Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A si mislila prsi? Žleht Ja, lubček, prsi sem mislila... (.)(.) Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Jst pa zdle nahitr tamle preletim zadnje objave.. in tko ko kak disleksik pobrkam pa ne črke ampak vrstice in mi vn pride Domače živali in spodaj nude... pogledam, evo pa sem dve temi eno za drugo kr združla.. sem se že glih skor začela sprašvat kak je možn domače živali njud videt? A pobrite, al kak drgač ko da niso njud.. da jih oblači kdo? Pondelk, ne?! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 No, sej jaz sm to tudi mislil, ko sm rekel joške (joške so tiste tavečje) Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 a ves kaj jaz vse preberem tule vcasih, ko na hitrico preletim naslove!!! :D Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 verjamem marsi... mistica, hihihi.. kak šele tvoji smajliji gledajo.. ah.. sem se zdle na Smile spomnila.. no pa sej un k ga mamo v hladilniku doma od lastnika Smile bo isto, če ne prav tak dober.. A vam je kej vroče..pje bo tehle nude fotk, če bo poletje tako.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Full ste face, vedno me v dobro voljo spravite in nasmejite Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 V imenu mojega dragija.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V imenu mojega dragija.... Kul, k ni zdepiliran... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se strinjam, čeprav že kar vidim kakšne komentarje.Super fotka! Logično, pol je tip kot kaka baba-oz.napol buzi. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Men je tud dobra fotka, taka... hm, 'konkretna'. a tip pusti (najbrz ja, ce pravis 'v imenu')? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men je tud dobra fotka, taka... hm, 'konkretna'. a tip pusti (najbrz ja, ce pravis 'v imenu')? Ja, v bistvu je na svoj body ponosen...glede na to da ima 38 let pa geštel boljši od precej mladcev.... rito pa tako, da se ti zmeša... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Te pa še to Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 fajn zgleda res, ja! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 :eek: Milf????A to si ti????Pih! Ta je tud skoraj konkretna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Te pa še to Očemo još! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> :eek: Milf????A to si ti????Pih! Ta je tud skoraj konkretna. Mah, če pa ženske tolko govorite, da si dedi ne upamo <{POST_SNAPBACK}> Očemo još! Primi, dost bo to Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Zadnje čase postaja zanimivo hodit v temo nude... Kul, posebej za Milfa ... makni roko Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Hudo, Milf, bravo!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah, če pa ženske tolko govorite, da si dedi ne upamo Primi, dost bo to Pih! :!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ena še preden sm postal rdeč aristokratska belina :xx!: Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 , ja ti si pa res se bolj bel kot ich. aha, no no, to to... kul, se tipi s fotkami na plan. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Zdaj sem že rožnat Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.