Piko 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še mal negativne energije zate! Še malo moje obema: Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še malo moje obema: Še od mene zate.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 En cajt se kregate, en cajt pa objemate Dr daj jih urihtaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še od mene zate.... Mislim, da pomaga - torej gotovo pomaga! Cvičkar ti pa taprvo ene dva deci spij, potem pa trezno premisli ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 ah,dejte ga srat,pridte vsi lepo na drink,castim!kar pijete no frks...za chefurje rakija,za nacije pa kak pir al pa kr kej druzga....lunina kavarna chaka Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 GROZNO a sem res u v otroški vrtec pršla kakšen nivo pisanja Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>GROZNO a sem res u v otroški vrtec pršla kakšen nivo pisanja Spet ena pametna. Dej, k že tok rada varaš, po moje bi moron s tabo z veseljem svojo namišljeno bejbo varu! Kr sparta se, sam prosm z zaščito, ker če z vaju kej rata, pol nam pa bog pomagi! Zdej grem pa na opoldanski spanec...sej veš, kako je v vrtcu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 moja majčka Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Čigavi pa bubisi? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>moja majčka Oooo, fuck, dobri airbegi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 opa Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>moja majčka Dobra majčka.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> a res niso tvoji? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anu 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Lepa majčka! Pohvala za elegantno spremembo tematike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>moja majčka Miška Sam ti pa znaš narajcat ! Zelo lepe oz. lepa majčka... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 he he Santos Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Ma ja kdo je sploh gledal majico. Vsak je vklopil svoj center za vizalizacijo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Torej ti ne uporabljaš domišljije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Oja, brez skrbi, ampak ne težim drugim. Obdržim ideje zase. Kvečjemu pripovedujem kakšne zgodbice, ne zlorabljam pa fotografij. Sicer pa vseeno, sem občutljiva na kvazi estetiko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oja, brez skrbi, ampak ne težim drugim. Obdržim ideje zase. Kvečjemu pripovedujem kakšne zgodbice, ne zlorabljam pa fotografij. Sicer pa vseeno, sem občutljiva na kvazi estetiko. ma ti si ena težka oseba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Počitniška! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 mal povechi:) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Bom. Ko bo kaka bejba to želela....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.