santos 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 zakaj??? ..meni pa malo na jok..vleče... taka sem... senzibilna. Senzibilna... na jok... ahm, zakaj nerodno ? Kaj ti pa jaz vem...včasih sem kr neki sramežljiv...včasih pa čist Morda mi ta Sco. v ascendentu mal prebija... Bova kdaj drugič o tem na OS ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 no dejmo, še kakšna real, nude, kot se šika... Obljubim, da ob priliki boš vidla mene (nude 100%) !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 mi boš polepšal dan! Kaj šele ti meni...pač, ko boš dala še kako "fotko"... !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 še sam pripopam čist svežo slikico moje definicije telesa po 3 mesecih fitnessa...no, nekaj napredka pa je Cashy hudoooo ... ful dobr za moj okus mogoče že čist dost Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 dobro vprašanje! bom poskusila zrihtat dokaze... v bližnji prihodnosti, Bomo počakal ni blema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 NE, da bom strpno počakal, da zbereš dokaze oz do naslednje slike. Sory če sm bolj tko na čudn način napisal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Cashy hudoooo ... ful dobr za moj okus mogoče že čist dost tvoje pohvale sem sploh vesel in če ti je takole ravno prav, se lahko kaj naprej meniva Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Santos. Diana....ful lepa postavca, res....že v obrazek si ful luštna...najbržć se kr mečejo za tabo, a? Cashy, priden, tud lepo definiran, sam še zredit se bo treba mal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 saj veš kako je... tud, če se kateri vrže, se izmaknem..tako da ni take sile... zelo lep špićak Kje pa si, špičak sem videl, tebe pa ni nikjer Te je teta Marsa zbrisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 neeeeee.... sama sem se .... ... ( )Hitro se pokaži še enkrat, da vidim, zakaj se sramuješ svoje fotke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 nooocem jst te mam lada, stane............ ...in me nočeš strašit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Ja ribji merkur seka, jeeeees! Nič se ne boj, ne bom se prestrašil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Nič se ne boj, ne bom se prestrašil :OO!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 :OO!: Kaj je, jo imaš ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Kaj je, jo imaš ti Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Da je ne boš brez njenega dovoljenja kazal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Da je ne boš brez njenega dovoljenja kazal Nit z njenim dovoljenjem jo ne bi kazal ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Nit z njenim dovoljenjem jo ne bi kazal ! A je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 A je Bom raje tiho...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Hudiča, čist prekmal hodim spat!! Očitno Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Hudiča, čist prekmal hodim spat!! Očitno Nordika !A si morda odpovedalo tisto avi. karto nedolgo od tega...zaradi ene prometne nesreče, ki naj bi jo imel tvoj kolega oz. prijatel al karkoli že je ? Me zanima, ker sem jaz klical eno pupco v zvezi te karte...pa mi jo ni mogla posredovat, ker je bila redna karta...pač ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Nordika !A si morda odpovedalo tisto avi. karto nedolgo od tega...zaradi ene prometne nesreče, ki naj bi jo imel tvoj kolega oz. prijatel al karkoli že je ? Me zanima, ker sem jaz klical eno pupco v zvezi te karte...pa mi jo ni mogla posredovat, ker je bila redna karta...pač ! prvič slišim. Ne, men (oz. mojmu možu) se ni izšlo s cajtom. Full mi je blo žal. Karto sem rezervirala pri eni agenciji Liberty v LJ. za Bežigradom, letela pa naj bi z Emirati ( mmm luxus ) Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 prvič slišim. Ne, men (oz. mojmu možu) se ni izšlo s cajtom. Full mi je blo žal. Karto sem rezervirala pri eni agenciji Liberty v LJ. za Bežigradom, letela pa naj bi z Emirati ( mmm luxus ) Cool Ne ker sem zasledil v temi "dopust in morje"...!Jaz pa sem hotel rezervirat potem ene agen. iz Š. Loke...sam ni bilo mesta takrat...pa se je najdla ena pupca oz. sem jo zasledil na forumu...da bi rad prodala karto...pa se nikakor ni dalo, pa sem šel kr smučat za en teden...ker mi je pač rablo...mal dopusta ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 še sam pripopam čist svežo slikico moje definicije telesa po 3 mesecih fitnessa...no, nekaj napredka pa je Cashy, kar tako naprej Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Mysti, Pikica in Lejka, hvala vam Nordika, imel sem en gainer, ki sem ga jemal kaka 2 tedna, vendar sem se po njem bolj slabo počutil, je pretežek za moj želodček tako, da je vse naravno brez kemije aja, Mysti, sprejemam samo mišične kilograme, te mi lahko brez težav daš, če jih je preveč....maščobni mi pa niso preveč pri srcu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.