Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

:vragec:

tole vse skupi spominja na shtorijo o onem perverznem petelinchku, ki je v izlozhbo mesnice hodil nage kure gledat...

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...

Vau Merlin ... za na kako umetniško razstavo ... res je svetovna. :palec:

Mačona, vidim, da si v prvih vrstah stala, ko so teleščke talal. :palec: xDDx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Vau :palec: nice body. :fiju:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

hudooo. x:o)x zadovoljna lih ne, pa ti? x:Ix

Ma, kaj pa vem, trenutno sm kr. x;)x

pika se samo heca, ker se ona ne mara fotkat, mi pa se tukaj tako širokogrudno razstavljamo. x:o)x

:vio:

Ne, čist resna sm bla, ja, to maš pa prov, ne maram se fotkat...sploh ne bi tok konkretne svoje fotke gor dala, nimam pa nič proti, če jo da kdo drug. Je čisto fajn pogledat kakšna lepa telesa, še posebej moška. Me pa definitivno moti, če kdo daje fejk fotke gor in se hvali, da so njegove. Če je ta tvoja, pol svaka čast, samo, vseeno dvomim, da je.... x:)x

Smisel nudizma je v tem,da je vse naravno.

Golota je res ena fajn sproščena zadeva.

hecno je, kako včasih morje brez kopalk tudi odnose naredi bolj sproščene.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

a moram celemu vesoljnemu svetu pokazat svoja bedreščka, da bi me kdo vzel "resno".??? kaka logika ti je to? merlin?

lepa moška telesa... khm. x:o)x gre za izražanje, nudistično svobodo... žal se bliža poletna sezona, ko bo na plaži vse več ali manj dol viselo, bingljalo in se napenjalo... naša pika bo pa bruhala. mal svobode (kakršne koli) kdo premore, prispeva k celoti...

če pa koga moti lih to, da se ne zna jemati neresno, pol je to njegov problem ne moj.

bi blo res konc sveta, če bi se jaz v taki pozi slikala, jaooo... mislim, ej... sem že zadost pokazala, pa pike ni blo nikjer da bi kaj lepega pripomnila.

:vio: samo kadar je kaj tazga... za bobiti dol. sej ne vem kwa se sploh vitkaš vame, kot da nimaš boljšeda dela.

x:Dx Madona, je vn padla.

Kdaj sem pa kje napisala, da me golota moti v taki meri, da bi bruhala? :eek: Dej, zresn se mal, Diana.

Pa mislim, da se tukaj predvsem TI ne znaš resno jemat.

In ne, ne bi blo konec sveta, če bi se ti al kdorkoli drug slikal v tej pozi.

Ampak če si tok samovšečna in samozavestna, ne vem, zakaj ne vnovčiš tega in se slikaš za playboy? xnckrivx

Pa boš mela vsaj kej od tega razkazovanja, ki ti toliko pomeni.

Prej sem komentirala tvoje fotke, zdej pa ne, ker mi nisi več všeč. Sem ti že enkrat povedala, zakaj, pa ne bom pogrevala. Itak te pa ne bo pobral od tega, če te jaz ne maram.

Glede tvojih fotk me pa moti predvsem to, da ko lepiš svoje frise, pa kdo kaj komentira, jih pol umakneš in praviš, da ti je nerodno, hkrati pa postneš gor svoje joške. :eek: A to ti pa ni nerodno? Jaka logika. xrolleyesx

Pa še enkrat poudarjam, da me NE motijo nobene fotke, jih spodbujam, lepite vse živo, samo, nej bodo VAŠE. Ker imam jaz tud na voljo cel splet, kjer je čuda fotk, pa se mi ne da s tem ubadat, da bom nekoga nategnla z eno nago fotko, zakrila faco in rekla, da sem jaz. xrolleyesx

Odrasti. x!x

Ponovno najdena fotka. :2src:

:palec: mačona..super postavca..

:palec: skladna figura,ni kj... :2src: x:o)x

......................You sexy thing...................... xsingx x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

• 2 months later...
a lahko se z zabje perspektive x:Ox :ermm:

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...