dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> mick-a sprejmejo samo she na patologiji....kot kompot zlomk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, revčki zafrustrirani..... Dober delam, dober zaslužim, dober zgledam, dober mi gre, žensk mi nkol ni falil........požerte se. Uaaaaaaaaaaaaa Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, revčki zafrustrirani..... Dober delam, dober zaslužim, dober zgledam, dober mi gre, žensk mi nkol ni falil........požerte se. Uaaaaaaaaaaaaa praviš, da ti žensk nikol ni falil, kako to, da si ga tako pogosto drkaš in to deliš z vsemi?? sicer pa človek, ki mu gre res dobro tega nebi pisal, daj Mick oglasi se na kliniki, da vidimo kaj lahko še naredimo iz tako super pravnika kot si ti ko si pisal tale stavek, si se verjetno takole naslajal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ah.. dr. moreno vsaj doooolgočasen ni .... Ne dolgočasen res ni, je pa precej nadležen. Pa par postov nazaj sem prebrala, da se poslavlja , pa je še zmer tle. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne dolgočasen res ni, je pa precej nadležen. Pa par postov nazaj sem prebrala, da se poslavlja , pa je še zmer tle. Hi Hi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 da popravim izgled teme, preden grem, da ne bo samo mick in njegov super mickeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>da popravim izgled teme, preden grem, da ne bo samo mick in njegov super mickeni ma dej no...... nabav si že očala za dobro-vidnost....... res si duhovit..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 malo za hec Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 ...to s kake reklame za kavbojke? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 ja valda Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...to s kake reklame za kavbojke? al pa reklama za miss tangic hehe kak bi reku triple "u kaka ritka, ta ti da užitka"... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja valda Se mi je zdel . Dobre kavbojke.. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>malo za hec Uf, to pa že ni več hec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>malo za hec Kaj bo šele takrat ko bo zares Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj bo šele takrat ko bo zares kaj nekispet se bosh prtozhval zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 (popravljeno) hm koko pa nej ruknem gor fotko.. morm mal časa si vzet ampak od tuki mi je pa najbolš faca dr moreno... no pa akhut tut dobre steša ha ha ostali pa delujejo kot pedri tistle mickeni hm je pomoje res en mejhn pecl... Popravljeno 14. julij 2005 -> Modratrobentica Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Pismo, micken, pa vseen takoj opažen...... Pozdravljena Modratrobentica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 o majki kok si prijazen sej veš za dobrim kojnem se prah dviga morbit pa si dober konj Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Tist "morbit" ti čist viška hod..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> o majki kok si prijazen sej veš za dobrim kojnem se prah dviga morbit pa si dober konj <{POST_SNAPBACK}>Tist "morbit" ti čist viška hod..... ja(samo konj) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 hahahahahahahahahahaa ajde čau akhut al kaj si že jest grem u lajf se beremo če bo čas Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 tenks vsem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oooo, prijatu aakhut, kak si? aakhut, kako lahko dopustiš, da te pozdravlja in liže rit takšen parazit, ki se naslaja pred računalnikom z njegovim mickenom evo, tukaj imaš dokaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aakhut, kako lahko dopustiš, da te pozdravlja in liže rit takšen parazit, ki se naslaja pred računalnikom z njegovim mickenom evo, tukaj imaš dokaz sploh nism opazu.... :xx!: ga mam na ignor...pa samo vchasih kako njegovo maloumshchino preberemthx zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.