Skoči na vsebino

Fotke

Tjazy

Recommended Posts

zakaj???

..meni pa malo na jok..vleče... x:Dx x:o)x x:o)x taka sem... xrolleyesx xrolleyesx x:Dx senzibilna. x:Dx

Senzibilna... na jok... :wOOt: x:o)x

ahm, zakaj nerodno ? :o|o:

Kaj ti pa jaz vem...včasih sem kr neki sramežljiv...včasih pa čist :vragec: x:Dx Morda mi ta Sco. v ascendentu mal prebija... :eek: xnckrivx x:Dx x;)x

Bova kdaj drugič o tem na OS ! x:px x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

no dejmo, še kakšna real, nude, kot se šika... x:px x:px x:px

Obljubim, da ob priliki boš vidla mene (nude 100%) !! x:px x:px x:px x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

:vio: :vio: :vio:

mi boš polepšal dan!

x:px

Kaj šele ti meni...pač, ko boš dala še kako "fotko"... :inocent: !! x:px :vragec: x:Dx

še sam pripopam čist svežo slikico moje definicije telesa po 3 mesecih fitnessa...no, nekaj napredka pa je x:Ix

Cashy hudoooo :eek: ... ful dobr :palec: za moj okus mogoče že čist dost x:Dx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Cashy hudoooo :eek: ... ful dobr :palec: za moj okus mogoče že čist dost x:Dx

x:Ix tvoje pohvale sem sploh vesel xsrcx

in če ti je takole ravno prav, se lahko kaj naprej meniva x:px x8Dx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest sstane
x:Ix :palec: saj veš kako je... tud, če se kateri vrže, se izmaknem..tako da ni take sile... xDDx

zelo lep špićak :palec: xsrcx

Kje pa si, špičak sem videl, tebe pa ni nikjer :o|o:

Te je teta Marsa zbrisala :inocent:

Guest sstane
neeeeee.... :C: :C: :inocent: :vio: x:px x:)x x:Dx x:o)x x:o)x sama sem se .... x:Dx ...

( :inocent: x:o)x )

Hitro se pokaži še enkrat, da vidim, zakaj se sramuješ svoje fotke :eek:

Da je ne boš brez njenega dovoljenja kazal :eek:

Nit z njenim dovoljenjem jo ne bi kazal ! :eek: :vragec: x:Dx

:vragec: Hudiča, čist prekmal hodim spat!! Očitno xrolleyesx x:Dx

x:Dx

Nordika !

A si morda odpovedalo tisto avi. karto nedolgo od tega...zaradi ene prometne nesreče, ki naj bi jo imel tvoj kolega oz. prijatel al karkoli že je ? x:)x

Me zanima, ker sem jaz klical eno pupco v zvezi te karte...pa mi jo ni mogla posredovat, ker je bila redna karta...pač ! xDDx

x:Dx

Nordika !

A si morda odpovedalo tisto avi. karto nedolgo od tega...zaradi ene prometne nesreče, ki naj bi jo imel tvoj kolega oz. prijatel al karkoli že je ? x:)x

Me zanima, ker sem jaz klical eno pupco v zvezi te karte...pa mi jo ni mogla posredovat, ker je bila redna karta...pač ! xDDx

:eek: prvič slišim. Ne, men (oz. mojmu možu) se ni izšlo s cajtom. Full mi je blo žal. Karto sem rezervirala pri eni agenciji Liberty v LJ. za Bežigradom, letela pa naj bi z Emirati ( mmm luxus x^x )

Support bacteria, they're the only culture some people have!

:eek: prvič slišim. Ne, men (oz. mojmu možu) se ni izšlo s cajtom. Full mi je blo žal. Karto sem rezervirala pri eni agenciji Liberty v LJ. za Bežigradom, letela pa naj bi z Emirati ( mmm luxus x^x )

x:Dx Cool :palec:

Ne ker sem zasledil v temi "dopust in morje"...!

Jaz pa sem hotel rezervirat potem ene agen. iz Š. Loke...sam ni bilo mesta takrat...pa se je najdla ena pupca oz. sem jo zasledil na forumu...da bi rad prodala karto...pa se nikakor ni dalo, pa sem šel kr smučat za en teden...ker mi je pač rablo...mal dopusta ! xDDx x;)x :palec:

Mysti, Pikica in Lejka, hvala vam xsrcx x:Xx

Nordika, imel sem en gainer, ki sem ga jemal kaka 2 tedna, vendar sem se po njem bolj slabo počutil, je pretežek za moj želodček x:Dx tako, da je vse naravno brez kemije x;)x

aja, Mysti, sprejemam samo mišične kilograme, te mi lahko brez težav daš, če jih je preveč....maščobni mi pa niso preveč pri srcu x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...