Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

A to pa ne bo držalo. To sm po teb sklepal. x;)x

p.s. lahko noč. to prijetnost prepuščam teb, k sam je ne rabm. x;)x Ti sam pridno zbiraj fotke, pa še kdo x;)x , da bo bl raznovrstno...... x:o)x

Tak, zdej bo pa počas moron pršu..... xcivx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Wanesa, kolk si dobra... :palec:

Moreno, jaz se moram režat ob teh fotkah... x:Dx ...oprostite vsi, ki ste vpleteni... x:Ix

Po drugi strani pa...vsak, ki da fotko gor se mora zavedati, da se je dal v javnost.In da lahko vsak z vso pravico fotko sname in z njo počne kar hoče, ker je pač sneta z neta.Tukaj ni nobenega poseganja v zasebnost, saj nihče ni fotk ukradel s PC-ja ali kaj podobnega. SAMI jih objavite, potem sprejmite tudi posledice...

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Wanesa, kolk si dobra... :palec:

Moreno, jaz se moram režat ob teh fotkah... x:Dx ...oprostite vsi, ki ste vpleteni... x:Ix

Po drugi strani pa...vsak, ki da fotko gor se mora zavedati, da se je dal v javnost.In da lahko vsak z vso pravico fotko sname in z njo počne kar hoče, ker je pač sneta z neta.Tukaj ni nobenega poseganja v zasebnost, saj nihče ni fotk ukradel s PC-ja ali kaj podobnega. SAMI jih objavite, potem sprejmite tudi posledice...

Astra

Me zanima čeb te smeh miniu, če bi bla tvoja fotka gor! xrolleyesx :xx!:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Misti, saj imaš prav...

tudi sama sem pred časom objavila svojo nude fotko tukaj gor in so si jo nekateri shranili.in kaj zdaj? Me je morda kdo prisilil, da jo dam? So mi jo ukradli??? In nihče drug, kot jaz sama, je ni objavil tko da...pač posledice pripišem sebi...

ja, tečno je, kar Moreno dela... xrolleyesx :xx!: samo, kot sem rekla...

Astra

Per aspera ad astra

Mah, seveda Misti, jaz bi tudi zase dala roko v ogenj, da nikoli neb objavila česa takšbega...pa še dobro, da je nisem dala, bi danes bila hudo opečena... x:Dx

pač trenutek ...nagajivo razpoloženje, pa sem jo dala... xrolleyesx

Mah, seveda je tečno, kar dela.. :xx!: ...smejala pa sem se zato, ker mi je bilo res smešno, kakšna skrpucala naredi iz lepotičk...

pa saj zato lepe niso nič manj lepe... :palec:

Astra

Per aspera ad astra

No pri takih stvareh se pa pokaže fasada tistega, ki to objavi na forumu. :xx!:

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

<{POST_SNAPBACK}>Ni bilo mišljeno kot obtožba.  x;)x  x:Ix  Tudi jaz sem dala eno pijansko sliko gor ... k sem bila ravno v feelingu. Pa je šla hmal dol. Bolje da ostanejo te slike pri meni.  x:Dx  x:Dx

sej zdej si pa nihče ne bo več upal dajat gor slikc :o|o: good work moreno! :xx!:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...