devica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 krepi, lupcek, krepi... Zato bom jz mela dons kr delovni dan... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>krepi, lupcek, krepi... Zato bom jz mela dons kr delovni dan... krepa,krepa,banbinna Drgač pa dobr jutrčk! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Dobr jutrck Pol bo pa treba pocivat... Skrbim za svoje zdravje. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Ja, dons edin dan k lohk mal odklopm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Pol pa kr, pa eno nude fotko se vrz btw gor. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Pa ne zdej, sm mal zmahan! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 hjaja tkole je pa med mojimi rjuhcami Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hjaja tkole je pa med mojimi rjuhcami fuck Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hjaja tkole je pa med mojimi rjuhcamiOOOOOoooo je El Nino tud bubal ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 tkole je pa med mojimi.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hjaja tkole je pa med mojimi rjuhcami Nino s kerga konca pa je to? <{POST_SNAPBACK}>tkole je pa med mojimi.... Todika,jihhhhaaaa,cmok! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 jihaaaaaaaaa Todika Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 uuuu todikaaaa nice Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Todika, lepe spodnjice...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Todika, lepe spodnjice...! a ne da Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 mas dolge prste Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mas dolge prste ja grozno...sam sm ful ponosna nanje...moja najhujš nočna mora je da bi brez kajga prsta ostala....če bi mela na izbiro bi verjetn laže prebolela izgubo cele roke al pa noge kot pa prsta....mal bolano a ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tody..-lepe roke drugega se ne vidi imaš črtico Mene to tudi zanima Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 no...mal domišljije dragi moji pa bo..aja pa tam čist u kotu se skor bradavička vidi...no Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>samo da bo...po mojem imaš kosmato ja sej....ful štrli vse ven Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 todika Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 mal posvetlis sliko, pa se vse vidi --------Tody..-lepe roke drugega se ne vidi imaš črtico Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mal posvetlis sliko, pa se vse vidi -------- no...sej glih nevemkatajga se tk ne da videt... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Free zvitorepec! Drugače pa Todika, kar se tiče prstov imam jaz podobne bojazni(pa še zelo podobne roke imava) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mal posvetlis sliko, pa se vse vidi -------- Samo res se Pa bradavička se tudi vidi in ne samo skoraj. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.