Aira 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 ponižujoč ali poniževalento pa ne!vsaj ne v grobem smislu.mene že ne. ... najbolj grobo kar pride v poštev je zame... kakšna rutka za rokice privezat , uporaba nohtkov in zobkov, pa raznorazni oblivi, pa še kaj bi še našlo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 nkol ne veš... čeprav mam zadnje čase vedno manj kocin boljš da prideš hitro.... sicer ne bo več dost za videt Nino, ti je uspelo Pride na picnic :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 ponižujoč ali poniževalento pa ne!vsaj ne v grobem smislu.mene že ne. ... najbolj grobo kar pride v poštev je zame... kakšna rutka za rokice privezat , uporaba nohtkov in zobkov, pa raznorazni oblivi, pa še kaj bi še našlo.... He-he. Ker se mi po filingu zdi, da si al pa bi rada bila dominantna te bi znalo v seksu kaj ponižujočega prav zapalit Pravijo, da ljudi, ki so dominantni v življenju (al pa npr. zasedajo visoke položaje, pa to) naveliča dominanca in privlači podrejenost v spolnosti. Grobost....hm ja, kar si napisala, pa kak poč po ritki , kak mal bl grob prijem, pa mal bl divje vse skup pa to..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 TIŠINA.... SNEMAMO... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 A kar sami? To bo tud fajn videt...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 A kar sami? To bo tud fajn videt...... Dej sprost se že...da ne bo vsega videt, nooo Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Ja mal mi pomagaj, prid mal niže...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 ....dobro vam gre Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Ja mal mi pomagaj, prid mal niže...... Kolena me že bolijo...a se zamenjava malo? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 tri ure in deset minut na kolenih prmejdunej Mick to je kaka tista fora He-he. Ker se mi po filingu zdi, da si al pa bi rada bila dominantna te bi znalo v seksu kaj ponižujočega prav zapalit Pravijo, da ljudi, ki so dominantni v življenju (al pa npr. zasedajo visoke položaje, pa to) naveliča dominanca in privlači podrejenost v spolnosti. Grobost....hm ja, kar si napisala, pa kak poč po ritki , kak mal bl grob prijem, pa mal bl divje vse skup pa to..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Kolena me že bolijo...a se zamenjava malo? Ok, preden dobiš še izpah čeljusti.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Dejta no vidva al mal poslikejta tole al pa spokejta v kako bolj primerno temo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Oooo, nov moderator Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ne ne sam mal se heecam.... pozabil sem prpopat zraven pa še Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 A se boš pridružu pri snemanju? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 A bi ga rabu... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Če bi njega....pol bi tud tebe......rabu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 a za kamero držat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Za držat....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ker sam ne stoji... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Za držat....... ...kamerohttp://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_1_106.gif Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 majica bo držala Ninotu, Nino bo držal Micku, Mick bo pa užival... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ...a držal moralo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 V bistvu pa, a ni tukaj za slike postat, clovek se mora prebiti skozi morje postov in brati bedarije, ki so primernejse za v kak drug kanal Ne razumem zakaj ljudje, ki vas ni dovolj v hlacah, ali krilih, in si kratkomalo ne upate napopat svoje fotke, tu smetite in potrjujete svoje licemerstvo. Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 še en moderator...ki bi gledal nage riti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.