Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Astra, a si to ti? Res kuuuuul! Popolni joški !! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Astra,se te ne morem nagledat...hot ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ok, priznam, ni glih fotomontaža, je pa "par" let nazaj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Astra - good Santos- dobra ikonca Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Astra,par let gor ali dol...v glavnem cocomeri so v nulo s tabo v red...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Astra - good Santos- dobra ikonca Thanks! So jo večkrat pohvalili...zato sem se odločil jo dat nazaj...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Thx vsem... No, saj zdaj pa si že dolge puščam... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thx vsem... No, saj zdaj pa si že dolge puščam... Astra Ja, z leti bi vse rade mele dolge... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thx vsem... No, saj zdaj pa si že dolge puščam... Astra HIHIHI, si pa faca!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>špehnata marsaevo koncno si je ena upala rect bobu bob! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 :xx!: KJE so astrini joski!!!??? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> :xx!: KJE so astrini joski!!!??? Zamudila Voz !!! So bili special samo zame oz. za moje učke ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Sam njen dekolte...ga bom sanjal celo noč ! p.s.:fotka je ostala v mojem pc-ju, sam zame in nobenega drugega !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 astra dej se men pokazhi,zamudla Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Astra, dej nazaj te zize v eter! Potražnja je velika! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Kje so joooooooooooooooooški??? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>astra dej se men pokazhi,zamudla Daj prosim te, povej, kdaj nazadnje, te je kdo tkole prosil???? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 da vidiš,kakšna bi šele potem bla potražnja... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Daj prosim te, povej, kdaj nazadnje, te je kdo tkole prosil???? Eh, ***fehtarjev je vedno dosti... ... bi morala reč verjetno hvala bogu, da so še... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pacek pohotni si, da veš.... Vem !! Sam zadnje čase se mi tolk blede, ko še nikol prej...!!! Planeti ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> trg skoz deluje za dober produkt se zmeraj najde potrošnik Saj Astra znova in znova dokazuje, da obvlada vse strategije CITAT (cigancica @ 31. May 2005 ob 17:17)astra dej se men pokazhi,zamudla Daj prosim te, povej, kdaj nazadnje, te je kdo tkole prosil???? ***opomba, cigančica je ženskega spola, dobro, da te ne moti Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Danes vas bo pa razgnalo ....od radovednosti.... Mi smo pa videli-dobre ima Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vem !! Sam zadnje čase se mi tolk blede, ko še nikol prej...!!! Planeti ? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes vas bo pa razgnalo ....od radovednosti.... Mi smo pa videli-dobre ima Sam še tvoji lepotički manjkata...!!! <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa pravi si mi ti žicar.... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.