Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Kaj te briga! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj te briga! Evo,tukaj imate odgovor.Kar same si burite domišljijo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo,tukaj imate odgovor.Kar same si burite domišljijo! Pih, I don't really care... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pih, I don't really care... Ja,potem pa toliko bolje! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Pa ja! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Kaj pa ima bratec pri vsem tem? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 A do sedaj so vse padle nanj? Bemu, se mi je zdel, da sem nekje zaznal, da ti pa nis.......al to sam blef? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Bemu, neki post tu zginu pa to.... Sm upal, da bo kak tist s fotkami..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo,tukaj imate odgovor.Kar same si burite domišljijo! Sin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa ima bratec pri vsem tem? Kaj pa ma pri vsem tem? Nič.... Tripl je čist faca.... ena izmed začimbic na forumu..... brez njega bi blo tud čudno.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uuuuuuu,Ksantipa, ko to vidi nekdo, bo hudo! ampak dokler je ne vidi je še zmer hudo dobra fotka Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Kaj pravš suhceni , se bo treba mal zredit, pa ploščice nabit.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah ne ga srat. Plastična operacija my ass ... kaj pa če je slika fake? Tisti, ki so kao popolni, so daleč od popolnosti - vedno kaj manjka. Saj, saj......se sam mal ubogega ob teh lepotcih delam...... Da se me mal opaz, ne, k se že s fotkami ne morm duvat.... Al kak si to mislila....da češ z ritko na plastično operacijo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 .......mi tipčki tebe tud. Mah ni, bemu, tolk mlade ritke pač valjda stojijo k treba.... al ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Hehehe, pol jo pač treba v pravo pozo si postavt.... joj, že bluzim, bom nehal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>electra zate še eno morsko, potem pa res dost razkazovanja ,da nau še kdo kej mislu tle gor... spet kosmata Spet kosmata.... To je ziher name letel, ker sem te enkrat "spluvala". Pa sorči no! Sej ne zgledaš slabo...... Tud mal kosmato je OK. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pravš suhceni , se bo treba mal zredit, pa ploščice nabit.... Ja Mick hm nabivat ploščice praviš heh to je took dolgotrajno opravilo počas počas.... u easy preveč športn pa tud ne more bit človek, ni zdravo za sklepe... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick ziher ni. Ni tolk kičast, hahahaha...... Sem pa glih pomislu kolk bejb ne pada na tak videz, ha? Verjem, da še zdaleč ne tok velik, kt ti mislš....povprečje je še vedno na 1. mestu. Res. Čeprov sm jst nadpovprečno lepa! Kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja Mick hm nabivat ploščice praviš heh to je took dolgotrajno opravilo počas počas.... u easy preveč športn pa tud ne more bit človek, ni zdravo za sklepe... Mah ja, mi smo bl drgač seksi, bl globoko.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Verjem, da še zdaleč ne tok velik, kt ti mislš....povprečje je še vedno na 1. mestu. Res. Čeprov sm jst nadpovprečno lepa! Kaj? Ja, zdej pa si me glih kaj potolažila.... Sploh ne veš, da jst fotke gor ne dam, da ne bi ti tipčki pozelenel od zavisti......Pa da se neb bejbe sam na moj videz palile.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 jaja tako tako Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Zato pa jst svoje ne dam gor, ker pol bi me skos nadlegoval...inbox za os bi bil non stop poln, telefon bi mi skos zvonil, naš poštar bi obupal, ker bi nam vsak dan mogu 10x pošto dostavt, k bi je blo na cele kupe...ja, kam pa pridemo! Ne dam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 No, pol pa si vidla, da sm k Al Pacino, Benicio del Toro in Brad Pitt skup......ubijajoča kombinacija Hih.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.