kopalkah oz. samo ramce morda.sicer pa - thanx!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Chandra!! Seal, kwa nakladas, saj me nisi se videl v kopalkah oz. samo ramce morda.sicer pa - thanx!! sm pogledal od začetka do konca Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Ja no Marsa, kar je res je res Seal pa verjame na besedo, ce ni videl, a ne? Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Pih, tezko verjamem, Seal, ce pa si (1xx X 3) pa svaka cast za vztrajnost in guranje cez stotine brezfotknih strani. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pih, tezko verjamem, Seal, ce pa si (1xx X 3) pa svaka cast za vztrajnost in guranje cez stotine brezfotknih strani. imel sm čas Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 pazi da te ne zalotim, mas sreco, da se mi ne da... OK, si pac videl vse, dbest... ... aja saj res - a so sploh se kaksne gor? In katere so ti najbolj padle v oci? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pazi da te ne zalotim, mas sreco, da se mi ne da... OK, si pac videl vse, dbest... ... aja saj res - a so sploh se kaksne gor? In katere so ti najbolj padle v oci? ona z "blond" čupo, čeprav nima veze barva,ampak ta mi je padla v oke lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 aja, thanx, hej! nisem mislila pa sploh sebe... svojih fotk... ampak sploh... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 saj ni važno, v glavnem Marsa je bejba in pol pa pika, videli ali ne, tisti ki so se bodo ziher strinjali...zdaj pa hitro kako slikco pripopat, jaz nimam prav nobene Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 ma jaz tud ne, same stare, ze videne. al si pa nsiem vsec. al pa je kaj drugega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa smo te ćže videli v kopalkah tule in vsi popadali od zavisti, tak da vse kar tebi na sebi ni všeč je mnogim nam zagotovo. Kapo dol, ker zgledaš Jaz pa bom tako rekel, Marsa ! Men si pa ful všeč...nekaj posebnega ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Hej! Halo! Kaj je zdaj to! Saj sploh ni nobene moje fotke nekaj cajta ze, pa o men govora!! santos, , ne glede na to, ce mal leporecis, vseen jemljem kot komplment. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hej! Halo! Kaj je zdaj to! Saj sploh ni nobene moje fotke nekaj cajta ze, pa o men govora!! santos, , ne glede na to, ce mal leporecis, vseen jemljem kot komplment. Nič mal...mislim, da sem iskreno povedal in to pri men in mojem srčku drži ! Kiss Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 aja joj, lej to, santos, in to je celo v nude fotkah! Tumach, kdo bi si bil mislil.... thx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Men si pa ful všeč...nekaj posebnega ! Se strinjam Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 No, pa sem spet pokukal, kaj je v nude slikah. Da se pridružim golemu nakladanju. Ali obiranju do obisti (golih kosti) Že dolgo nisem videl kakšne lepe bradavičke ali pa kako precej kosmato zadevo. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 ena lepa bradavička je bila pred kratkim, ene par strani nazaj, prechekiraj. Kosmato? Joj ne, raje ne preveč kosmato Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Piko evo naglej se to kosmato zadevo... p.s. slikca na tvojem avatarju je še vedno bolj kosmata :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 ja ampak je treba priznat kosmat je pa.... ampak js tle pišem predvsem zarad ene joškice na prejšni strani.... uh ribica kako naj te zdaj žicam za šloganje ne da bi mel prec pokvarjena vprašanja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.