Apolonija 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Apolonija, fajn, mal hrbta vidmo, ampak bi lohk dala kaksno bolj drzno, glede na to, da si upas, pa da mas ocitno kar nekaj primernih fotkic. Marsa me izziva???? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 sem ze mislila, da si rocno priletela s kako novo fotko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Tudi jaz gledam tale izziv Marse! Pogumne punce! To mi všeč....nekam free...Fajn...sej je vročina in bi verjetno kar vsi skočili iz cunj...Ne prevroč dan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> sem ze mislila, da si rocno priletela s kako novo fotko. BO?(še ena ud učeri) Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Kaj naj rečem....lepo...impresionistično.... kako lepo je življenje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj naj rečem....lepo...impresionistično.... kako lepo je življenje! Tenx... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Apolonija - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Apolonija, tebi pa vse poze pašejo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>You go, girl. super si, lepotička ja no....ce me je pa Marsa izzvala....veš da to ni kar tako... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Apolonija, tebi pa vse poze pašejo Em...hm.. ..hehe...ja, a veš da mi res...hahahhaha.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nimam pogum za kej takega Reva tko kt jest Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene pa lahko izziva kolikor hoče pa ... ne dam. nimam pogum za kej takega Eni za neki, drugi za kej druzga... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ta pa pa ni glih nude....so pa cosmo zapovedi...lahko bi bilo naslov:"kako je Apolonija preživljala vikend".... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>mmm, maš sochen vrat Bobnar Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene pa lahko izziva kolikor hoče pa ... ne dam. nimam pogum za kej takega jaz pa ne energije pa zivcev. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 pa zivcev, sem se dodala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>štos je biu sicer pa itaq ne bi imeli ne vem kaj za videt saj pr men tud ne, tam ena spicasta kolenchka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 no to pa tud pr men. :P ne bos me, ne! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Lubke moje...napake so del nas....in so lepe, ravno zato ker so naše.....močne roke, špičasta kolena....kjut kjut....če je dober fotograf.... prilagam dokaz o mojih rokah.... :xx!: Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ment ud. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lubke moje...napake so del nas....in so lepe, ravno zato ker so naše.....močne roke, špičasta kolena....kjut kjut....če je dober fotograf.... prilagam dokaz o mojih rokah.... :xx!:Jaz vidim samo joške Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz vidim samo joške Si mislil prsa? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>moški Moški...o larifari...(pravi Helenca) Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si mislil prsa? A si mislila prsi? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.