El Nino 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Jaja, Esmeralda, pa Santa, pa Barbara pa tista kako ji je že ime ... pa una tretja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Dej, nakladač...če bi blo to res, o lubicah, pol najbrž ne bi tega veselo razlagu pred svojo bejbo....joooooooooooooj, ker podn! A nis reku, da greš delat? KAM GRE TA SVET.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej, nakladač...če bi blo to res, o lubicah, pol najbrž ne bi tega veselo razlagu pred svojo bejbo....joooooooooooooj, ker podn! A nis reku, da greš delat? KAM GRE TA SVET.... :xx!: Moja beyba ve več kt ti mislš, prov tako jz vem več kot ona misl! Mava free spirit vezo! Tko obema paše! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 free spirit? sam spirit? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ja, sami duhovi so kle, zgleda... Ja, good for you tripl...let's fuck all around.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pajade no. nič posebnega. morš bit pa zlo zahtevna. ah, pa nisem tako zahtevna je pa res, da sem videla, že veliko bolj narejene in zdefinirane teleščke, tako da tole v primerjavi res ni nič posebnega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 tale pa tochno klele not pashe....petek 15.04. MAGDA: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 a je spet klima crknla? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a je spet klima crknla? klima?????kaka klima zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 kwa te BOM!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> kwa te BOM!!!! kaj zhe?????.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moja beyba ve več kt ti mislš, prov tako jz vem več kot ona misl! Mava free spirit vezo! Tko obema paše! <{POST_SNAPBACK}>free spirit? sam spirit? <{POST_SNAPBACK}>Ja, sami duhovi so kle, zgleda... Ja, good for you tripl...let's fuck all around.... To pol ni veza ampak naveza. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 dejmo fotke gor. Ej sam me res preseneča da akhu8t, ko je tko že star dela v disku Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prokleta pi... kva pa ti tle? Si kr mislm čigav masu je to! Uhe ti bom potrgu, k te vidm! Ne vem kdo bo komu kaj potrgal dragec! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moja beyba ve več kt ti mislš, prov tako jz vem več kot ona misl! Mava free spirit vezo! Tko obema paše! You wish honey! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>za moj okus preveč popolno telo, ta natreniranost zna bit včasih kar malo kičasta. včasih mi je bolj všeč kak tip s pivskim vampom, če izžareva kaj energije, kot pa nekdo nališpan in nabildan do daske... Hehehehe Čeprav nimam glih pivskega Ja, lepota in mladost sta "in", prav smešno je kolk tak trend proizvaja nesrečnih ljudi, mislijo, da sami niso dovolj dobri in da so prenekatere stvari rezervirane le za lepotice in lepotce. Hehehe...niso, niso Tud mi je čudn, da pomen zunanjega videza narašča, da si, če ne zgledaš vsaj že skor zlo solidn odpadu k posran golob pr veliko bejbah .....po drugi strani pa se lepe bejbe vedno sprašujejo zakaj jih ima kdo rad, sam zarad videza al je še kaj pomebnega druzga tip vidu na njej, ali bo znal tud prisluhnit njeni notranjosti al pa se povsem posvetil atributom njene zunanjosti ......Tak, mal razmišljam pač.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe Čeprav nimam glih pivskega Ja, lepota in mladost sta "in", prav smešno je kolk tak trend proizvaja nesrečnih ljudi, mislijo, da sami niso dovolj dobri in da so prenekatere stvari rezervirane le za lepotice in lepotce. Hehehe...niso, niso Tud mi je čudn, da pomen zunanjega videza narašča, da si, če ne zgledaš vsaj že skor zlo solidn odpadu k posran golob pr veliko bejbah .....po drugi strani pa se lepe bejbe vedno sprašujejo zakaj jih ima kdo rad, sam zarad videza al je še kaj pomebnega druzga tip vidu na njej, ali bo znal tud prisluhnit njeni notranjosti al pa se povsem posvetil atributom njene zunanjosti ......Tak, mal razmišljam pač.... Intelekt zgleda še ni izumrl! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kruta resnica iz nedolžnih ustec... dbra Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Intelekt zgleda še ni izumrl! O hvala Behi, Diana, k bosta okrog 40 pa se bosta drla tu gor k vlka kak sta mlada, se kul počutita pa to....kak sploh ne čutita let, kak sta presenečena, ker sta vedno mislila....itd. itd. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O hvala Behi, Diana, k bosta okrog 40 pa se bosta drla tu gor k vlka kak sta mlada, se kul počutita pa to....kak sploh ne čutita let, kak sta presenečena, ker sta vedno mislila....itd. itd. ups Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Tega pa si shran....post. Zakaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> 100% verjetno a se ne to mal izkljucuje.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma neeee povem, ker je kruta. kerboštakratžesixfeetunder.com Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.