Mick 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Te pa ga daj ti, no..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> che bi mu tich zrastu tko dolg kokr ma gobec....bi g z veseljem objavlju.... zlomk Kako, a si pol ene vrste Bernarda Jeklin, da bi objavu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Te pa ga daj ti, no..... no....k bom pa s svojim tichom tvoj gobec dosegu....bosh moral pa dobr fafat zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 sam sej a je že bil gor kak ... hm men se tud ne da lih gor ga popat, če bi bil bolj anonimen wuhu tko pa hm... nope Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> no....k bom pa s svojim tichom tvoj gobec dosegu....bosh moral pa dobr fafat zlomk Če ga boš kdaj slučajn......boš ostal brez Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako, a si pol ene vrste Bernarda Jeklin, da bi objavu? sej "lep" je tut prblizhn tko zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Misliš, če je "pi.da, pa še stara povrh"? Joj, ne, ampak ti kot sodni izvedenec medicinske stroke bi lahko razlikoval med čim, ne? Bernarda je kul , ima stil, karizmo in dolg jezik. Meni je faca, ap še pse ima rada! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Hehehe, sam jst sm specializiran za mlajše pi.de Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, sam jst sm specializiran za mlajše pi.de pa she to sam zato, de jih lohk prepricha de jih nau bolel, che jih bo z mehkim zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, sam jst sm specializiran za mlajše pi.de No, saj! Tako je to, ko ginekologa vprašaš, zakaj se je ravno za to specializiral... Torej, Mick, zakaj nisi ortoped in ne ginekolog? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa she to sam zato, de jih lohk prepricha de jih nau bolel, che jih bo z mehkim zlomk Zlomk, a je kaj narobe s tvojim spolnim življenjem? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zlomk, a je kaj narobe s tvojim spolnim življenjem? zakaj vse po seb sklepash? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To se tud da? Morva it na pir, da mi razložiš kak.... ejjj....jst delam v showbiznisu...ne v cirkusu....pa se ne morm okol kazat s takimi k si ti zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> zakaj vse po seb sklepash? zlomk tooočn tko Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, saj! Tako je to, ko ginekologa vprašaš, zakaj se je ravno za to specializiral... Torej, Mick, zakaj nisi ortoped in ne ginekolog? Za ginekologa vem zakaj ne......k bi rad še naprej mel rad pi.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 F... kaj ko bi šli na chat? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za ginekologa vem zakaj ne......k bi rad še naprej mel rad pi.... pr ortopediji bi pa najprej rabu strokovnjka za MICK-ro vezja zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>F... kaj ko bi šli na chat? A na chatu se F....? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A na chatu se F....? a nis vedu....te lahko kdo Fsiple zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ejjj....jst delam v showbiznisu...ne v cirkusu....pa se ne morm okol kazat s takimi k si ti zlomk Ja, tud men bi bl pasal, da naju neb vidli skup..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja, tud men bi bl pasal, da naju neb vidli skup..... pol pa nehi sanjat o skupi it na per :xx!: zlomk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> a nis vedu....te lahko kdo Fsiple zlomk Fsiple? Pa sm reku, da sm vedu, da si štajerc.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fsiple? Pa sm reku, da sm vedu, da si štajerc.... ma to posledica od dons k sm se tistih par km pelu chez mozirje :xx!: :xx!: ergo chez shtajersko :xx!: :xx!: :xx!: zlomk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Maš srečo, da si preživu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maš srečo, da si preživu.... priznam....bilo mi je slabo :xx!: :xx!: :xx!: zlomk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.