Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 jaz sem pa clo ze beige. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 jz sem po ne vem kolkih obiskih solarija, in enmu tednu morja končno bež... hehehehhee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Jaz sem tudi svetlo bela, ampak čudno, ko sem zelo temnolasa po naravi pa zelene oči imam.Nikoli ne porjavim, pol pa zapravljam celo premoženje za kreme za samoporjavitev...so bolj zdrave (melanom pa to). Vsaj nekako zgleda... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 cudno res, ce si temnolasa. A zelene oci imas, wow! So mi vsec zelene oci.Jaz mam vcasih tud zelene, sam zelenorjave v bistvu, clo modre mam (obroba je modra)... ce je pa taka pa taka svetloba, mam pa clo oranzne in clo rumene sem ze imela! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Te pa še to u vidi vidi ....am... dej prstke mal odmakn Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>medtem k čakamo.... na pikico... <{POST_SNAPBACK}>Tole je pa pikica <{POST_SNAPBACK}>Tut od učeri z Krvavca... <{POST_SNAPBACK}>BO?(še ena ud učeri) <{POST_SNAPBACK}>Lubke moje...napake so del nas....in so lepe, ravno zato ker so naše.....močne roke, špičasta kolena....kjut kjut....če je dober fotograf.... prilagam dokaz o mojih rokah.... :xx!: <{POST_SNAPBACK}>V imenu mojega dragija....Apolonija <{POST_SNAPBACK}>Te pa še to WTF Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Te pa še to To mi je pa nekak znano???? Hm, od kje že? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 heheheheeee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To mi je pa nekak znano???? Hm, od kje že? Vidis, a ne, men tud. od kje ze?? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vis, a ne, men tud. od kje ze?? Najbrž sva mele iste sanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 zgleda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zgleda. Nemoj da ideš mojom ulicom! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 dogaja dogajaaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj je to za eno truplo ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>dogaja dogajaaaaa dogajaaa.....dogajaaaaaaa.....skor do jajaaaaa zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nemoj da ideš mojom ulicom! jah glih gledam, kje vse hodim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj je to za eno truplo ? zgorn del trupla: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj je to za eno truplo ? ne to je tarantela Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne to je tarantela Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, a ni butasto ... jst bi bila ful rada bolj rjava. Pol se pa pacam s temi kremami, da zgledam vsaj kot človk. Sam kaj, ko včasih vsa lisasta postanem. katero kremo pa uporabljaš? La Prairie- soleil suisse z zaščitnim faktorjem 16(sprej) ali pa Diorjevo (tudi sprej) auto bronzant. Prva je pošastno draga (17 jurjev, druga je samo 6, ampak to bolj priporočam). Prej en dober peeling, depilacijo pa je super. Nič flekov- pogoj pa je dober peeling. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Od kdaj pa dovolijo objavo posnetkov iz sodne medicine? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 17 jurjev je pa res prav posastno. Moja frendica rece 'zverinsk'. enkrat sem blazotno pospravila vse in je prisla in je rekla - zverinsk! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nemoj da ideš mojom ulicom! Kupila si pištolj od švercera na crno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.