seal 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hudo Seal!!! Dej se meca sliki! thx, meča - kdaj drugič, se mi ne da zej.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Vsak izgovor je dobr..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 ne gre skoz... nisem tolk sproscene sorte tule, pa se urednica sem. se mi ne zdi primerno.Morda pa slikam kak kolencek al pa glezenjcek kdaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne gre skoz... nisem tolk sproscene sorte tule, pa se urednica sem. se mi ne zdi primerno.Morda pa slikam kak kolencek al pa glezenjcek kdaj. nej ti bo k si lih urednica hehe, ampak za spicast kolencek pa vseeno velja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena slikca na hitr s telefonom se bom jz od Playgirl odjavla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 JUP JUP jup.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 si prehitro citirnila.. Mytsica, sem zbrisala spicast, ker pac - brez veze da jaz govorim kaksen je zdaj, pa kolencek... morda pa je okrogel. Joj nekje imam enga prav res, ko je gor kacji pastir (si tud premaknit nisem upala)... sam je navadna fotka pa ne vem kje je... tud za glezenjcek ne vem, ce imam kaksnega.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nMorda pa slikam kak kolencek al pa glezenjcek kdaj. ( tadesna je tu ful bolj debela kot pa pr men, se popach...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sicer ni nude, ampak mi je pa kjut...grebenček .... <{POST_SNAPBACK}>ena slikca na hitr s telefonom <{POST_SNAPBACK}> ( tadesna je tu ful bolj debela kot pa pr men, se popach...) Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Oh... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ( tadesna je tu ful bolj debela kot pa pr men, se popach...) Hudicha Marsa....tole pa ni kar tako...to je se bolj nevarno kukr kak grebenček.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ( tadesna je tu ful bolj debela kot pa pr men, se popach...)Hu hu, kake nogice! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 (*sam skoda ker se popach... - ne res, no!!! prisezem, kar popach se no... , kar debelejsa je, zakaj se ne popach na sushje recimo... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 sem vedla da me bos nadrla ko sem vidla da je tvoj komentar... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ( tadesna je tu ful bolj debela kot pa pr men, se popach...)Mogoče pa nista isti letnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 ma ne, ampak ker res no, se mi trapast zdi, ce je drugac kot pri meni, sem natancna... ce je taka, je taka, taka pac je... sam ce ni?! No mal pa tud kompliciram... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Apolonija, zelo všečna fotka! Seal Marsa, ful maš lepe noge. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No mal pa tud kompliciram... Fejst, vse tri tačke so dobre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> (*sam skoda ker se popach... - ne res, no!!! prisezem, kar popach se no... , kar debelejsa je, zakaj se ne popach na sushje recimo... )Kam pa gledam, vosu! Gledal sem desno sliko in ne desne noge, pa sem gruntal, kaj je na desni sliki tako strašansko debelega! Potem pa opazim še 2 posta z isto vsebino, da je desna debelejša samo virtualno ampak na desni sliki je leva noga. Na levi sliki sem takoj videl 2 roki med 2 nogama, sploh pa nisem bil pozoren na debelino desne noge, ker to pride od tega, ko desna noga leži na tleh in se mišica malo splošči, leva noga pa je pokonci, lepo izpostavljeno napeta in ima zato drugačno obliko. . Tako mora bit!Pa da ne rečem, da je desno bedrce in leva meča... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 x:Dx cela drama, ne, ne, desna fotka... je pri men v fotoshopu recimo taka - slim, vitka, dolga zgleda.Jo dam gor, ISTO fotko!!!!!!!!! x!x - nenadoma je debela in kratka... :xx!: ta ki je sam ena, ki je, sem zdaj vidla, se clo mal kriva. x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Sori, Marsa, ampak ti s maw zmešana....če je to debela noga, mam pa jst od slona nogo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 he he ženska nečimrnost......u bistvu prov posrečena stvar sam nogice so pa ...kake morjo šele nepopačene zgledat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sori, Marsa, ampak ti s maw zmešana....če je to debela noga, mam pa jst od slona nogo.... Ne govori, sem jo imel roki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne govori, sem jo imel roki A zato s pol tok opešan biw videt? Sej res...te fotke pa sploh ni gor, a ne? Bi šla lohk tud v nude... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> A zato s pol tok opešan biw videt? Sej res...te fotke pa sploh ni gor, a ne? Bi šla lohk tud v nude... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.