Apolonija 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Drugic-plavalna ocala, ko bos njene slikce gledal... 1. oci ti ne bo treba iskat po tleh 2. nic ti ne more v oci spricnt hahahhahahahaha kaki nasveti.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 OK da smo si na jasnem. Jaz nisem dobesedno oslepel. To je bilo samo v prenešenem pomenu. Drugač, če bi zarad takšne slike ljudlje oslepeli, bi to takoj države izkoristile kot orožje. Joke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>OK da smo si na jasnem. Jaz nisem dobesedno oslepel. To je bilo samo v prenešenem pomenu. Drugač, če bi zarad takšne slike ljudlje oslepeli, bi to takoj države izkoristile kot orožje. Joke. Eh pa je šla moja bojna strategija v nič..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Saj slučajno nisi teroristka ne. Ker če si bi drugač prišla do sovražnika pokazala določen gib in ta bi padel v nezavest. To je še hujše kot karate. Pa še neslišno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 hehehehe apolonček... teroristka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Apolonija....glb... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tkole pa rata če sam sebe fotkaš.... k sm opazla da že celo večnost ni nubene fotke..pa evo mene opet Skoraj, kot Marsina bejba, z malo domišljije si lahko predstavljaš vse sorte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj slučajno nisi teroristka ne. Ker če si bi drugač prišla do sovražnika pokazala določen gib in ta bi padel v nezavest. To je še hujše kot karate. Pa še neslišno. huh no ja no v familiji mam ene dva vojaška norca...tko da - u never know... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Apolonija=biolosko orozje!! Apolonije fotke=kemicno orozje!! Hvalabogu da mamo tebe, ce ze virusa crnih koz nimamo!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>huh no ja no v familiji mam ene dva vojaška norca...tko da - u never know... Samo ko se onadva kregata moreš ti najbrž posečt vmes in pokazat kdo je šef familije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tkole pa rata če sam sebe fotkaš.... k sm opazla da že celo večnost ni nubene fotke..pa evo mene opet Kwa imaš lepe melone...tak sočne ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Končno mi je en povedal kaj na fotki je......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Apolonija=biolosko orozje!! Apolonije fotke=kemicno orozje!! Hvalabogu da mamo tebe, ce ze virusa crnih koz nimamo!! hahahahaha- vsaj za neki sm dobra Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo ko se onadva kregata moreš ti najbrž posečt vmes in pokazat kdo je šef familije. Itak... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Končno mi je en povedal kaj na fotki je......... OooooOOOOooo kok si ti en hudichek... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kwa imaš lepe melone...tak sočne ! melone....hehehe...to pa že dolgo nisem slišala..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Končno mi je en povedal kaj na fotki je......... Jaz tudi nisem bil takoj ziher Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 a kdo ve kaj je to? bom naredu sestavljanko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 he he he to so najbrž noge Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 heheh noge so dost mal za hec... emmm ja buši Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 ja ampak ne moj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 sestavlanko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, dobre boksarice imaš....Kaj pa naprej? ma to so tangice heheheh... emmm ja naprej je pa samo za tisto k bo to to al kako se že reče... ammm ja bom kšn prst al pa noht še pokazu naslednjič, sej delam sestavlanko, hehehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne ti meni tangice, ker vem, da ni res...To so kar lepo take fine tesne boksarice....Ali pač? Daj še eno fotko, da se bolje vidi ma ne no niso boksarce, so pač neki drugega ej dost sm pokazu, še preveč... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 neki drugega Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.