Pika Pikica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Brez problema...ti samo povej, kater del mojga telesa bi rad? Joj, kok me bosta ena pa en tepla....še dobr, da mata smisu za humor...mogoče jo bom še pocen odnesla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Kter del telesa pa lahko pičkica pokaže? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Pičkica lohk sam enga...jst pa mnogo več! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pičkica lohk sam enga...jst pa mnogo več! Pika Pikica, dej pokaž ta 3. jošk Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 akcija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> akcija To ti je KAKCIJA ne pa akcija.... kot pač vse druge kakcije.... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To ti je KAKCIJA ne pa akcija.... kot pač vse druge kakcije.... aha, torej tako ti kakaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>..neverending story...aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...neverending story...aaaaaaaaaaaaaaa...neverending story...aaaaaaa...... hehe, oboževalec Limahla... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Micko, fajn fant, pa tvoje nude fotke RES nisem pričakoval v bistvu je ne rabim to bi bil sploh najboljši štos poletja, Mickova nude fotka, ker še navadne nisem videl! Da jo potem nekdo pokaže med razpravo na sodišču... kako? A Mick po tvoje dela na sodišču? Kolikor vem, je tik pre preselitvijo menjal službo in je zdaj vodja tistega večjega pokopališča v MB (ne vem, ker sta baje dva) Ureja travce okoli mrliških vežic pa to...Ovčka , obeta se dobra paša torej. In ne vem, zaboga, kako se ti da cel doktorat naredit okoli mojega nicknamea, nič od tega, kar teoretiziraš, ni res, za Pomlad še vedela nisem , da obstaja tu gor, dokler si nisva izmenjali par zasebnih mejlov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> za Pomlad še vedela nisem , da obstaja tu gor, dokler si nisva izmenjali par zasebnih mejlov. Vidiš, zasebnost je do k....ca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vidiš, zasebnost je do k....ca s črkami r, c, n, o se da tule marsikaj skombinirat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>s črkami r, c, n, o se da tule marsikaj skombinirat... Pardon, sem mislil, ženska zasebnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako? A Mick po tvoje dela na sodišču? Kolikor vem, je ...... za Pomlad še vedela nisem , da obstaja tu gor, dokler si nisva izmenjali par zasebnih mejlov.No, moram priznati, da se toliko ne zanimam za Micka kot ti. Bral sem nekaj pravnih nasvetov. Jasno da je povsem narobe itz tega sklepati, da je pravnik. Potem sem teoretiziral brezveze naprej, da pravniki pa kdaj zaidejo tudi na sodišče. Pomisli, da sem celo sam bil enkrat na sodišču in nisem niti pravnik, kaj šele sodnik ali sodni sluga pa tudi snažilec nisem tam! Zaupam ti še to, da sem takrat s seboj prinesel nekaj slik, ki so me rešile v tistem primeru. HI!Kar se pa tiče Pomladi, draga Primavera, vidiš, da tudi ti še vsega ne veš! Lahko bi bila tudi Vesna, verjetno bi pomenilo isto. Pa lepo se imej! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 ni čudno, da se v Sloveniji sodišča nikamor ne premaknejo, ko pa delajo takšni debilčki kot je Mick katastrofa od države, kakšne ljudi imam zaposlene v takšnih pravnih ustanovah, bog nam pomagaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 ah.. dr. moreno vsaj doooolgočasen ni .... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Heh, revčki zafrustrirani..... Dober delam, dober zaslužim, dober zgledam, dober mi gre, žensk mi nkol ni falil........požerte se. Uaaaaaaaaaaaaa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, revčki zafrustrirani..... Dober delam, dober zaslužim, dober zgledam, dober mi gre, žensk mi nkol ni falil........požerte se. Uaaaaaaaaaaaaa odličen si! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Končno si skužu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Končno si skužu..... nič nisem skužil, samo tvojo sliko sem objavil, lepo da nisi jezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 No, te pa reč, če nisem lep..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, te pa reč, če nisem lep..... no, pa sem ti le malo opral možgane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Mick mislim pa,da zdaj si pa že res zrel za mojo kliniko z veseljem te bom sprejel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick mislim pa,da zdaj si pa že res zrel za mojo kliniko z veseljem te bom sprejel mick-a sprejmejo samo she na patologiji....kot kompot zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...če tole kvadriram, vidim sebe super si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.