Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

Guest (milf)
<{POST_SNAPBACK}>x:Dx Ne, da je res.... :eek: a ti si že navajena na take? :inocent:

Pikica, ne se ti tak javno bat "organov", ker si bo kdo še mislil, da mam pa jaz malega, te pa me malo tolažiš :o|o: x:Dx x;)x Jaz mam vlkega kot mobitel....ampak Benefon

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Pikica, ne se ti tak javno bat "organov", ker si bo kdo še mislil, da mam pa jaz malega, te pa me malo tolažiš :o|o:  x:Dx  x;)x Jaz mam vlkega kot mobitel....ampak Benefon

x:Dx x:Dx x:Dx Kaj se lažeš? Sploh nimaš takega....maš pa anakondo! x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Heh,ne bom nič rekla! x;)x  x:Dx  :vragec:

Kdor molči, desetim odgovori.... :lol:

cist ustrasla, seal. brez besed ostala cist. x:o)x

ne sam a ni blazota no? x:Dx :inocent:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jz sm se tud ustrasla... x:Dx Pa tip zgleda tak...spizdjen. :vio:

Ah, Seal, sej ni vazn spol, da ugotovis, da je ena zadeva velka al pa mala x:Dx . Sam je pa res, da zna bit to ovira pri "spoznavanju".

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Jz sm se tud ustrasla... x:Dx Pa tip zgleda tak...spizdjen.  :vio:

Ah, Seal, sej ni vazn spol, da ugotovis, da je ena zadeva velka al pa mala x:Dx . Sam je pa res, da zna bit to ovira pri "spoznavanju".

ja sej sm ugotovu da je velik, ampak je pa tud ogaben x:Dx tak čuden je no, ma nevem js no, js jih ne videvam, vidm sam svojga x^x hehehehe :vio: emmmmm devica čudne sorte si ti x:o)x

honor and respect

no jaz se izogibam takim oznakam, pac, nekdo pac ima to... ne bi rada kaj postavljala, kaj je ogabno in kaj ni, je pa tud men tumach jasno. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:icon15: Ja, ok, to pac je scary.. jaz bi mu usla iz postelje...

hihi, sem pa dobla asociacijo kako sem kupovala vibrator na Slovaskem.. Tiste masine ogromne, me je blo kr groza.. jaz pa tist, najmanjsiga moznega, da ne bo bolel x:o)x

sej mi je pol scasoma zal ratal.. x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>:icon15:  Ja, ok, to pac je scary.. jaz bi mu usla iz postelje... 

hihi, sem pa dobla asociacijo kako sem kupovala vibrator na Slovaskem.. Tiste masine ogromne, me je blo kr groza.. jaz pa tist, najmanjsiga moznega, da ne bo bolel  x:o)x

sej mi je pol scasoma zal ratal..  x:o)x

:lol:

heheh, kake mate :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>ja sej sm ugotovu da je velik, ampak je pa tud ogaben  x:Dx  tak čuden je no, ma nevem js no, js jih ne videvam, vidm sam svojga x^x  hehehehe  :vio:  emmmmm devica čudne sorte si ti  x:o)x

Jz? Sej ni moj... x:Dx x:Dx x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>ja sej sm ugotovu da je velik, ampak je pa tud ogaben  x:Dx  tak čuden je no, ma nevem js no, js jih ne videvam, vidm sam svojga x^x  hehehehe  :vio:  emmmmm devica čudne sorte si ti  x:o)x

:lol:

<{POST_SNAPBACK}>behi se boš še kej nauču, hehehe  x:)x

ja, ob teh kurcih pa veliko :xx!:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...