Mick 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Pa saj pravm, treba ga mal osrečit, mogoč bo pa pol postal fajn......hahahaha Hihihi, sem vedu, da se bo takoj zaljubu vame, tak k vsi d(i)r. ipd tuki Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa saj pravm, treba ga mal osrečit, mogoč bo pa pol postal fajn......hahahaha Hihihi, sem vedu, da se bo takoj zaljubu vame, tak k vsi d(i)r. ipd tuki mislim, da s tem smehom kot je "hihihi" pokažeš na kakšnem mentalno-duševnem nivoju si.. verjetno živiš še pri mami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A si se ti kaj pogledal zadnje čase v špeglčka? Si že ja čist posušen-torej niko i ništa Eni pač pritegnemo pozornost na malo bolj pristen in normalen način, ti pa imaš tako bedne, da......že kar...... :xx!: Sem že zadnjič rekla, da je škoda besed....in eto, tokrat pa res: te dam na IGNORE...... Res škoda vsake besede in sekunde za takšnega gumpeca kot si ti...... punca, če pa si že tako pametna, da veš kdo skuša pridobit pozornost itd. hmm kako pa to,da nisi ugotovila, da se jaz delam samo norca iz takših kot si ti, ki si tu res iščete pozornost in vsak da objavlate svoje slike? povrhu vsega tega, pa se še zabavam, ker niste samo iskalci pozornosti, ampak ste tudi tupasti, nekateri in se na veliko obremenjujete z nekom, ki se bo ravnokar posušil po tvojih besedah in za katerega je škoda vsake besede.... "Res škoda vsake besede in sekunde za takšnega gumpeca kot si ti...... " če bi to držalo, potem takem nebi bilo tega posta zdaj tukaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mislim, da s tem smehom kot je "hihihi" pokažeš na kakšnem mentalno-duševnem nivoju si.. verjetno živiš še pri mami dr. moreno je pa dr. psihiatrije.....in to čist zanič dr. . Mislim, da je bl za tvoje simpatizerje značiln, da živijo pri mamah al pa od mam..... Dijo mujcek, sm tu že tak preveč časa porabu za modele k si ti...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> dr. moreno je pa dr. psihiatrije.....in to čist zanič dr. . Mislim, da je bl za tvoje simpatizerje značiln, da živijo pri mamah al pa od mam..... Dijo mujcek, sm tu že tak preveč časa porabu za modele k si ti...... gospod pravnik, da se ti ne bo zamajal stolček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>gospod pravnik, da se ti ne bo zamajal stolček zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Hehehe, dr., da se ne bo teb kaj zamajal......in to ornk. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, dr., da se ne bo teb kaj zamajal......in to ornk. meni se maje postelja vsaki večer, preden zaspim tebi pa se bodo majala tla pod nogami vsak čas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A nisi rekel, da si že preveč časa porabil zanj? :xx!: Dajmo, družno ga ignorirajmo....... Potem mu bo pa dolgočasno in se bo skidal drugam...... meni dolgočasno nikoli, imam veliko pacientov, ampak tle ste še hujši pacienti od mojih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 :xx!: torej če nisi po okusu večine :xx!: ga moraš ignorirati... hudo.... kako lepo si pišete osebne izkaznice, samo spravocirat vas mora nekdo... torej pihat v isti rog, biti ovca .... pa si "jack" :xx!: hvala lepa dr. moreno le s sekirco in mačeto naprej.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Privat se ne družim s tistimi, ki mi ne pašejo, k mi je škoda dragocenega časa. Zdej mi ga počas tud tu zmanjkuje, pa še zapostavljam tiste, k so mi ljubi, torej .....Hahaha, ovca.......tvoja mama je ovca. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 ja itak ,mystika, mi se imamo radi... kaj pa vi in svet je tak, kakršnega vidiš s svojimi očmi... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A nisi rekel, da si že preveč časa porabil zanj? :xx!: Dajmo, družno ga ignorirajmo....... Potem mu bo pa dolgočasno in se bo skidal drugam...... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Kwa je dej tlele spet ratalo.... a bo treba po mizi usekat..... Dohtarček welcome heheheh jupie svež veter.....je pasal mal osvežitve in nova sapica..sploh taka osvežilna za nasmejat...... preveč smo zategjeni folk......tempo življenja vas bo potegnil sam vase in spodkopal..kmalu se še smejat od srca ne boste več znali.....ampak samo z očmi in grdim pogledom boste švigali povsod naokrog Ne se kregat.....mir v bajt mora bit!..... Mam občutek da tukaj vse prej kot lunca gunca vse lunatke in lunate,kaj ste tolk zaprti ljudje,sprejmite ga kot nekaj posebnega.....sej nismo vsi isti..... i ne znamo vsi sam kimat Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>punca, če pa si že tako pametna, da veš kdo skuša pridobit pozornost itd. hmm kako pa to,da nisi ugotovila, da se jaz delam samo norca iz takših kot si ti, ki si tu res iščete pozornost in vsak da objavlate svoje slike? povrhu vsega tega, pa se še zabavam, ker niste samo iskalci pozornosti, ampak ste tudi tupasti, nekateri in se na veliko obremenjujete z nekom, ki se bo ravnokar posušil po tvojih besedah in za katerega je škoda vsake besede.... "Res škoda vsake besede in sekunde za takšnega gumpeca kot si ti...... " če bi to držalo, potem takem nebi bilo tega posta zdaj tukaj dr. moreno..nisi mi simpatičen, vendar za zgornje besede ti vsekakor pripada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni dolgočasno nikoli, imam veliko pacientov, ampak tle ste še hujši pacienti od mojih Stari, chil out.nekaj si se zagnal, pa ćist po pravici ne vem kaj sploh hočeš povedat-pokazat....Stari, daj se malo skuliraj,pa nea bodi lih to kaj si lih morda za tem tvojim, morda celo novim compom pokazat, da si. Stari. zamazal si vse teme že ornk, pa vem, če bi te videl kje na kakem trgu, bi s svojim karakterjem zamazal še tega, daj, umiri se malo pa napiši kaj pametnega..., če lahko???? Če pa ne, da se spokaj dol pa bo vse kul, ni panike. Lej, vsak comp ma IP, zaj se pa pači, če se hočeš. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 no, pa da še jaz tole temo malo zamažem za enim negativom potem pa lahko še mene malo kritizirate Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 sam she tripl se mora oglasit pa boste kompletni...tisti k najbl svinjate klena svoj nachinpa nben ni reku de se spokite dol :xx!: toleranca?hehea vas ogrozha pr pecanju zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, pa da še jaz tole temo malo zamažem za enim negativom potem pa lahko še mene malo kritizirate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 prou kjut moreno.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 wanesk bejbk šeksi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Ja je dobra Kar je bilo ze milijonkrat povedano Samo, zavidljiva Zadnje case res samo eni in isti dajejo fotke gor...ostali smo pa leni :xx!: se mi skor ne da vec sem gledat. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 tenks vsem Michelle daj ki se mi bo še zdelo samo sem opazila, da moja fotka kvari izgled tele teme,zato jo bom umaknila Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> samo sem opazila, da moja fotka kvari izgled tele teme,zato jo bom umaknila ne seri, gospod glavo-kurčina bo jezen!¨ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 wanesa, kvecjemu ga zboljsa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.