matjazz 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 OK potem res ni fotomontaža. Pa ima cel album o sebi in o svoji osebnosti. Zanimivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekdo se je ful potrudu za fotomontazo... (album) Mimgrede...To ne delam proti njegovi volji, ker to on sam od sebe okol posilja...Jz sam pomagam pri distribuciji njegovega razkazovanja ponosa... Hja...tud take mamo... mene je strah.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A da je vseeno fotomontaža? Ne, da je res.... a ti si že navajena na take? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest (milf) 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ne, da je res.... a ti si že navajena na take? Pikica, ne se ti tak javno bat "organov", ker si bo kdo še mislil, da mam pa jaz malega, te pa me malo tolažiš Jaz mam vlkega kot mobitel....ampak Benefon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikica, ne se ti tak javno bat "organov", ker si bo kdo še mislil, da mam pa jaz malega, te pa me malo tolažiš Jaz mam vlkega kot mobitel....ampak Benefon Kaj se lažeš? Sploh nimaš takega....maš pa anakondo! <{POST_SNAPBACK}>Heh,ne bom nič rekla! Kdor molči, desetim odgovori.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ma če bi mel 30 cm, se nebi takole sliku pa celga albuma na net dal.. swaštaaa hehe, mater ste zasmetal temo s temi kurci hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 :OO!: Blazota! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>:OO!: Blazota! kwa je šefica?!? pa ne da si se ustrašla tega pitona??? hehehehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 cist ustrasla, seal. brez besed ostala cist. ne sam a ni blazota no? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>cist ustrasla, seal. brez besed ostala cist. ne sam a ni blazota no? heheh, ja nevem js no, nism ženska, da bi tole ocenjeval, lahko pa povem kot vidim = ogabno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Jz sm se tud ustrasla... Pa tip zgleda tak...spizdjen. Ah, Seal, sej ni vazn spol, da ugotovis, da je ena zadeva velka al pa mala . Sam je pa res, da zna bit to ovira pri "spoznavanju". Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz sm se tud ustrasla... Pa tip zgleda tak...spizdjen. Ah, Seal, sej ni vazn spol, da ugotovis, da je ena zadeva velka al pa mala . Sam je pa res, da zna bit to ovira pri "spoznavanju".ja sej sm ugotovu da je velik, ampak je pa tud ogaben tak čuden je no, ma nevem js no, js jih ne videvam, vidm sam svojga hehehehe emmmmm devica čudne sorte si ti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 no jaz se izogibam takim oznakam, pac, nekdo pac ima to... ne bi rada kaj postavljala, kaj je ogabno in kaj ni, je pa tud men tumach jasno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 dobro nima veze, namo zej o tem razpravlal tle notr, raj nej da kera od vas še kako sočno fotko! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Ja, ok, to pac je scary.. jaz bi mu usla iz postelje... hihi, sem pa dobla asociacijo kako sem kupovala vibrator na Slovaskem.. Tiste masine ogromne, me je blo kr groza.. jaz pa tist, najmanjsiga moznega, da ne bo bolel sej mi je pol scasoma zal ratal.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja, ok, to pac je scary.. jaz bi mu usla iz postelje... hihi, sem pa dobla asociacijo kako sem kupovala vibrator na Slovaskem.. Tiste masine ogromne, me je blo kr groza.. jaz pa tist, najmanjsiga moznega, da ne bo bolel sej mi je pol scasoma zal ratal.. heheh, kake mate Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>heheh, kake mate behi se boš še kej nauču, hehehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja sej sm ugotovu da je velik, ampak je pa tud ogaben tak čuden je no, ma nevem js no, js jih ne videvam, vidm sam svojga hehehehe emmmmm devica čudne sorte si ti Jz? Sej ni moj... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja sej sm ugotovu da je velik, ampak je pa tud ogaben tak čuden je no, ma nevem js no, js jih ne videvam, vidm sam svojga hehehehe emmmmm devica čudne sorte si ti <{POST_SNAPBACK}>behi se boš še kej nauču, hehehe ja, ob teh kurcih pa veliko :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, ob teh kurcih pa veliko :xx!: heh, ce ne druzga je fajn videt, da niso vse zenske cist navdusene nad njim Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, ob teh kurcih pa veliko :xx!: lol, kak hecko si ti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>heh, ce ne druzga je fajn videt, da niso vse zenske cist navdusene nad njim haha <{POST_SNAPBACK}>lol, kak hecko si ti jah, zato sem rojen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, kak te jaha s to krivino mora od strani vstopit da ga not dobi po ovinku Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Hehehehehe,kak pa to veš B? Praksa al sam teorija? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>koga jaha Bobnar? mene? (komentar je pod mojim postom...) trenutno me jaha zelo estetski kurac. Dianca,a res? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.