Guest Mačona 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 sem prebrala, da je fotka od 4-ih let nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Sem premal moderc kupila ni čist nude, sam vsen! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 ja, od Skinyja je tale. ful lepo model ja, sem zadovoljna. Gladiatorja? jaooooooo. no ja, bo že Mars v Levu vedel. Mačona...LOL..Smešna si..Fajn sem se nasmejala zdjle..Ti pa gladiator..No way...Misla sem na Nosoroga.. Kak mars v levu??A tvoj mars?? Skiny ma pa itak zakon spodnje perilo.Dost kupujem to znamko.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Mačona...LOL..Smešna si..Fajn sem se nasmejala zdjle..Ti pa gladiator..No way...Misla sem na Nosoroga.. Kak mars v levu??A tvoj mars??Skiny ma pa itak zakon spodnje perilo.Dost kupujem to znamko.. aja, sploh nisem opazila, da si citirala Noskota. moj Mars v Levu je bolj lene sorte. včasih. aha, Skiny je kvaliteten. smešna? a si ti malo brrrrrrrrr? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Sem premal moderc kupila ni čist nude, sam vsen! Dej ga dol, da te ne stiska, nas skrbi za tvoje joške Tis na vsaki fotki drgačna.......no joške maš pa iste, se mi zdi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 jaz sem pijana, ampak mensezdi, da je mela na eni fotki iz šole rjave oke, zdaj ma pa plave. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. oktober 2007 Prijavi Deli 4. oktober 2007 Sem premal moderc kupila ni čist nude, sam vsen! Ja kje si pa ti bila? Očitno si name čist pozabila. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 ni premajhen... še prevelik je hehe Dej ga dol, da te ne stiska, nas skrbi za tvoje joške Tis na vsaki fotki drgačna.......no joške maš pa iste, se mi zdi A ni to fajn, ni nikol dolgcajt Važn da si si joške zapomnu! men se tut zdi. Mislite veste al se vam sam zdi? jaz sem pijana, ampak mensezdi, da je mela na eni fotki iz šole rjave oke, zdaj ma pa plave. Np mačkonka, zmeri plave, si me s kako drugo zamešala. Ja kje si pa ti bila? Očitno si name čist pozabila. Nisem pozabla. Nov life, ni cajta. Letim! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 zakaj p ni nobene fotke tuki gor?...k ste vsi neki vidl, jz pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 ena moja... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 gladka, ko dojenčkova. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 zanimiva senca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 zanimiva senca je bla tut mishljena tko zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 aakhut, zdej se pa še okol obrn, da še spredn konc vidmo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 aakhut, zdej se pa še okol obrn, da še spredn konc vidmo. k se vas bo deset (10) nabral pa prosim reklo zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 zlomki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Alo, babe, na kolena pa prosit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 bemusm mislu de bo server zashteku od obilice premilih priproshenj... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Čak no, to traja, da se spravmo na kolena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Čak no, to traja, da se spravmo na kolena. eh sej tole na kolena vam she gre....samo.....prosim recht....to je tist kr neki ne gre z jezika zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 eh sej tole na kolena vam she gre....samo.....prosim recht....to je tist kr neki ne gre z jezika zlomk....tralalaprrrrrosim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Akutek, ti se kr zabavaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 eh sej tole na kolena vam she gre....samo.....prosim recht....to je tist kr neki ne gre z jezika zlomk....tralala Seveda, ker se človk pol dolžnga počut Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 prrrrrosim 1 zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Bog ve, a jst znam svoj ksiht smle prpopat? Znam! Bravooooo A to je tvoj dom al kva.Matr kok dobr zgleda-vse nekej v drevju-good vibes man .Tebe nam komentirov ker ni treba eno tako rezidenco si tut jest išem že en cajt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.