enja 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 A sem nude sliko že zamudila?...jaz vidim osebo v kopalkah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A sem nude sliko že zamudila?...jaz vidim osebo v kopalkah to je v glavnem to ja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Mickeni,kje si pa bil na morju? Izgleda nice plaža..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 sem ne vem, zakaj se tam med kamen-chki skriva zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 pol bote pa spet jokal... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> pol bote pa spet jokal... Smo mal pokukal kdo je gor, pa tko, za zabavo , k ste sami fajn , gre kmal dol. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Ja, ok, men je fajn. lepa fotka Ful! Sam... you know... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Ful lepa fotka, se strinjam Samo...cim si jo je en "skriti clan" ali pa tudi ne skriti shranil, jo bo jutri imel cel forum To je pol problem. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> pol bote pa spet jokal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zato! kok hudo mick you bastard Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> kok hudo mick you bastard Kaj ga poznaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zato! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Da se ne bo tle gor sam blebetal, evo ene z morja ....lep dan vam želim. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da se ne bo tle gor sam blebetal, evo ene z morja ....lep dan vam želim. yeah baby!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> No, fino, da nas nam predstavljaš tako kot nas ti vidiš. Bošček, k maš tako skrivenčen pogled na ljudi, ni čudnega, da nas tolk vztrajno opozarjaš na svojo stisko. Mah daj, poglej na svoje težave z vidom in zaznavanjem še s prijetnejše plati......zagrabiš prvo metlo k jo vidiš pa hop nanjo......ti jo itak vidiš k Sharon Stone. A vidiš, da imajo tvoje težave tud prijetnejše plati? No, k fotke sicer ni gor, ti bom poslal en obisk, da mal preverijo, če vdiraš v tuje pc-je. Hehe.... daj, daj, ne repenči se preveč, kaj zdaj misliš, če pa imaš veliko glavo in malega kurca in metlo za pometat, si pa največji frajer na sodišču al kaj??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, k fotke sicer ni gor, ti bom poslal en obisk, da mal preverijo, če vdiraš v tuje pc-je. Hehe.... si me spomnu na eno staro idejo....deb ti poslal kak obisk zarad prekorachitve pooblastil zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Ne se jezit dr. aakhut moreno, k še boš škilit povrh začel. Ajd, zmenjen, si pošljeva obiske Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ne se jezit dr. aakhut moreno, k še boš škilit povrh začel. Ajd, zmenjen, si pošljeva obiske dill zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ne se jezit dr. aakhut moreno, k še boš škilit povrh začel. Ajd, zmenjen, si pošljeva obiske samo, moji obiski niso intelektualne narave(te poti predolgo trajajo )samo v opozorilo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Ah, dej, tega se mi pa res nis rabu trudit povedat......... k pr teb itak nič ni intelektualne narave. Buci buc, s takimi k si ti opravm z levo roko ......ne glede na naravo obiska. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, dej, tega se mi pa res nis rabu trudit povedat......... k pr teb itak nič ni intelektualne narave. Buci buc, s takimi k si ti opravm z levo roko ......ne glede na naravo obiska. to smo zhe v dnevniku bral...de ga rad drugim drkash zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da se ne bo tle gor sam blebetal, evo ene z morja ....lep dan vam želim.Ne bi rekel, da je slika pomanjkljiva... mogoče tvoje besede?Pričakoval bi napisano: lepe joške in lep dan vam želim. Upam, da nesm preveč blebetal... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Dej dr. aakhut moreno, mal manj ga žri, k po tvojih postih sodeč si že v fazi delirium tremensa. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne bi rekel, da je slika pomanjkljiva... mogoče tvoje besede?Pričakoval bi napisano: lepe joške in lep dan vam želim. Upam, da nesm preveč blebetal... che je zhe mick pozabu....ti pa jst zhelim.NAJ TI ZRASTEJO CHIM LEPSHE JOSHKE zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej dr. aakhut moreno, mal manj ga žri, k po tvojih postih sodeč si že v fazi delirium tremensa. glede na tvoje poste....pa ukup dajanje dveh oseb....ga ti manj zhri...pa kacga strokovnjaka obishch (pa ne plastichnega kirurga) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.