Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, fajn bi bilo videti kakšno fotko, za katero bi lahko z gotovostjo trdil, da ni iz revije. ja saj zato sem pa takrat dala tista okostja. Pa mislim da je bilo vec tega tule.... .. no saj pravim, v bistvu je cist joke, sam se ti nehote misel pojavi, da bogve zakaj oni ne da svoje slikce??Recimo ce bi jaz se sla kaj tacga, ZIHER ne bi dala kaksne ful dobre bejbe, pac pa kako tastaro odstekano al kaj tacga al pa kaksno zlo debelo (take tedaj nisem nobene nasla, pa sem dala drugo skrajnost). ce je ze joke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ammmm... pomoje pa lahk vsak da tist k mu pase. se izrazi tako kot mu pase. morda danes tako, jutri drugace, nekdo pocasi, nekdo hitro... nekdo bolj varno in preracunljivo, nekdo manj... nekdo z maskami nekdo brez... kot v zivljenju... nismo vedno povsod povsem odprti in nekateri ljudje potrebujejo cas, zaupanje, obcutke varnosti, skrivavnje, maske, dozorevanje osebnosti, karakterja, vrlin, obcutkov, rast zavesti, razumevanje, socutje, spontanost, kreativnost... naj davsak kar mu pase... konec koncev mar ni vseeno ali se razgali tule povsem ali pa se ne... no, v nekem merilu je vseeno. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 saj ni slo za nude.... gre za dajanje tujih fotk gor, kao da smo to mi.ja, se strinjam, vsakdo kot zeli, samo potem pa mora racunat tud na to, da bo vsakdo tud sprejel kot bo zelel.In ce nekdo da svojo fotko, verjamem da se mu trapast zdi, da en da pa fotke manekenk pa dobrih bejb, saj ce je, itak dbest, zakaj pac ne da svoje. v tem smislu. ampak ce pa nekdo ni iskren in se je odlocil, da se bo sam stosiral, pa verjamem, da mu ni do tega da bi dajal svojo fotko. kdor pa je tak kot je, pa nima cesa skrivat, nicesar se sramovat in ima tud faco se pokazat. cveka pa tuje fotke gor daje pa lohk vsak.men je to brez veze, me pa ne moti, itak prec vidim, sam namenoma ne trzam in nic ne recem. Se je pa tud ze zgodilo, da je kdo s foruma 'potrdil', da je nekdo od clanov na fotki, ki jo je dal, pa to ni bilo res.ne stekam fore. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 medtem k čakamo.... na pikico... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Tole je pa pikica Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Jihaaaaaaaaaa.....kok se bomo slinl....nino, pohit! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 uuuu big bejbiiiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ninč se je ustrašu da ga dons res pretepem.... hahaha Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuuu big bejbiiiiii Big? Kva nej pol jst zate rečm? Huge? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Damn good, včas celo Enormous... hehehehe... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ja, damn good bi blo kr prov za najine....kaj čva, mava pač dobre! Se morva same pohvalt, k nč ni odzivov še! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 evo js sem legitimni poznavalec... pa morem rečt pa še za obedve Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 tenk ju.... Kar je res, je res! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 hehehehehehe sej gre po cifrah:AlmostBetterCuteDamn goodEnormousFake Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Tut od učeri z Krvavca... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Apolonija, a s mela sol na ramenu? Ja, pol mam jst cute damn good, aiwa?....kokr kera znamka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 odbito a ne? hehehehe lahk rečš damn good cute... se bolš sliš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 cute pa damn good, to bi bil kratek opis ja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Apolonija, a s mela sol na ramenu? hehehehe....ne tok sm si bla všeč, da sm se hotla kr ugriznt Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>cute pa damn good, to bi bil kratek opis ja Kva pa ti veš? Po slikci se ne da čist vedt, pol šele, k otipaš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 hihi js sem jasnoviden... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ja, sej glupo je res dajata druge fotke gor... sam ce jih zt, k jih je sram in se ne sprejemajo je 1, drugo pa ce se zeza na pac, recimo temu nezrel nacin itak, ce je v tem sploh kaj zrelega -----------...men je to brez veze, .... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva pa ti veš? Po slikci se ne da čist vedt, pol šele, k otipaš... aha Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha robčk? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Aiwa, ta je skor taka kot ona prej, mal se obrnes lohk pocas, pa se eno od zgoraj ruknes lepo, pa bo. Pikica, lep dekolte, sam nekam velik blaga je za nude pa za tele dneve vroce. Apolonija, fajn, mal hrbta vidmo, ampak bi lohk dala kaksno bolj drzno, glede na to, da si upas, pa da mas ocitno kar nekaj primernih fotkic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.