Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick govori resnico jaz pa ne x;)xSorry Mick P a ajde, da vidimo.. Če ti nimaš kej levovskega v svojem chartu, naj me hudič vzame! sploh zadnje cajte to opažam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bevsk, bevsk k nogi.... ...a francosk znaš tud? Samo menage a trois obvladam...Et toi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ufff kok je vroce...Bog dej dedcem pir, babam pa pamet!! Al pa lih obratno? Smart ass Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> thx za izkušnje Michelle in Primavera. Ful sem skeptična do teh krem. Pred leti sem si jih nekaj kupila, pa je vse na rumeno vleklo :xx!: Poleti se pa pacamo z Niveo Karotiem, pol pa nč belega ne smeš oblečt-ampak ta je za sončenje.Si grem jutri nabavit, tole zadevščino, ker grem čez vikend na morje, zgledam pa kot bi bila doma iz Irske Koliko dni pa drži? na 3- 4 dni obnavljaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo menage a trois obvladam...Et toi? Moi aussi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo menage a trois obvladam...Et toi? Sori k se vtikam, zadnje tri ki sem poznala s to foro se ne marajo več samson wtf iz ur problem? Vroče? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Jah kaxne pa zdaj kvasis, kle se zgovrjate o tem kere kreme ne puscajo lis, a za trebuscek vam je pa kar vseen??Kokr bi kupoval avtoradio za avto, ki ga nimas... ufff kok je vroce...Bog dej dedcem pir, babam pa pamet!! Bo kar drzalo!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bravo, za jajca, čeprav se jih ne vidi a ves da sem hotla glih to napisat!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sori k se vtikam, zadnje tri ki sem poznala s to foro se ne marajo več samson wtf iz ur problem? Vroče? Kaj pa govoriš, vendar? jaz govorim o glagolski strukturi faire le menage a trios, voditi tričlansko gospodinjstvo...KAJ si pa ti imela v mislih? Deljenje mi nikoli v življenju ni bila najljubša panoga.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa govoriš, vendar? jaz govorim o glagolski strukturi faire le menage a trios, voditi tričlansko gospodinjstvo...KAJ si pa ti imela v mislih? Deljenje mi nikoli v življenju ni bila najljubša panoga.... ž ne se pa frenč Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa govoriš, vendar? jaz govorim o glagolski strukturi faire le menage a trios, voditi tričlansko gospodinjstvo...KAJ si pa ti imela v mislih? Deljenje mi nikoli v življenju ni bila najljubša panoga.... Primi tebe bi pa res vzel zraven , samo pikico morš vprašat Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Te pa še to Opa,Milfi, samo roka me moti! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> pokvarjenka mersi boku ...bom tole vzela kot kompliment Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Primi tebe bi pa res vzel zraven , samo pikico morš vprašat Ne vem, kaj mam jst pr tem...če ti tko paše, si le dej duška...brez mene...jst sam menage a doix prakticiram.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Primi tebe bi pa res vzel zraven , samo pikico morš vprašat Pikici kar mirno prepuščam gospodinjstvo.. .Sveže Vilede se mi bolj dopadejo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikici kar mirno prepuščam gospodinjstvo.. .Sveže Vilede se mi bolj dopadejo... Milf, dragi, zdej s pa zvisel na celi črti...mogoče bo pa Katrin za? Kdor z malim ni zadovoljen...sej veš, kako gre to naprej, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Opa,Milfi, samo roka me moti! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> jst sam menage a doix prakticiram.... Misliš " a deux", ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 sami jacki. pol bi se pa vsi usrackal.dajte dajte, a trois, ja, prec bi s kakimi ljubosumnimi scenami pa taksno...vsi so pa seveda 'za' kao. me prav zanima. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Misliš " a deux", ne? to je po naše....hehe....ja, jebat ga...kje je 1. letnik SŠ? undeuxtroisquatrecinqsixsept huitneufdixonze douzetreizehm...zaribal....cent...evo, pa smo do 100 pršli Na, zdej pa popravli..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>to je po naše....hehe....ja, jebat ga...kje je 1. letnik SŠ? undeuxtroisquatrecinqsixsept huitneufdixonze douzetreizehm...zaribal....cent...evo, pa smo do 100 pršli Na, zdej pa popravli..... Dobro si se izvadila , hehe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobro si se izvadila , hehe! ti čist potihm neki povem...5 sm najprej cinc napisala, pa mineki ni štinmal in sm pol letela popravt, predn s vidla...uf....kera laufarija! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 kao. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ja te pa nič ne Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ja ne vem, to se vi zmente, ko se jaz, ni 'nic'. Vi ste pusyji med nami, ne jaz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.