Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 saj sem jo ze dala. cak mal OK, zdaj je ne najdem, sam je pa tud s tamalim in mi je blazno vsec fotka, ker je dinamicna.pa jo dam se 1x. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Se ga spomnm, ja Sam tu pa men zdej nbene fotke ne pokaže. Bemu, jst pa mam srečo, da moje bejbe velik boljše zgledajo k jaz........še dober. Fotk pa nem rajš gor deval, ne rabm 500 os-ov od luna-tipov..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> fotka za jumbo plakat to mi pa pomeni... ker tud vidim da imas smisel za... skladnost in vse... si ze mroda enkrat mi rekla za eno mojo fotko, da je kul... v tem smislu, pa sem si zapomnila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Tale sicer ni nude,samo sem pa kot čokolada (me spominja na to, da prihaja poletje) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Nea se sekiraj, jst tu gor nude fotke še nism vidu, se mi zdi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 oooo, a da ne? pa sej so ble... če ne prej na začetku Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Marsa, Conti,volim crno ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>(me spominja na to, da prihaja poletje) Mene pa na spomlad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale sicer ni nude,samo sem pa kot čokolada (me spominja na to, da prihaja poletje) pa si res, kot cokolada, po barvi, mehkobi in sploh! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Hvala,Mick,Santos,Sstane, Marsa! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 O, Santos!!! Nisme vidla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>P a ajde, da vidimo.. Če ti nimaš kej levovskega v svojem chartu, naj me hudič vzame! sploh zadnje cajte to opažam! Sonce Rak 08°24`35 8 Luna Skorpijon 24°13`52 1 Merkur Rak 08°46`54 8 Venera Dvojcka 05°26`47 7 Mars Lev 13°14`13 9 Jupiter Ribi 17°47`18 4 Saturn Rak 08°20`28 8 Uran Tehtnica 23°39`39 12 Neptun Strelec 07°26`46 1 Pluton Tehtnica 04°08`09 11 Astroloska hisa Znamenje Stopinje I. hisa - Ascendent (ASC) Skorpijon 12°51`24 II. hisa Strelec 12°06`25 III. hisa Kozorog 17°38`55 IV. hisa - Imum Coeli (IC) Vodnar 25°23`48 V. hisa Ribi 27°47`36 VI. hisa Oven 23°00`42 VII. hisa - Descendent (DESC) Bik 12°51`24 VIII. hisa Dvojcka 12°06`25 IX. hisa Rak 17°38`55 X. hisa - Medium Coeli (MC) Lev 25°23`48 XI. hisa Devica 27°47`36 XII. hisa Tehtnica 23°00`42 Če to kaj pove , en Lev je not Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 conti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Conti, lušna kot vedno , sam moram priznati, da so mi zadnje čase bolj všeč tvoje nove fotke, ko si vsa nežna in fajn... Marsa, špehasta... ...kolk si hecna včasih v komentarjih svojih fotk...dobra si, ni kaj.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Hvala, Astra! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ti bi z Milfom in z Mickom? To bosta Mickeni in Smilfceni vesela... :wOOt: račun z ali brez krčmarja? <{POST_SNAPBACK}>Mah, ne bi...bi pobegnla....sanjam pa lohk, e ne? Res mi ni za več kt enga met v postli...če je dober, je to zame čist zadost! A ti bi pa z Milfom pa Sealom?????? No! :wOOt: teritorij razdeljen <{POST_SNAPBACK}>ni glih nude, je pa poletna, tim in jaz avgusta 03.Ljuštkana sta <{POST_SNAPBACK}> ker sem v bistvu precej shpehchkana. pa tko trapast se spet drzim...Grozljivka kako simpatično-trapast špeh <{POST_SNAPBACK}>OK, zdaj je ne najdem, sam je pa tud s tamalim in mi je blazno vsec fotka, ker je dinamicna.pa jo dam se 1x. Ful dobra fotka, res za na plakat <{POST_SNAPBACK}>Tale sicer ni nude,samo sem pa kot čokolada (me spominja na to, da prihaja poletje) Kakšna bejba, o la la , pa barva. Jaz imam lahko tako, samo če me namočijo v ibitol ... Contesa, razturaš Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 se ne vem a je za u nude rečmo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 recmo da res ker se ti ke v gatke vid. Lustna si kot vedno, zivahna, dinamicna in nasmejana. Cosma, Astra, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni glih nude, je pa poletna, tim in jaz avgusta 03. Ti se ne staras a ne? Luskana fotka ful....kopalke pa...lih tak model, k jaz rabim za moje "bogastvo"....te barve so mi letos ful usec...prej mi niso bile, ker so bile prezive zame ( ne vem kva je letos z mano ). Una tadruga je pa sploh dobra...me spominja na cajte, ko sem bila mulka in me je fotr metal v vodo tako Contesa A nismo tako ( ali vsaj podobno) fotko videli ze kar nekaj casa nazaj? fajn v glavnem todi:Lustna si kot vedno, zivahna, dinamicna in nasmejana. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Luskana fotka ful....Ti se ne staras a ne? kaksne dobre mas, Mich! recimo tule sem bila mal bolj debela pa za svoje pojme slabs zgledam kot lani, pa je bilo eno leto prej, tko da ni vedno sam to... staranje... staranje se da v bistvu nekak ful upocasnit, sam morda ti to uspeva sam, ce se s tem ne obremenjujes. Ce si za to ne prizadevas prevec.recimo v lajfu sem bila enkrat samkrat pri kozmeticarki, pri 41., kreme proti gubam pa se v zivljenju nisem uporabila. Saj ne da jih nimam... ampak menim, da tolk bi jih vseen imela. men je najbolj pomembno dobro se pocutit - ostalo pa samo pride. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 baje ni fajn kreme za gube začet uporabljat, oz. jih pol kdaj nehat.. pol se pa pozna.. če je res drgač pa full folk zdej mlajše zgleda ko včas.. pa tud nosimo se drgač.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 tako tudi jaz mislim, Mushi... v obeh tvojih postavkah. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>se ne vem a je za u nude rečmo Dobra mucika...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> :wOOt: račun z ali brez krčmarja? ... Contesa, razturaš Krčmarja? Jaz mam najraje zelbstbedinung Se ni treba z napitninami ukvarjat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Todika, kolk si lušna... No, to pa je svežina mladosti...kje je že smajli za zavist...? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.