Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

super iznajdba za Micka parazitskega advokata, da ne bo več metal na roke tito malo svalko, imam zanj idealno rešitev, da bo končno lahko začel sexat, to je super penis jacket

Mick ,ker si nesposobni advokat imaš popusta 10%

Deli na socialnih omrežjih

Nimam nbenih podatkov. x:Dx Baba je še zmerm tečna, tako da sem je moral včeraj spet nagont, spet so me ob enih dveh zjutraj priulekl domu, sem imel podaljšan vikend. x:Dx

Pa z gobca mi smrdi ko prasica, fujjjjjjjjjjjj x:Dx :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Pol pa poprav nad v med! Pa te bom zravn štela.  :vragec: Brez problema...lohk tud prijave zbiram.  x:Dx

:vragec:

pa ne morsh zdej vsacga s foruma, k si ga spoznala, pa te ni hotu dol dat, med cigane prshtevat x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

...voham vojno...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Eh, sej poznaš aakhuta...zdej je že odporen ratu na Mickovo dozo kreganja, pa rab še večjo....:
<{POST_SNAPBACK}>Al pa naprej...k se nis zadost spočil, pa s me zgleda za Micka zamenju... x:Dx

Ne da se mi kregat s tabo.  :xx!: Klinc te gleda.  x;)x  x:Dx

:vragec:

mikci, pikci...pikce, micke...vse isti "intelektualni" nivo.... x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...