Guest sstane 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> In kaj bi videl ti? http://www.joker.si/mn3njalnik/uploads//post-8237-1121540822.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 super iznajdba za Micka parazitskega advokata, da ne bo več metal na roke tito malo svalko, imam zanj idealno rešitev, da bo končno lahko začel sexat, to je super penis jacket Mick ,ker si nesposobni advokat imaš popusta 10% Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> http://yasmine-bleeth.wz.cz/nahe/obrazy/Yasmine_nude_041.jpg PACKA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ups ona se smehlja, on pa ves mrtev gor...hahaha Verjetno ga ne čut dost, ma verjeten tako kot postojnska jama-. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Zgledaaaaaaaaaaaaa. pa se pejt pol kurbarijo, če nimaš urng kuracccccccccc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Nimam nbenih podatkov. Baba je še zmerm tečna, tako da sem je moral včeraj spet nagont, spet so me ob enih dveh zjutraj priulekl domu, sem imel podaljšan vikend. Pa z gobca mi smrdi ko prasica, fujjjjjjjjjjjj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 nagrauzhna pichka s poveshenimi pa celulitnimi joshki :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pr nas na dolenskem bo vojna. Baje bomo vse cigane pobil, baje, sem bral dns u cajtngah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pr nas na dolenskem bo vojna. Baje bomo vse cigane pobil, baje, sem bral dns u cajtngah. Ne pozab na dr.morena in ubilbise-ja...tud mednje pašeta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne pozab na dr.morena in ubilbise-ja...tud mednje pašeta! a mene si pa nalashch pozabla?jst tut zram pashemgrem na fronto nad cigane zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> a mene si pa nalashch pozabla?jst tut zram pashemgrem na fronto nad cigane zlomk Pol pa poprav nad v med! Pa te bom zravn štela. Brez problema...lohk tud prijave zbiram. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol pa poprav nad v med! Pa te bom zravn štela. Brez problema...lohk tud prijave zbiram. pa ne morsh zdej vsacga s foruma, k si ga spoznala, pa te ni hotu dol dat, med cigane prshtevat zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 haha, a s hotu bit smešn? Če b mi pa tok slabo šlo, grem pa raj nazaj u kloštr! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha, a s hotu bit smešn? Če b mi pa tok slabo šlo, grem pa raj nazaj u kloštr! dej se zdej kle z aiwinimi forami ven metatkej svojga "inteligentnega" se spomni zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 ...voham vojno... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Kokr vem, je biw kloštr moj podpis, tko da NE TI MEN!!!!! Tečnoba sitna! Sicer sm pa sam tebe v živo spoznala..od tele 3 peresne detlce...pa ne bom komentirala odzivov, se mi ne da spet kakih telenovel pisat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...voham vojno... vojna je zhe memzdej ene chakajo na zaledne sile....une k posiljujejo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...voham vojno... Eh, sej poznaš aakhuta...zdej je že odporen ratu na Mickovo dozo kreganja, pa rab še večjo....pol se pa na druge spravla. No problemos, amigo... Pejt mal spat raj nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pejt mal spat raj nazaj. mislish..NAPREJ zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Al pa naprej...k se nis zadost spočil, pa s me zgleda za Micka zamenju... Ne da se mi kregat s tabo. :xx!: Klinc te gleda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, sej poznaš aakhuta...zdej je že odporen ratu na Mickovo dozo kreganja, pa rab še večjo....:<{POST_SNAPBACK}>Al pa naprej...k se nis zadost spočil, pa s me zgleda za Micka zamenju... Ne da se mi kregat s tabo. :xx!: Klinc te gleda. mikci, pikci...pikce, micke...vse isti "intelektualni" nivo.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Ja, res je...visok....medtem ko....razni napušeni...nizek nivo inteligence... A še kr nawš nehu...joj, kot te bom naslednič, k te kje v knaflu vidm, okol kepe prtisnla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj, kot te bom naslednič, k te kje v knaflu vidm, okol kepe prtisnla! KODER ELOKVENCA NE ZALEZHE...TJA PACH LEZHE PEST zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 No sam tok, da veš, kaj te čaka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No sam tok, da veš, kaj te čaka... sej!pomanjaknje "inteligentnih" argumentou zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.