santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>bom diplomatska ... mi je večina tipov na forumu bolj všeč Itak...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>u fak LOL ... ne bom nč komentirala She said it all....ali po domač...z jezika s mi vzela, bejbi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>She said it all....ali po domač...z jezika s mi vzela, bejbi! Ne laži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Ma ne, sstanči...res mi ni...ne lažm...če je poba fejst, pol povem...pa sej ni tok slb, no...sam ni moj tip....sej sploh nimam določenega tipa moškega, v bistvu kok nakladam, a ne? Taka sm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Sej tist v gatah ni to kar mislita, da je, da bi se tega bali... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 A ni tist kača? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Enooka? Nope! Lubica, sej zivljenje te bo izucilo, da vcasih videz vara... Kisses Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Sm misnla, da je kšna anakonda, pa me je mčkn zvil! Wupčke nazaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Res, taprave dve sva se nasli za razpravljanje o "kacah"... Ena devica pa ena potencialna nuna... Pol kile smeha.... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej tist v gatah ni to kar mislita, da je, da bi se tega bali... Tisto niso gate... ampak suspenzor za genetale...! Hm hm...nisem dal to fotko, da bi ga ocenjevali ali je dober tip ali slab...dal sem ga iz preprostega razloga...smeh ! Tema dobri tipi...je v drugem forumu ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tisto niso gate... ampak suspenzor za genetale...! Hm hm...nisem dal to fotko, da bi ga ocenjevali ali je dober tip ali slab...dal sem ga iz preprostega razloga...smeh ! Tema dobri tipi...je v drugem forumu ! joj, Santos...če b tvoj prjatu vedu za tolele....hihi, no, sam da si devico in pol nuno v smeh spravu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 piki, kaj pa tvoja nuda fotka? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj, Santos...če b tvoj prjatu vedu za tolele....hihi, no, sam da si devico in pol nuno v smeh spravu! Ni panike, tud če bi zvedel...ni sramežljiv ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>piki, kaj pa tvoja nuda fotka? Ne vem, če je to za tvoje mlade očke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem, če je to za tvoje mlade očke Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 spet ga serjete. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>spet ga serjete. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst ga ne. me pa tišči Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 ti mene je tud prjel. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti mene je tud prjel. <{POST_SNAPBACK}> a gremo srat? matr, meni se je utrgalo Kwa serete klamfe...pejta srat drugam... ne pa tukaj po forumu..! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 a tako k serješ? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a tako k serješ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 pa če me tiši Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 se srecata zlati 2 wibici. pa je bila ena vsa zabuhla in okrogla.pa ji druga rece: "kwa pa stabo wiba? kwas tolk zabuhva?"pa ji odgovori: " mah.., me je ujel 1 tamau, pa sm mu rekla, da mu izpolnim 3 zelje,pa je rekel: "Ne seri! kdo pase verjame v zlate ribice"!"! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 ta bi bla pa tud za u ribo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.