Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

Ne, res, čuj.......dej se mal pozanimaj, če pa ti ne rata, ti mogoč kaj na Pohorju zrihtam, k si mi po svoje čist simpa. :palec: K s tolk skrivljenim pogledom na svet ne boš več dolg zdržal, no, resn mislim....dej potrud se, k ti je očitn lajf že prava mora. x;)x Pa še na dve (sicer res zlo sorodni) osebi si se razcepil.......viš, to je že kriza, tu pa bo hudo..... če si neuš poiskal pomoči......se boš enga lepega dne zjutraj v špegl pogledal in zagledal.............ikonco dr. morena...... xcivx x:Dx x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

mal povechi:)

zlomk x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Bom. Ko bo kaka bejba to želela....... x;)x  x:px

x:px povecat takoj!

in se kej pokazi,zgleda ,da sem zamudila kako fotko....vidim ,da moreno ni nic zamudil...pa bi lahko se meni kej pokazal teh poletnih fotk :inocent: x:px x:Ix

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

hvala x:)x

zhe mam x:)x

Ne, to sliko sem že videl, prav zato sem napisal želim ti lepo zakosmatene noge.

Poudarek je na lepo sicer pa daje noga vtis, da je bila na depilaciji vendar so kocine nalašč enakomerno redko puščene. x:o)x

Ja, v tem primeru za umetniški vtis, no, lahko pustimo pojem lepega. x:o)x :palec:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pa daj no aakhut....a ne vidiš, da je čist brezveze, da se tukaj za nekim morenom skrivaš....A nisi ravno v eni drugi temi nekaj govoril o tistih,ki imajo JAJCA? Daj raje pod svojim nickom kaj takega naredi,ne pa, da se skrivaš za drugimi in kažeš,kako nimaš jajc,da bi pod svojim imenom naredil to,kar so želiš-DA ZAMORIŠ LJUDI :vragec: :inocent: ....

No, o tem sem ti pisala......,tisti,ki imajo probleme s samopodobo in podobnimi rečmi pa potem takele ven pokajo kot ti x;)x ....,pa še pomagajo si s čim, da bolj zažge x:o)x .....Daj nehaj no,ker gre to folku na živce :O: .....Vsaj malo zdrave pameti bi pa lahko pokazal.....,.....saj si že dovolj star..... :palec:

A veš ti aakhut ups. moreno,kdo ima jajca x?x .......

Apolonija,ker si upa....... :palec: :palec: :palec:

Apolonija,dobra fotka,le tako naprej. :palec: xDDx x;)x

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Pa daj no aakhut....a ne vidiš, da je čist brezveze, da se tukaj za nekim morenom skrivaš....A nisi ravno v eni drugi temi nekaj govoril o tistih,ki imajo JAJCA? Daj raje pod svojim nickom kaj takega naredi,ne pa, da se skrivaš za drugimi in kažeš,kako nimaš jajc,da bi pod svojim imenom naredil to,kar so želiš-DA ZAMORIŠ LJUDI :vragec:  :inocent: ....

No, o tem sem ti pisala......,tisti,ki imajo probleme s samopodobo in podobnimi rečmi pa potem takele ven pokajo kot ti x;)x ....,pa še pomagajo si s čim, da bolj zažge x:o)x .....Daj nehaj no,ker gre to folku na živce :O: .....Vsaj malo zdrave pameti bi pa lahko pokazal.....,.....saj si že dovolj star..... :palec:

A veš ti aakhut ups. moreno,kdo ima jajca x?x .......

Apolonija,ker si upa....... :palec:  :palec:  :palec:

Apolonija,dobra fotka,le tako naprej. :palec:  xDDx  x;)x

:vragec:

JST NISM MORENO

zlomk :vragec:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

kokica...si lohk preprichana, deb pod svojim nikom objavlu vashe prenarjene fotke x:Dx  x:Dx  x:Dx

zlomk x:Dx

:o|o: Ne vem no, če si me prepričal...... :inocent: x:)x

Sicer pa, jaz povem tisto kar mislim......sekiram se pa ne zato........,pa če si al pa nisi M......No, potem pa če rečeš, da nisi, pa že nisi...... x:Xx x;)x ....in svet gre naprej...... xDDx :palec:

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Bravo za pogum  :palec:  :palec: in bravo za postavo  http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c029.gif

EEeh hvala, pa trudimo se trudimo... x:Xx

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

<{POST_SNAPBACK}>pejt zdravt komplekse drugam  :xx!:

pismo, kaj se dogaja s tem forumom? zdaj folk ne sme več nč rečt, kaj šele sliko objavt.

Kaj češ...enim v lajfu dogaja... xrolleyesx

Nevem zakja se sploh ozirate na take debile...zguba časa in energije ! xcivx xcivx xcivx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Modratrobentica - Live and let live!

Mystica - hvala.

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...