Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

saj sem jo ze dala.

cak mal

OK, zdaj je ne najdem, sam je pa tud s tamalim in mi je blazno vsec fotka, ker je dinamicna.

pa jo dam se 1x. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Se ga spomnm, ja x;)x :palec:

Sam tu pa men zdej nbene fotke ne pokaže. :inocent:

Bemu, jst pa mam srečo, da moje bejbe velik boljše zgledajo k jaz........še dober. x8Dx x:o)x x:Dx Fotk pa nem rajš gor deval, ne rabm 500 os-ov od luna-tipov..... x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>

:palec:  :palec:  :2src: fotka za jumbo plakat

xokx to mi pa pomeni... ker tud vidim da imas smisel za... skladnost in vse...

si ze mroda enkrat mi rekla za eno mojo fotko, da je kul... v tem smislu, pa sem si zapomnila. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tale sicer ni nude,samo sem pa kot čokolada x:Dx (me spominja na to, da prihaja poletje) x:px x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Tale sicer ni nude,samo sem pa kot čokolada x:Dx (me spominja na to, da prihaja poletje) x:px  x8Dx

pa si res, kot cokolada, po barvi, mehkobi in sploh! :palec: x:Xx

Picasso

Hvala,Mick,Santos,Sstane, Marsa! x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>P x:Dx  x:px a ajde, da vidimo..

:O:  Če ti nimaš kej levovskega v svojem chartu, naj me hudič vzame! sploh zadnje cajte to opažam! x;)x

Sonce Rak 08°24`35 8

Luna Skorpijon 24°13`52 1

Merkur Rak 08°46`54 8

Venera Dvojcka 05°26`47 7

Mars Lev 13°14`13 9

Jupiter Ribi 17°47`18 4

Saturn Rak 08°20`28 8

Uran Tehtnica 23°39`39 12

Neptun Strelec 07°26`46 1

Pluton Tehtnica 04°08`09 11

Astroloska hisa Znamenje Stopinje

I. hisa - Ascendent (ASC) Skorpijon 12°51`24

II. hisa Strelec 12°06`25

III. hisa Kozorog 17°38`55

IV. hisa - Imum Coeli (IC) Vodnar 25°23`48

V. hisa Ribi 27°47`36

VI. hisa Oven 23°00`42

VII. hisa - Descendent (DESC) Bik 12°51`24

VIII. hisa Dvojcka 12°06`25

IX. hisa Rak 17°38`55

X. hisa - Medium Coeli (MC) Lev 25°23`48

XI. hisa Devica 27°47`36

XII. hisa Tehtnica 23°00`42

Če to kaj pove xnckrivx , en Lev je not x:Dx x;)x x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

Conti, lušna kot vedno :palec: , sam moram priznati, da so mi zadnje čase bolj všeč tvoje nove fotke, ko si vsa nežna in fajn... x^x

Marsa, špehasta... x:Dx ...kolk si hecna včasih v komentarjih svojih fotk...

dobra si, ni kaj.. :palec:

Astra

Per aspera ad astra

Hvala, Astra! x:Xx x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>A ti bi z Milfom in z Mickom? :O:  :O:  :O:  x?x  x;)x  To bosta Mickeni in Smilfceni vesela... x:Dx

:wOOt: :wOOt: račun z ali brez krčmarja?

<{POST_SNAPBACK}>Mah, ne bi...bi pobegnla....sanjam pa lohk, e ne? x:px  x;)x  Res mi ni za več kt enga met v postli...če je dober, je to zame čist zadost! x;)x

A ti bi pa z Milfom pa Sealom?????? :o|o: No! x:Dx

:wOOt: :wOOt: teritorij razdeljen x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>ni glih nude, je pa poletna, tim in jaz avgusta 03.

Ljuštkana sta x:Xx

<{POST_SNAPBACK}> ker sem v bistvu precej shpehchkana. :D pa tko trapast se spet drzim...

Grozljivka xokkx kako simpatično-trapast špeh x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>OK, zdaj je ne najdem, sam je pa tud s tamalim in mi je blazno vsec fotka, ker je dinamicna.

pa jo dam se 1x. :)

Ful dobra fotka, res za na plakat xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Tale sicer ni nude,samo sem pa kot čokolada x:Dx (me spominja na to, da prihaja poletje) x:px  x8Dx

Kakšna bejba, o la la , pa barva. Jaz imam lahko tako, samo če me namočijo v ibitol x;)x ... Contesa, razturaš :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

recmo da res ker se ti ke v gatke vid. xDDx :palec:

Lustna si kot vedno, zivahna, dinamicna in nasmejana. :palec:

Cosma, Astra, xDDx x:Xx x;)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ni glih nude, je pa poletna, tim in jaz avgusta 03.

:2src:

Ti se ne staras a ne? xrolleyesx x:o)x

Luskana fotka ful....kopalke pa...lih tak model, k jaz rabim za moje "bogastvo"....te barve so mi letos ful usec...prej mi niso bile, ker so bile prezive zame ( ne vem kva je letos z mano x:o)x ).

Una tadruga je pa sploh dobra...me spominja na cajte, ko sem bila mulka in me je fotr metal v vodo tako xsrcx x:Dx

Contesa :palec: A nismo tako ( ali vsaj podobno) fotko videli ze kar nekaj casa nazaj? fajn v glavnem x:)x

todi:

Lustna si kot vedno, zivahna, dinamicna in nasmejana.

xyesx xyesx xyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>

Luskana fotka ful....xyesx

Ti se ne staras a ne?  xrolleyesx  x:o)x

:2src: x:Xx kaksne dobre mas, Mich! x;)x

recimo tule sem bila mal bolj debela pa za svoje pojme slabs zgledam kot lani, pa je bilo eno leto prej, tko da ni vedno sam to... staranje... staranje se da v bistvu nekak ful upocasnit, sam morda ti to uspeva sam, ce se s tem ne obremenjujes. Ce si za to ne prizadevas prevec.

recimo v lajfu sem bila enkrat samkrat pri kozmeticarki, pri 41., kreme proti gubam pa se v zivljenju nisem uporabila. x^x

Saj ne da jih nimam... ampak menim, da tolk bi jih vseen imela.

men je najbolj pomembno dobro se pocutit - ostalo pa samo pride. xDDx x8Dx xcivx

Picasso

baje ni fajn kreme za gube začet uporabljat, oz. jih pol kdaj nehat.. pol se pa pozna.. če je res xnckrivx

drgač pa full folk zdej mlajše zgleda ko včas.. pa tud nosimo se drgač..

Mushi

tako tudi jaz mislim, Mushi... v obeh tvojih postavkah.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...