aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 opala ... vroče Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>opala ... vroče Ej, zdaj mi bo pa še nerodno . Bom kar svojo fotko umaknila......... x:Ix Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ah dej no... sej se sam hecamo.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 taku taku nasmeh do ušes Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Sadje je zdravo Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 OK devica ne mi rečt da to slučajn raste na vašem vrtu. Ker če da to pomeni, da si ti venomer obkrožena z big things. Ali se pa samo motim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Kak bo šele "big thing" ko bo dozorelo. Sorounded by many dicks and waiting to bukakke me. Heaven's garden for some girls. Devica, mate kak vrt kjer na brajdah rastejo lulike??? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 grem zdej po digitalca tacas mi pa povejte kaj bi radi vidli, pol k pridem nazaj bom pa pofotkal.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>grem zdej po digitalca tacas mi pa povejte kaj bi radi vidli, pol k pridem nazaj bom pa pofotkal.. Noge pa hrbet!Da vidmo kok si dedca!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>grem zdej po digitalca tacas mi pa povejte kaj bi radi vidli, pol k pridem nazaj bom pa pofotkal.. noge in trebuh... na isti fotki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 brez cunjic ane Bast Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 kakopak, sej smo v nude... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 No, sem moral najti način, kako najhitreje pregledati 20 strani, ko je tako malo slikc. Imam eno idejo, a o tem na koncu. Kar neja punc me ni razočaralo. Apolonija, ker dela lepe fotke (nekaj se dogaja, izgleda bolj divje, kot pred mesecem dni; a ma kakšnega novega fanta?) videl sem tudi eno lepo fotko z očali, ki ji zelo pašejo. Todika, ker je kakšno svojo slikco izbrisala - saj ni vse za vse ali cel svet. Aiwa ima o tej temi tudi zdravo mnenje. Marsa je spet pokazala svoje adute (noge) To je pa tudi vse, kar sem si zapomnil v parih minutah skozi 20 strani. Na koncu bi spoštovanemu uredništvu predlagal novo funkcionalnost - naročiti se za nove odgovore v temi - kadar so zraven tudi priponke! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 dobri ste Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 a bo tle še kaka nude fotka padla? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>noge in trebuh... na isti fotki mrbit pa bo kaj zvčer noge in trebuh na isti fotki hm hm prmejdunej mal iznajdljivosti bo treba, pa kak jogijski položaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 a ČB velajo? toliko o izvirnosti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Kokica se čist strinjam s tabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Naum komentiral, da nau mislil, da sva si kej v sorodstvu...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 evo js mam pa sestavljanko;) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 A to je sestavljanka iz tebe???? Seal, na ta tretji maš pa tangice, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 iz mene ja pa brez tangic Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> iz mene ja pa brez tangic Kje maš pa lulčka? Dobr s to čez naredu...se nč ne vid...use your imagination, a ne? Sm mogla it še enkrat ščekirat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Nino,dobra scena, zakon ! Sem opazil, da ti tam pri kolenu nekaj visi...? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.