Mick 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Ne, res, čuj.......dej se mal pozanimaj, če pa ti ne rata, ti mogoč kaj na Pohorju zrihtam, k si mi po svoje čist simpa. K s tolk skrivljenim pogledom na svet ne boš več dolg zdržal, no, resn mislim....dej potrud se, k ti je očitn lajf že prava mora. Pa še na dve (sicer res zlo sorodni) osebi si se razcepil.......viš, to je že kriza, tu pa bo hudo..... če si neuš poiskal pomoči......se boš enga lepega dne zjutraj v špegl pogledal in zagledal.............ikonco dr. morena...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>....ti pa jst zhelim.NAJ TI ZRASTEJO CHIM LEPSHE JOSHKE Hvala, nepričakovano mi zaželiš nekaj lepega! Bom pa še jaz tebi: želim ti lepo zakosmatene noge. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala, nepričakovano mi zaželiš nekaj lepega! Bom pa še jaz tebi: želim ti lepo zakosmatene noge. hvala zhe mam Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> mal povechi:) zlomk <{POST_SNAPBACK}>Bom. Ko bo kaka bejba to želela....... povecat takoj!in se kej pokazi,zgleda ,da sem zamudila kako fotko....vidim ,da moreno ni nic zamudil...pa bi lahko se meni kej pokazal teh poletnih fotk Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> hvala zhe mam Ne, to sliko sem že videl, prav zato sem napisal želim ti lepo zakosmatene noge.Poudarek je na lepo sicer pa daje noga vtis, da je bila na depilaciji vendar so kocine nalašč enakomerno redko puščene. Ja, v tem primeru za umetniški vtis, no, lahko pustimo pojem lepega. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Pa daj no aakhut....a ne vidiš, da je čist brezveze, da se tukaj za nekim morenom skrivaš....A nisi ravno v eni drugi temi nekaj govoril o tistih,ki imajo JAJCA? Daj raje pod svojim nickom kaj takega naredi,ne pa, da se skrivaš za drugimi in kažeš,kako nimaš jajc,da bi pod svojim imenom naredil to,kar so želiš-DA ZAMORIŠ LJUDI .... No, o tem sem ti pisala......,tisti,ki imajo probleme s samopodobo in podobnimi rečmi pa potem takele ven pokajo kot ti ....,pa še pomagajo si s čim, da bolj zažge .....Daj nehaj no,ker gre to folku na živce .....Vsaj malo zdrave pameti bi pa lahko pokazal.....,.....saj si že dovolj star..... A veš ti aakhut ups. moreno,kdo ima jajca .......Apolonija,ker si upa....... Apolonija,dobra fotka,le tako naprej. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa daj no aakhut....a ne vidiš, da je čist brezveze, da se tukaj za nekim morenom skrivaš....A nisi ravno v eni drugi temi nekaj govoril o tistih,ki imajo JAJCA? Daj raje pod svojim nickom kaj takega naredi,ne pa, da se skrivaš za drugimi in kažeš,kako nimaš jajc,da bi pod svojim imenom naredil to,kar so želiš-DA ZAMORIŠ LJUDI .... No, o tem sem ti pisala......,tisti,ki imajo probleme s samopodobo in podobnimi rečmi pa potem takele ven pokajo kot ti ....,pa še pomagajo si s čim, da bolj zažge .....Daj nehaj no,ker gre to folku na živce .....Vsaj malo zdrave pameti bi pa lahko pokazal.....,.....saj si že dovolj star..... A veš ti aakhut ups. moreno,kdo ima jajca .......Apolonija,ker si upa....... Apolonija,dobra fotka,le tako naprej. JST NISM MORENO zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> JST NISM MORENO zlomk NO, potem pa nisi........ti že veš....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj? <{POST_SNAPBACK}>Da se ne bo tle gor sam blebetal, evo ene z morja ....lep dan vam želim. Lepe lepe...fotke ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 po moje tud aakhut ni moreno Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 kokica...si lohk preprichana, deb pod svojim nikom objavlu vashe prenarjene fotke zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> kokica...si lohk preprichana, deb pod svojim nikom objavlu vashe prenarjene fotke zlomk Ne vem no, če si me prepričal...... Sicer pa, jaz povem tisto kar mislim......sekiram se pa ne zato........,pa če si al pa nisi M......No, potem pa če rečeš, da nisi, pa že nisi...... ....in svet gre naprej...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da se ne bo tle gor sam blebetal, evo ene z morja ....lep dan vam želim. Bravo za pogum in bravo za postavo http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c029.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bravo za pogum in bravo za postavo http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c029.gif EEeh hvala, pa trudimo se trudimo... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Beda pa taka kolk se ene vn mečejo verjetn se lahk sam še na forumih k drugač ne pridejo nikjer v ožji spekter :xx!: pa če bi vsaj lepe ble Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Da nis ti dr.Modratrobentica? Ful simpa, pa tud lepih mačk tu.... Kje je že kaka tvoja fotka? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Beda pa taka kolk se ene vn mečejo verjetn se lahk sam še na forumih k drugač ne pridejo nikjer v ožji spekter :xx!: pa če bi vsaj lepe ble to mick-eni vse popedena zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>pejt zdravt komplekse drugam :xx!: pismo, kaj se dogaja s tem forumom? zdaj folk ne sme več nč rečt, kaj šele sliko objavt.Kaj češ...enim v lajfu dogaja... Nevem zakja se sploh ozirate na take debile...zguba časa in energije ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Modratrobentica - Live and let live! Mystica - hvala. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>....hm, zadnje čase je tu prav pestro ovekovečenja se pojavljajo in izginjajo, arhivi se pa polnijo, ostajajo le nemi komentarji no...mick-eni je vsekakor arhiviran zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 JA, še dobro, da imamo nekoga,ki tako dobro skrbi za arhiv .....Bo dobu duplo plačo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>JA, še dobro, da imamo nekoga,ki tako dobro skrbi za arhiv .....Bo dobu duplo plačo nomen est omenti mash res taprau nik zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Le zakaj sem vedela,da se boš TI oglasil????? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Le zakaj sem vedela,da se boš TI oglasil????? ker bobnar ni vech prijavljen? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.