Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

saj vem, saj poznam to, sam se mi hecno zdi, ko navadno recejo varji. :D :P

Kaksne mamo! x:o)x x:px

Aja, Michelle kao pricakujemo v nude fotkah al kako? :inocent:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Aja, Michelle kao pricakujemo v nude fotkah al kako? :inocent:

Ha, po tolkem casu me pa ze lahko malce poznas, da si sama odgovoris na tole x:px x:Dx x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

No, pa bom jaz pripopal eno od kolega, ki je bil z nami na Tajskem...in v mes smo se mal poigrali z digijem...! x:o)x

Onli for girls :vragec: x:Dx

Aja,

kolega ima 44 let ! x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>No, pa bom jaz pripopal eno od kolega, ki je bil z nami na Tajskem...in v mes smo se mal poigrali z digijem...! x:o)x

Onli for girls :vragec:  x:Dx

Aja,

kolega ima 44 let ! x:Dx  :palec:

lulček x:Dx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>No, ja.....pa tale tvoj kolega ve, da objavljaš njegove slike? x?x  x:o)x

Že kaj boljšega smo vidli (pa brez zamere!!!)-danes sem malo hudobna!!!!

Itak, da ve...saj sem mu rekel, da jih bom žrtvoval v dobrodelne namene x:o)x x:Dx :vragec:

Sam tih bod...anakonda je že cool...a stvar je v tehniki...ne pa v tičku x:Dx , kljub temu bit založen z 20ko...bolj sede...! xg:Dx xg:Dx xg:Dx :vragec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>anakonda je že cool...a stvar je v tehniki...ne pa v tičku x:Dx , kljub temu bit založen z 20ko...bolj sede...! xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx  :vragec:

Pa, kaj se mi ti malo tolažiš? Tahnika že, ampak so tudi cm zelooooo pomembni (joj, že spet preveč govorimmmm) x:o)x

p.s. Dečve, pomagajte mi x!x

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Pa, kaj se mi ti malo tolažiš? Tahnika že, ampak so tudi cm zelooooo pomembni (joj, že spet preveč govorimmmm) x:o)x

p.s. Dečve, pomagajte mi x!x

Tolažim ? x:o)x Kje pa, jaz sem z mojim še več, ko preveč zadovoljen...pa tehnika mi tud ni tuja ! :vragec: :vragec: :vragec: x:Dx

Glede na to, da štejem 190cm...po mojem v hlačah je nekaj...! x:o)x

Spet nakladam ! x:Ix x:Dx

Punce ne me vlečt za...bo joj ! x:Dx :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Uh, si pa velik fant....Vlečit za nos? A boš dal gor svojo fotko? x:px  x:px  x:px

Mislim, da bo to ostalo kr zasebna stvar oz orožje ! x;)x x:Dx

Ni za javnost...je nevarno, da se še kjera zaljubi ! :inocent: :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ne razumem tvojega joka. A kaj hočeš, da te ženske prepričamo, da se razgališ ali kaj? x;)x

Kje pa...! x8Dx

Punce, bo dovolj za danes...gremo v hirizontalo oz. jaz grem... x;)x xzzzx

Jutri me ćaka še en naporen dan...! :o|o: x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...