Michelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ime bo zmer lep, ti pa tud! Ouje, ime je pa tud meni kul Tak, totalno sem ponosna nase, da sem poslala fotko, ceprav sem prezakompleksana, da ostane. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 A obraza blizje pa ne bomo vidli? ------Men se ne zdi, ampak upajmo, da bo se kdaj tko ( trenutno ni, sam se trudimo) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ja, lep ime je ja tu men!Zakaj si 'prezakompleksana' s kaksnim posebnim razlogom?-------Ouje, ime je pa tud meni kul Tak, totalno sem ponosna nase, da sem poslala fotko, ceprav sem prezakompleksana, da ostane. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Kr pust jo,si huda konkurenca ostalim, k jo še niso dale! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Mejbi, ko jaz se en micen *hujš hujš* Zakaj si 'prezakompleksana' s kaksnim posebnim razlogom?da, da, kilce nihajo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogla sem par avtotov zbrisat, ni blo placa al kaj... x!x x!x Hudo! Da mi 1x vec ne pisnes o kakem videzu svojem z nezadovoljnim tonom! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Mich, kompleksi??? Nič jasn, mogoč morm počas k okulistu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 To je bilo poleti! Umes sem pridobila na postavi - tisto, kar zenske ne maramo! Ma, sej gre dol, pocas in vztrajno. Ne bom vec zagovarjala mojega nezadovoljstva Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mejbi, ko jaz se en micen *hujš hujš* da, da, kilce nihajo.V tej temi se nikoli ne oglašam, ampak Michelle...veliko preveč si samokritična!Bravo za pogum! "Kilce"pa najbrž motijo samo tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ja, in!?----Mejbi, ko jaz se en micen *hujš hujš* da, da, kilce nihajo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Michelle Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Michelle dobra fotka, samo prehitro si jo snela! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Bi te kot vapir po vratu Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Michelle dobra fotka, samo prehitro si jo snela! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Michelle dobra fotka, samo prehitro si jo snela! To ti je trebuscek! In hvala! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Uh, jz bla pa že navdušena, da se je Michelle opogumila in pustila fotko gor...... (jz sm jo zamudila.... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 ojoj.... se dobro da sem sla pogledat (v nude prakticno ne hodim... se mi ne ljubi brati cvekarij, fotk se pa ne nadejam, razen kaksne rame ali palca na nogi al cesa tacga :|||). aMpak halooo! schtraufenpacht!!!! Pih contesa, tale je pa zelo eroticna, pa ceprav ne glih nude, skor nude... Hudo!! Milf, a sam po vratu? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mich, kompleksi??? Nič jasn, mogoč morm počas k okulistu.... js sem bil lih pr okulistu zdej pa tko fajn vidim vse bejbike hihi hjaja od kar vem da vredu vidim je vse lepše... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Contesa Ni kaj za rečt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Conti,uhhhhh se slinm zdele! Čakam na Aiwo,kje je tvoja fotka,mucica??? Hočm eno cel body! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Contesa - slika: le kaj lepega si takrat razmisljala... al pa mogoce 0 razmisljala, sam bla... ---------Michelle dobra fotka, samo prehitro si jo snela! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 no pa vam še jaz postrežem z eno nude slikco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Mick obnemel , mickeni otrdel. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no pa vam še jaz postrežem z eno nude slikco Ufffff, ravno prav zapečena Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Electra, krasno telo! hvala, enako contesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.